Įkraunama...
Įkraunama...

Lietuvybė, patriotizmas, ksenofobija

QUOTE(IDOMUCIA @ 2024 01 03, 11:40)
Kam nepatinka - tai puiku, nes kitaip kaina dar didesne butu.
Cia jokia mada SSSR, taai buvo deficitas ir norimas produktas. Gal kur vakaruose tai mada "caviar-and-Champagne", gal net eda prestizha parodyt, bet buv SSSR tai tikrai ne tas atvejis.
Kaip matote cia kaina nedidele.
50 eur kg, kai tu ikru nedaug reikia.
Dabar jautiena Maximoje 50 eur kg kepsnysturi buti 200g mazsiausia, Ikru 100g uztenka 2 zmonems, tai cia prieinama daugeliui

kokia cia jautiena auskine gal? nu pas jus maciau viskas kainos kaip milijonieriu salyje biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(arbuzas77 @ 2024 01 03, 19:28)
<p>Cia in FB kisa tokius ,as ju net neieskau ... Jei amerikonai leidzia tai matyt galima </p>
<p>Prie ko sertifikatai ,cia viesas fb puslapis </p>

aš apie Supermamą, ks tau užrašė tą venerologas?
Atsakyti

aš apie Supermamą, ks tau užrašė tą venerologas?

Jie cia ir uzrase ,ten dar parasyta ,,venerologas-dermatologas su praktika,, 😁

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo arbuzas77: 03 sausio 2024 - 21:06
QUOTE(Maja Di @ 2024 01 03, 15:13)
Burba, aš nebenoriu veltis į diskusijas apie tavo vagis tėvus, taip kad gal baikim. Buvau Jav, tai vyro puskės vyras žvejoja Mičigano ežere, ten kažkaip už sužvejotus kilogramus susimoka, tai be ikrų žuvis paleidžia. Tai kol pas juos buvom, tik raudoną ikrą šaukštais ir kabinom, atsivalgėm, pilna kamera prigrūsta, juodosios taip pat pagauna, tik jau aišku ne kilogramais, bet ten ne prabanga ikrai. Ir LT juodosios kelis kartus esam pirkę, nė nežinau kainos, ne aš pirkau, bet ji neadekvati tam ką suvalgai. O sovietmečiu nepamenu, gal ir neragavau, tiesiog pas mus jos niekas nelaikė prabangos ženklu, todėl ir neįstrigo.

Ka tu cia nusisnekejai kokie juodeji ikrai is Micigano ezero? blink.gif biggrin.gif biggrin.gif jau sunku patiketi, kad ten lasisu su ikrais pagauna, nezinau specifikos lasisu, kurios ezerus atplauke ar jos ten ikru turi, nu bet tarkim, nu bet is kur ersketai ten??? Kai jie reliai laisveje tik Rusijoje gyvena biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif ir laisveje auganciu draudziama gaudyti, prekyboje tera fermose auginamu.
Atsakyti
QUOTE(arbuzas77 @ 2024 01 03, 21:01)
<blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="Monteverte" data-cid="73126130" data-time="1704306720">
<div>
<p>aš apie Supermamą, ks tau užrašė tą venerologas?</p>
</div>
</blockquote>
<p>Jie cia ir uzrase ,ten dar parasyta ,,<span style="background-color:rgb(235,236,229);">venerologas-dermatologas su praktika</span>,, 😁</p>

tai kokioje čia temoje taip reiškeisi? moderatorius linksminai?
Atsakyti

tai kokioje čia temoje taip reiškeisi? moderatorius linksminai?

Senai tas parasyta ,su humoru 😁 man neskauda 😂 

Ka tu cia nusisnekejai kokie juodeji ikrai is Micigano ezero? blink.gifbiggrin.gifbiggrin.gifjau sunku patiketi, kad ten lasisu su ikrais pagauna, nezinau specifikos lasisu, kurios ezerus atplauke ar jos ten ikru turi, nu bet tarkim, nu bet is kur ersketai ten??? Kai jie reliai laisveje tik Rusijoje gyvena biggrin.gifbiggrin.gifbiggrin.gifir laisveje auganciu draudziama gaudyti, prekyboje tera fermose auginamu.

