Įkraunama...
Įkraunama...

Lietuvybė, patriotizmas, ksenofobija

Taip, kaip stebiu bobas internete tai jos man panashios i zhveris. Ir bijau, kad ne tik man...

Kaip ten sake Friedrich Nietzsche:
"If you go to see the woman, do not forget the whip. "

Arestoviciaus mintis apie moteris jau cia vieshino

https://qt.azureedge...9c19385d3c9.jpg

Nes pas tave sutrikimas, todėl tau viskas iškreiptai atrodo.

Atsakyti

Manau kad priklausoo nuo lyties.
Ta "davimo" tema yra labai idomi. Atrodo paprasta primityvi, bet moterys tokiu nesamoniu prishneka, kad galima nugriuti.

Ex aishkino, pav., kad jei savo vyrui reikia duoti, tai visiems tada reikia duoti. Neskiria savo zhmogaus nuo visu. Ir tai ne ji viena....

Cia kaip kauke nupleshti

Ta tema tik tu nesamones šneki, susikurei visą teoriją, kad pasislėpt joje kaip kokone nuo savų bėdų ir manai niekas nepastebės.

Tavo ex buvo teisi, jei moters savivertė tiek nukritus, kad jai atrodo, kad turi visada, ir bet kada duoti vyrui, butent duoti, o ne kad turi mylėtis tada, kai jai norisi, tai sekantis žingsnis duot visiem, nes savivertės nebėr.

Tu nesupranti moterų psichikos, nors apsimeti moterim. Esi tik traumuotas diedukas.

Ts panasu į pvz anoreksiją, bėda ne kūne, o galvoje. Gerai dar nepripažino anoreksijos ne ligos, o pasirinkimo. Nesiūlo anoreksikam apipjaustytas kūna, kad plonesnis būtų. Kaip daro su ts žmonėm. 

Galvą reik tvarkyti, ne kūna ir tada neliks debiliškų idėju apie davimo pareigą. Jei mergina užauginta su tokia filosofija ir ja patiki, ji niekad neturės laimingos šeimos ir pati nebus laiminga, nes vyras ir toks seksas pasidarys šlykštus su laiku.

Tau ši teorija nebent padeda atrasti tokius pat suluošintus žmones kaip tu kurie galėtų su tavim gyventi, normaliomis šeimom netinka ji visiškai.

Atsakyti

Prie ko cia seksas? Ypac davime is pareigos? Cia poziuria i save ir kita.

Jei kas egoistas ir tarp tokiu gyvena, tai zinoma, kad galvoja, kad kitokiu dalyku pasaulyje nebuna.

Kad suo nekastu i koja tai ji galima uzmusti ir po problemu. Tai gyvunas ir jam rupii tik jis pats. Visi suniski atsidavimai yra labai gudrus prisitaikymas. Keista, kad kai kam tokie primityvus dalykai patinka.
SUo per kvailas, kad galetu buti dvasingas. Tiesiog per amzius atsirado instinktai, kad istikymybe labai apsimoka.

Nu visai nesigaudai. Kad pora gyventų ilgai ir laimingai, kad galėtų iki senatvės mėgautis seksu, moteris negali duoti visada, neimanona. Tai arba tu turėsi trumpą santuoką su visada duodančia žmona, arba ilgą ir laimingą su tokia kuri jaus savo kūną, save, bet sekso negausi kas vakarą. Nes poreikiai ir norai keičiasi mėnesio bėgyje, metų bėgyje, būna gi ir nėštumas gimdymai, ligos ir t.t. tiek vyrams, tiek moterims nėra taip kaip kokie duracel kiškučiai.  Nėra kitų variantų. O tas požiūris duot iš pareigos ydingas iš pat šaknų, jaučiu ne viena šeima dėl to išsiskyrė ar tapo nelaimingi.

Tau tas nedašils panašu vis tiek, nes būtent šioje srityje ir turi sutrikimą. Kaip anoreksikas nesupras, kad ir ne tik normalus, bet ir storesnis kūnas gali būti gražu.

