QUOTE(Maja Di @ 2024 01 04, 15:12)
Nuomones susidarau iš pažįstamų ir giminaičių, kurie gyveno ar tebegyvena.
Mano tėvų įeima buvo eilinė sovietų lagery. Abu tėvai su aukštaisiais, butas, sodas, Palanga kasmet, pinigų nepragerdavavo, bet kad už juos nupirkti nebūdavo ko. Ir, svarbiausia, kaip jums materialistės nedašunta, LAISVĖS nebuvo. Sakyti ką nori, važiuoti kur nori, gyventi kaip nori, netgi namų kokių nori statyti negalima buvo, reikėjo daryti taip kaip partija leido. Ėdesys paskutinėj vietoj, kažką gi galima buvo nusipirkti, badu niekas nemirdavo, be to mano tėvukas medžiotojas buvo, sode daržovių prisiaugindavom, tas ir gelbėjo nuo tuščių lentynų.
Mano tėvų įeima buvo eilinė sovietų lagery. Abu tėvai su aukštaisiais, butas, sodas, Palanga kasmet, pinigų nepragerdavavo, bet kad už juos nupirkti nebūdavo ko. Ir, svarbiausia, kaip jums materialistės nedašunta, LAISVĖS nebuvo. Sakyti ką nori, važiuoti kur nori, gyventi kaip nori, netgi namų kokių nori statyti negalima buvo, reikėjo daryti taip kaip partija leido. Ėdesys paskutinėj vietoj, kažką gi galima buvo nusipirkti, badu niekas nemirdavo, be to mano tėvukas medžiotojas buvo, sode daržovių prisiaugindavom, tas ir gelbėjo nuo tuščių lentynų.
o dieve, kokia propogandos auka
Dabar tai nera nei statybu reglamentu, nei reikalavimu, statyk ka nori kur nori?
Tai, kad lyg sakei, kad kaime gyveno tevai ar jau nebekaime?
Jo dabar tai jau sakyti, ka nori gali, vaziuoti kur nori, gyventi kaip nori, taip visi ir daro lietuviai , vaziouja toli toli nuo Lietuvos is to gerio tarybu laikais niekas is artimuju , draugu visiskai apie jokias emigracijas negalvojo, kada gerai gyveno
kur tu tas tuscias lentynas matei?