Yra ten kazkokiu ikru ,per tv rode pas mus .. man atrodo apie ta benzingalvi keliautoja 😁

As ta nesuprantu kuo tie ikrai ypatingi ,matyt is mandrumo.Nei jie ten sveikatos,nei jaunystes eleksyras .

Net kucios yra tam kad pabadauti,apsivalyti.Nevalgyti mesos

https://zmones.15min...one-MJ5wW7gJ5z0

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo arbuzas77: 03 sausio 2024 - 21:20
QUOTE(arbuzas77 @ 2024 01 03, 21:16)
Yra ten kazkokiu ikru ,per tv rode pas mus .. man atrodo apie ta benzingalvi keliautoja 😁</p><p>As ta nesuprantu kuo tie ikrai ypatingi ,matyt is mandrumo.Nei jie ten sveikatos,nei jaunystes eleksyras .</p><p>Net kucios yra tam kad pabadauti,apsivalyti.Nevalgyti mesos</p>

kur ten? Micigano zuvu pilvuose? tai manau kad visos su ikrais, tik tai ne juodieji ersketo ikrai, silkes irgi ikru turi lotuliukas.gif

na man irgi neskanu ikrai, bet sveikumo tai jie sveiki, juose tikrai labai daug geru medziagu, zinoma kai uzsigeria vodka ikrus, tai nelabai ir lieka tos sveikatos. biggrin.gif bet jei valgyti portingai, tai tikrai vertinga.
Papildyta:
cia placiau apie ikrus, tikrai jie kaip mazos vitaminu,mineralu bombos , del to ir tapo prabangos maistu, nes kokybiskas.

https://caviarstar.c...s-of-fish-roe-/
Atsakyti

https://www.lrt.lt/m...rtimu-i-gestu-k

Kartais geru kadru ikelia ,siaip nuo 35minutes apie zvejyba

Lasisa valgant ir tiek pat visko ,ir kaina mazesne . Jei pastebejai ,visur visko yra,jei reikia parduoti.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo arbuzas77: 03 sausio 2024 - 21:39
QUOTE(arbuzas77 @ 2024 01 03, 21:36)
<p>Kartais geru kadru ikelia ,siaip nuo 35minutes apie zvejyba</p>
<p>Lasisa valgant ir tiek pat visko ,ir kaina mazesne . Jei pastebejai ,visur visko yra,jei reikia parduoti.</p>

Cia apie Aliaska, maja rase apie Jav MIcigana, kaip tai surista? Aliaskoje zinoma daug lasisu.
Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2024 01 03, 14:08)
Kai tu gyvena uzkampyje Rumshiskes tai ash gyvenau Kauno centre, Zhaliakalnyje. Tik nemanau, kad tai turi kokia reikshme, nes parduotuveje tokiu dalyku nebuvo. Viska buvo po blato.

Raudona ikra ir juoda tuo metu buvo vertinama panasiai. Va kur prikolas.
Dabar raudonos kaina 50 eur kilogramas parduotuveje, o juodos gal jau nuo 700 euru kilogramas prasideda, net nemaciau paskutiniu metu. Pries pora metu tai kaina buvoa apie 500 euru kligrams tai budavo po 25 gramus Vinotekoj, Lidl.
Nusipirkau paragaut, bet nelabai mane suzavejo, mokeciau max 50 proc brangiau bet ne 10 15 kartu. Matyt yra paklausa, tai tegu eda, neverta pirkti

