Įkraunama...
Įkraunama...

Lietuvybė, patriotizmas, ksenofobija

QUOTE(arbuzas77 @ 2024 01 04, 11:03)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="-burbanti-" data-cid="73126148" data-time="1704314488"><div><p>Tu uz mane daugiau, kaip desimtmeciu vyresnis. Apie pokario laikus kalbi. Ir raudona ikra niekada nebuvo vertinama taip, kaip juoda Neužsiiminėk debilizmais rašydamas čia nesamones.
Papildyta:
<strong>Raso apie ikros ipatumus individas tik karta gyvenime ragaves ikros</strong> vartotojo įkelta nuotraukavartotojo įkelta nuotrauka
Papildyta:
Nu taip...ir vel is kitu kišenės, kaip ir rūbai is migranto dėdės.</p></div></blockquote><p>Kur ten apie ypatumus parasyta .Ten parasyta koks statusas patiekalo ,,ikros,, buvo sovietmeciu valdininku ,inteligentu ,menininku ,interneto remontuotoju .Ir nieko bendra neturejo su darbininkais, jie ju negaudavo .O pamate ,ka eda valdininkai ,juos iskusdavo .Aisku,jei kokia koncerva jiem duodavo,tai neskusdavo .Praktiskai likdavo  ir tie ir tie patenkinti .
As du kartus ragavau ,bet man jie  nesukele jokiu skonio orgazmu ar bjaurasties.Tai negali tau priekaistaut ,kad as net nesuprantu ir neinau to skonio.
</p><p>Aisku rumsiskese daznai brakonieriaudavo ,tai zuvies skonis tau ne svetimas .praktiskai galima sakyti gyvenimas prie juros ,klimatas dregnas ,cunamiai 😁</p>

Rašo tokius straipsnius tokie, kaip tu, bitė, kurie augo biednai ir ikros jiems buvo kazkokio status rodiklis.
Papildyta:
QUOTE(arbuzas77 @ 2024 01 04, 11:05)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="lutuke123" data-cid="73126146" data-time="1704310926"><div><p>Cia apie Aliaska, maja rase apie Jav MIcigana, kaip tai surista? Aliaskoje zinoma daug lasisu.</p></div></blockquote><p>Ten salia,anoj pusej,tiksliau po apacia .Ir gal atplaukdavo</p>

biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
As tikrai negalvojau, kad tu toks glušas, kai mažiau rašydavai biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(-burbanti- @ 2024 01 03, 14:53)
Kiekvienas restoranas turejo juodos ikros. Mano sesuo dirbo tuo laiku kavineje, ir net ten ikros juodos turedavo, as vis po šauksteli nušvilpdavau is virtuves  biggrin.gif . Man gal 15 metu buvo tada.

Nebesigirk, seniai žinom, kad su pienu gavai tą įprotį vogti.

QUOTE(-burbanti- @ 2024 01 04, 00:41)

Nu taip...ir vel is kitu kišenės, kaip ir rūbai is migranto dėdės.

Tu, tikriausiai, į svečius atvažiavus nieko ką šėimininkai padeda ant stalo nevalgai ax.gif .... Ai bet nu jo, ką aš daryčiau jei ne jūs emigrantai..... tikriausia badu mirčiau biggrin.gif . Pati susikuri savo pasakas pati ir tiki. Tikėk, jei tau nuo to geriau
Atsakyti
QUOTE(Maja Di @ 2024 01 04, 12:46)
Tu, tikriausiai, į svečius atvažiavus nieko ką šėimininkai padeda ant stalo nevalgai ax.gif .... Ai bet nu jo, ką aš daryčiau jei ne jūs emigrantai..... tikriausia badu mirčiau biggrin.gif . Pati susikuri savo pasakas pati ir tiki. Tikėk, jei tau nuo to geriau

Ne, šaukštais tikrai nevalgau, nes laikausi etiketo. smile.gif 4u.gif Tu žinai kas yra etika ir etiketas?

Tu kaip besuksi, bet tik pas tuos baisius emigrantus sa7kstais ikrą valgei biggrin.gif rik emigranto dėka turėjai normalius rūbus jaunystėje.
As labai gerai suprantu, kad nenoredama prisiminti tos biednystos, I kuria buvai panardinta tėvų tinginystės dėka tau visiems laikams isimušė I pasamome tie laikai, kap blogis.. Mano gyvenimas buvo kitoks, todel nesiruosiu tau pritarti, kad tada buvo blogai, nes tai butu melagystė.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -burbanti-: 04 sausio 2024 - 12:39

Rašo tokius straipsnius tokie, kaip tu, bitė, kurie augo biednai ir ikros jiems buvo kazkokio status rodiklis.
Papildyta:
biggrin.gifbiggrin.gifbiggrin.gif
As tikrai negalvojau, kad tu toks glušas, kai mažiau rašydavai biggrin.gif

Tas glusumas tau nesvetimas,metai ji visiem . zinai ta patarle 

Atsakyti
QUOTE(arbuzas77 @ 2024 01 04, 13:15)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="-burbanti-" data-cid="73126179" data-time="1704359993"><div><p>Rašo tokius straipsnius tokie, kaip tu, bitė, kurie augo biednai ir ikros jiems buvo kazkokio status rodiklis.
Papildyta:
vartotojo įkelta nuotraukavartotojo įkelta nuotraukavartotojo įkelta nuotrauka
As tikrai negalvojau, kad tu toks glušas, kai mažiau rašydavai vartotojo įkelta nuotrauka</p></div></blockquote><p>Tas glusumas tau nesvetimas,metai ji visiem . zinai ta patarle </p>

Paskaityk is naujo bent paskutini savo posta apie Micigano juodaja ikra biggrin.gif biggrin.gif ir gal suprasi, kad nebaraška esi biggrin.gif
Atsakyti

Ten salia,anoj pusej,tiksliau po apacia .Ir gal atplaukdavo

Šalia???? Virš 6000 km atstumas, tau salia? 

