QUOTE(arbuzas77 @ 2024 01 04, 14:13)
<p>Prie ko tas: cepelinai ,balta misraine ... vagiu maistas??? .Neseki tos minties,gert maziau reikia.</p><p>Taip, cepelinai yra skanus lietuviskas patiekalas.</p><p>Yra daug visokiu ir nebutinai pvz dramblio kiausinius valgyt (kaip tas karatistas) </p><p>Man maistas asocijuojasi su tuom ,kad uztikrinti energetini poreiki ,sveikas butu.O ne pvz esti arba gerti o paskui sirgti nuo prisirijimo (po svenciu). </p><p>Tunas patinka ,ir tai valgau ne visada o kada uzsimanau pasmaguriauti.Retsykiais skanu . </p>
Tu, durneli, rasei
, kad dabar kas diena valgyti ikrą. Tai ir klausiu ar ir cepelinus valgai kasdiena au balta misraine?
Papildyta:
QUOTE(lutuke123 @ 2024 01 04, 14:24)
<p></p><blockquote class="ipsBlockquote" data-author="Maja Di" data-cid="73126207" data-time="1704365728"><div><p>Kaip dabar blogai kai iš savininko nebegalima vogti
.</p></div></blockquote><p>Mum tai labai gerai dabar, ir buvo gerai visą gyvenima, o jei kas būdavo negerai, ieškojo.išeičių. tu tai vargšė nuskriausta tinginių šeimoj užaugus, tėvai savo tinginystę kitų juodinimu teisino, dėl to ir tu tokia užaugai. </p>
Nu. Visi jai kalti qplinkui, tik ne jos tevai...o ypac kalti, tai emigrantai
Papildyta:
QUOTE(Maja Di @ 2024 01 04, 14:49)
O kaip jš gamini? Geriau receptais pasidalinkit, o ne apie nenusisekusius gyvenimus pasakokit. Kiekvienas suradom kur mums geriausia, dabar laisvė, nori Tėvynėj gyveni, nori emigruoji, kaip kam geriau taip tas ir gyvena. Sovietmečiu gal ir būčiau emigravus, bet buvom už geležinės sienos, o dabar kam, kai viskas ir čia gerai, neprasčiau nei kitose Europos šalyse, kam dar ieškot kažko svetur, matom kad retas emigrantas laimę suranda svetur. Va ir SM emigrantės amžinai nelaimingos. Kažin kodėl? Aš tai džaugiuosi, kad galiu ramiai gyventi savo Tėvynėje. Jos irgi galėtų džiaugtis savo pasiirinkimu, bet kažkodėl pikros ant viso pasaulio, kad negalėjo be valdžios "davimo" sau laimingų gyvenimų susikurti.
Mes dziaugiames uz tave, kad bent i senatvę pradejai geriau gyventi
Man tai visada buvo gerai gyventi
Papildyta:
QUOTE(arbuzas77 @ 2024 01 04, 15:05)
<p>Vo butent ,joms sirddgela kad negali sesti pries stalo su lietuviais ,pasikalbeti lietuviskai,kur aplinkui kalba lietuviskai .Dabar ateina ta ,visa issisudinus ir dergiasi kokie mes blogi ,o ji sudina . Jei gerai butu ,neturetu laiko ->cia sedeti ir ubauti </p>
Aciu Die, nesedam su litofcaisprie stalo, kuriems per sventes tik gėrimas galvoje
Labai dziaugiuosi, kad busima marčikė yra anglė, o ne lietuvė.
Papildyta:
QUOTE(Maja Di @ 2024 01 04, 15:23)
Tai va, kad nutaikyt laiką reikia, kartą kepiau, kažkoks kietas gavos. Aš lašišą mėgsu paprastai toj neprikepančioj keptuvėj be riebalų kept, ant mažos ugnies savose sultyse labai skaniai gaunasi.
Taip, gyvenam gražioje klestinčioje šalyje, svarbu karo nebūtų. Pradžioj buvo sunku, esu pagalvojus apie emigraciją kai reikėjo dar ir po darbo dirbti, kai klestėjo reketas ir korupcija.O dabar aišku yra tų bėdų, bet kur jų nėra.... Dabar net jaunimas nebeemigruoja, nebent mokytis išvažiuoja. Draugės brolio sūnus su mama seniai į Daniją išvažiaves, mokosi dabar ten kažkur, prieš mėnesį gavo šaukimą, eis atitarnaus, problemų nemato, pilietybės nesiruošia atsisakyti
, gal ir Lietuvoj pasiliks, čia tėvas gyvena, senelio butas laisvas.
Taip, dabar is lietuvos i Danija ir Norvegiją lietuviai kelius skins labiau, nei I Angliją. Nuo 2025 teks 38000 lietuviams pakloti, jei mores atvaziyoti gyventi I Anglija