Tu uz mane daugiau, kaip desimtmeciu vyresnis. Apie pokario laikus kalbi. Ir raudona ikra niekada nebuvo vertinama taip, kaip juoda Neužsiiminėk debilizmais rašydamas čia nesamones.
Papildyta:
QUOTE(arbuzas77 @ 2024 01 03, 14:27)
<p><span>Svarbiausias pianino vaidmuo – pabrėžti, jog jį įsigijusi šeima neturi kaimietiškų manierų 😂</span>
</p><p><span>Tai jei valgydavai ikrus esi , proletariatas </span>
<span>Archyvuose galima rasti darbininkų skundą dėl to, kad kai į jų gamyklą atvažiavo antrasis partijos srities komiteto sekretorius, jam ant stalo dėjo pyragėlius, <strong>raudonuosius ikrus. </strong>iskusdavo rupuzes 😂</span>
</p><p><span></span><span>Iš „19-ųjų Spalio revoliucijos metinių“ pramonės artelės<strong> pirmininko Kudriavcevo</strong> pranešimo Valstybės kontrolei apie banketą, vykusį 1946 m. viename pamaskvės rajono centrų. „Reikia pažymėti, kad vakarinis banketas buvo prabangus. Ant stalų buvo šaltienos ir keptų paršelių, ryžiais įdarytų vištų, kukulių, <strong>juodųjų ikrų</strong>, įvairių dešrų, sūrių, sviesto, įvairiai patiektos avienos, iš saldumynų: šokoladinių tortų, riešutinių, grietininių, šokoladinių saldainių ir t.t. Iš vaisių: ananasų, kriaušių, obuolių ir t.t. Iš gėrimų: šampano, likerių, ypatingos kokybės konjako. Taip pat alaus ir papirosų“</span>
</p><p><span>😁  Pas mus A.A Baba  kepdavo skanius blynus ,kuriuos valgydavome su uogiene namine.Tai as mielai pasmaguriauciau blynais .Ikrai is rusu atejas patiekalas.</span>
</p>

Raso apie ikros ipatumus individas tik karta gyvenime ragaves ikros biggrin.gif biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Maja Di @ 2024 01 03, 16:13)
Burba, aš nebenoriu veltis į diskusijas apie tavo vagis tėvus, taip kad gal baikim. Buvau Jav, tai vyro puskės vyras žvejoja Mičigano ežere, ten kažkaip už sužvejotus kilogramus susimoka, tai be ikrų žuvis paleidžia. Tai kol pas juos buvom, tik raudoną ikrą šaukštais ir kabinom, atsivalgėm, pilna kamera prigrūsta, juodosios taip pat pagauna, tik jau aišku ne kilogramais, bet ten ne prabanga ikrai. Ir LT juodosios kelis kartus esam pirkę, nė nežinau kainos, ne aš pirkau, bet ji neadekvati tam ką suvalgai. O sovietmečiu nepamenu, gal ir neragavau, tiesiog pas mus jos niekas nelaikė prabangos ženklu, todėl ir neįstrigo.

Nu taip...ir vel is kitu kišenės, kaip ir rūbai is migranto dėdės.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -burbanti-: 03 sausio 2024 - 22:48

Tu uz mane daugiau, kaip desimtmeciu vyresnis. Apie pokario laikus kalbi. Ir raudona ikra niekada nebuvo vertinama taip, kaip juoda Neužsiiminėk debilizmais rašydamas čia nesamones.
Papildyta:
Raso apie ikros ipatumus individas tik karta gyvenime ragaves ikros biggrin.gifbiggrin.gif
Papildyta:
Nu taip...ir vel is kitu kišenės, kaip ir rūbai is migranto dėdės.

Kur ten apie ypatumus parasyta .Ten parasyta koks statusas patiekalo ,,ikros,, buvo sovietmeciu valdininku ,inteligentu ,menininku ,interneto remontuotoju .Ir nieko bendra neturejo su darbininkais, jie ju negaudavo .O pamate ,ka eda valdininkai ,juos iskusdavo .Aisku,jei kokia koncerva jiem duodavo,tai neskusdavo .Praktiskai likdavo  ir tie ir tie patenkinti .
As du kartus ragavau ,bet man jie  nesukele jokiu skonio orgazmu ar bjaurasties.Tai negali tau priekaistaut ,kad as net nesuprantu ir neinau to skonio.

Aisku rumsiskese daznai brakonieriaudavo ,tai zuvies skonis tau ne svetimas .praktiskai galima sakyti gyvenimas prie juros ,klimatas dregnas ,cunamiai 😁

Atsakyti

Cia apie Aliaska, maja rase apie Jav MIcigana, kaip tai surista? Aliaskoje zinoma daug lasisu.

Ten salia,anoj pusej,tiksliau po apacia .Ir gal atplaukdavo

Atsakyti