Dar kart sakau Micigano ežere yra šiek tiek lašišų ir upėtakių, nu bet juodieji ikrai ne iš jų gi gaunami.

Majos tas pasisakymas man priminė vieno tokio kaimietuko aiškinima, kad juodieji ikrai tai yra lašišų ikrai.  :D  :D  :D Gal ir ji taip galvoja. Ar kokių silkių tamsesnitamsesnis ikrus pamatė, nenežinau. Neaišku ką ji ten kur valgė, bet panašu ekementarių žinių apie ikrus pas ja nėra. Kaip pas tave apie geografija. :hmm: 

O dėl geresnio maisto ir turtingesniu žmonių tai visada gi bus taip, kad jie galės gauti geresnio maisto, nėr ko stebėtis. Dabar irgi ne vargšai darbininkai valgo brangiausius maistus.

Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2024 01 04, 13:34)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="arbuzas77" data-cid="73126166" data-time="1704355542"><div><p>Ten salia,anoj pusej,tiksliau po apacia .Ir gal atplaukdavo</p></div></blockquote><p>Šalia???? Virš 6000 km atstumas, tau salia? </p><p>Dar kart sakau Micigano ežere yra šiek tiek lašišų ir upėtakių, nu bet juodieji ikrai ne iš jų gi gaunami.</p><p></p><p>Majos tas pasisakymas man priminė vieno tokio kaimietuko aiškinima, kad juodieji ikrai tai yra lašišų ikrai.  biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif Gal ir ji taip galvoja. Ar kokių silkių tamsesnitamsesnis ikrus pamatė, nenežinau. Neaišku ką ji ten kur valgė, bet panašu ekementarių žinių apie ikrus pas ja nėra. Kaip pas tave apie geografija. hmm.gif </p><p>O dėl geresnio maisto ir turtingesniu žmonių tai visada gi bus taip, kad jie galės gauti geresnio maisto, nėr ko stebėtis. Dabar irgi ne vargšai darbininkai valgo brangiausius maistus.</p>

Nu baik tu, jie abu su maja kasdieną triufelius valgo biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -burbanti-: 04 sausio 2024 - 12:37

Tu, tikriausiai, į svečius atvažiavus nieko ką šėimininkai padeda ant stalo nevalgai ax.gif.... Ai bet nu jo, ką aš daryčiau jei ne jūs emigrantai..... tikriausia badu mirčiau biggrin.gif. Pati susikuri savo pasakas pati ir tiki. Tikėk, jei tau nuo to geriau

Kodėl tau daugiau turintys su vagimis asocijuojasi? Tinginių, pašalpinių giminė esat? Kas kaltas, kad tavo tėvai ir tu tingi uodegas pajudinti? Nereikėjo vogti sovietmečiu, reikėjo dirbti. Visi aplinkui dirbo,kas geriau gyveno. Mano tėvai tulpes augino, mama siudavo užuolaidas gražias pardavimui, tėtis elektrą žmonėm taisydavo, įvesdavo, dar jie turėjo sodą, draugės tevai ridisus augino ir vežė į kaliningradą parduot, darė dar tuos saldainius čiulpinukus irgi pardavinėjo turgui, tetos šeima augino nutrijas, lapes, kiti darė paminklus, augino pomidorus,  kaime žmonės augino gyvulius, pardavinėjo mėsa ir t.t  jei esi išsižiojęs ir tik lauki, kad kas ką į snapuką įdės, tai ir belieka vagystėmis kitus kaltinti iš pavydo. Dabar tai jo pašalpinių, tinginių armija užauginta, kurie vagia kitų uždirbtus pinigus, ir priedo kruva aferistų "įsisavinančių" EU lėšas, dabar dirbt nereik, kad gerai gyvent, užtenka aferų, sovietmečiu dirbt reikėjo, dėl to tu ir nekenti tų laikų.

Panašu geresnį gyvenima rimtai matai tik dėka emigrantų. Tiek jaunystėje gave ppalikimą š eemigrantų prakutot, tiek dabar kažkas va ikrai pavaišina, kažkur pasikviečia emigrantai. O taip ir sėdėtum savoj baloj. Dar įtariu vyro verslai irgi gal būt surišti su užsieniais, nes talentų panašu nelabai turit, elementariuosr dalykuose nesigaudai. Idomu kokioj ten valstybinej imonej dirbi. Jei ne vyras ir emigrantai, nei į Palangą atostogų nenuvažiuotum.

Atsakyti

Nu baik tu, jie abu su maja kasdieną triufelius valgo biggrin.gifbiggrin.gif

Iš Balbieriškio  :D  :D  :D​ 

Atsakyti

As tiek susidomejau >tais ikrais.Kad bandysiu ragaut kiekviena diena 😁  dar zemelapi pradesiu studijuot. Lyg netureciau daugiau ka veikt. 

Ir dar ta ,,svajoniu motera ,,  is tuliko своим дермом напачкали .Ты кагда приходиш сюда помоися ,из переди и зади ,а то ваняет .

Atsakyti

Iš Balbieriškio  :D  :D  :D​ 

ko tai nesigiri is kokio kaimo tu kilus ? 

Atsakyti
Kaip dabar blogai kai iš savininko nebegalima vogti biggrin.gif .
Atsakyti