Tai ru kiekviena dieną cepelinus valgai ir baltą mišrainę? O gal balta misraine irgi vagiu mqistas?
Papildyta:
Ka tu dirbi? Kokias tu pareigas uzimi? Su tokiu kvailumu turbut tik lietuvoje gali zmones sedeti vadovaujamose kedese.
Prie ko tas: cepelinai ,balta misraine ... vagiu maistas??? .Neseki tos minties,gert maziau reikia.
Taip, cepelinai yra skanus lietuviskas patiekalas.
Yra daug visokiu ir nebutinai pvz dramblio kiausinius valgyt (kaip tas karatistas)
Man maistas asocijuojasi su tuom ,kad uztikrinti energetini poreiki ,sveikas butu.O ne pvz esti arba gerti o paskui sirgti nuo prisirijimo (po svenciu).
Tunas patinka ,ir tai valgau ne visada o kada uzsimanau pasmaguriauti.Retsykiais skanu .
ko tai nesigiri is kokio kaimo tu kilus ?
Prie ko čia aš iš kokio kaimo kilus? sakau jūsų triufeliai iš Balbieriškio, kaip Majos juodieji ikrai iš Micigano ežero, su teksto suvokimu bėdos? O jei nesigaudai ikruose ir geografijos, tai kuriu galu apie tai rasai??
Kaip dabar blogai kai iš savininko nebegalima vogti .
Mum tai labai gerai dabar, ir buvo gerai visą gyvenima, o jei kas būdavo negerai, ieškojo.išeičių. tu tai vargšė nuskriausta tinginių šeimoj užaugus, tėvai savo tinginystę kitų juodinimu teisino, dėl to ir tu tokia užaugai.
Vargšė burga, ji dabar ikrų negali įpirkti, tai prisimena laimingą vaikystę, kai vogtas ėdė. Dabar tavo vagis sesuo jau nedirbtų restorane. Būtų išpirdolinta už vagystes.
Cia tik pas skups lietuvius savininkas restorane negalima valgyt. Normaliai pasaulyje restoranuose darbuotojai valgo.
Prie ko tas: cepelinai ,balta misraine ... vagiu maistas??? .Neseki tos minties,gert maziau reikia.
Taip, cepelinai yra skanus lietuviskas patiekalas.
Yra daug visokiu ir nebutinai pvz dramblio kiausinius valgyt (kaip tas karatistas)
Man maistas asocijuojasi su tuom ,kad uztikrinti energetini poreiki ,sveikas butu.O ne pvz esti arba gerti o paskui sirgti nuo prisirijimo (po svenciu).
Tunas patinka ,ir tai valgau ne visada o kada uzsimanau pasmaguriauti.Retsykiais skanu .
Reik mokėt gamint jį
O kaip jš gamini? Geriau receptais pasidalinkit, o ne apie nenusisekusius gyvenimus pasakokit. Kiekvienas suradom kur mums geriausia, dabar laisvė, nori Tėvynėj gyveni, nori emigruoji, kaip kam geriau taip tas ir gyvena. Sovietmečiu gal ir būčiau emigravus, bet buvom už geležinės sienos, o dabar kam, kai viskas ir čia gerai, neprasčiau nei kitose Europos šalyse, kam dar ieškot kažko svetur, matom kad retas emigrantas laimę suranda svetur. Va ir SM emigrantės amžinai nelaimingos. Kažin kodėl? Aš tai džaugiuosi, kad galiu ramiai gyventi savo Tėvynėje. Jos irgi galėtų džiaugtis savo pasiirinkimu, bet kažkodėl pikros ant viso pasaulio, kad negalėjo be valdžios "davimo" sau laimingų gyvenimų susikurti.Kept kaip steiką, bet, jei perkepi, tai labai kietas ir sausas gaunas... Aš nemoku, o gyvenimu patenkinta! Fantastiškai Naujaką atšventėm su draugais, prieš tai Kūčias ir Kalėdas su giminėm, dar mini atostogos greitu metu 😃
Gyvenimas gražus 😍