O jei rimtai, tave išprievartavo mažą ar kažkokią panašaus dydžio traumą patyrei? Gal tavo mamą išprievartavo tavo tėtis ir tu taip atsiradai? Nes nu turi būti kažkas baisaus, kad taip iškreipt psichika.

Toks jausmas kad augai kažkur tarp bordelio ir vienuolyno. Iš vienos pusės šlykštėjimasus kūniškais dalykais, saves plakimas ir aukos irodinėjant meilę iš kitos besalygiškas davimas visada irgi įrodinėja meilę, nes nu jei neduodi visada gi nemyli, nesi dvasinga  :D  :D  :D čia taip smegenis gali plaut kokiom išėjusios iš vienuolynų.

Atsakyti

gyvenimas tai ne tik sekso klausimai
o šiiap visi juk mes egoistai kaip ten bebūtų, nereikia dėtis kaukių ir slėptis
net šuo tavęs nelyžtels, jei tu jo nemaitinsi, greičiau jau koją nugrauš
net tie visi filantropai padeda kitems, nes tai jų ego glosto, jie taip nori, jiems taip patinka kitais rūpintis

Būtent ir tai normalu, nenormalu, kai nepaisoma savi poreikiai ir prasideda visokios aukos, po n metų tada būna aš del tavęs gyvenimą paaukojau ir panašios nesamonės. Kad būtų sveiki santykiai abu turi žiūrėt savų reikmių.

Seksas geras pvz abiem jame gera. Tokie ir santykiai turi būti, kad abiem gera juose būtų. Meilė reiškia, kad tau svarbus tas žmogus, kad nori daryt jam gera, bet tai neturi reikšti, kad reik pamiršti save ir savo poreikius. Simbiozė turi būti, o ne parazitavimas.

Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2023 12 31, 14:43)
Čia tik tu nuolat rašai, kad moterys turi kankintis ir atsiduoti vyrui iš pareigos,

Niekad to nerashiau. Niekad.
Tai tu tik taip supranti. Jei ish pareigos tai kankintis, kitaip neimanoma. Jei reiktu vyrui kavos paruosht prie automatinio aparato ir tai butu kankyne tur but.

Kodel tau tokios problemos? Nes gal kad esi egoiste?
Papildyta:
QUOTE(lutuke123 @ 2023 12 31, 14:45)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="IDOMUCIA" data-cid="73125594" data-time="1704014427"><div><p>Taip, kaip stebiu bobas internete tai jos man panashios i zhveris. Ir bijau, kad ne tik man...

Kaip ten sake Friedrich Nietzsche:
"If you go to see the woman, do not forget the whip. "

Arestoviciaus mintis apie moteris jau cia vieshino

<a data-ipb='nomediaparse' href='https://qt.azureedge.net/resources/quotes-images-large/if-you-go-to-see-the-woman-do-not-forget-the-whip-779de1d5d93acc8a89b5e9c19385d3c9.jpg'>https://qt.azureedge.net/resources/quotes-i...9c19385d3c9.jpg</a></p></div></blockquote><p>Nes pas tave sutrikimas, todėl tau viskas iškreiptai atrodo.</p>

Patogu visus kurie kazhka sako nenorimo girdeti paskelbti nenormaliais. Jei i komunizma netiki juk irgi ligonis
Papildyta:
QUOTE(lutuke123 @ 2023 12 31, 14:55)
Tu nesupranti moterų psichikos,

Jeei nesuprasciau tai nerasciau tokiu temu, kurios varo egoistes ish proto.

Nu ir uzhsivedei...

Tai savigarbos neturi, tai vos ne susiluoshins nuo sekso, tai negali myletis bet kada.

Tai tema visai apie mylejimasi, mylejimasi tema tai tik budas gauti info apie zmogaus vidines vertybes. Kai taip isijaucia i ta davimo problema ("kaip cia tokiu dalyku gali noret") tai pamirshti vaidinti dvasinga ir rodai savo egoistishka, buka kitu zhmoniu poreikiams vidu.
Jei butu tema api dvasinguma tai suoktum apie atsidavimus ir pasiaukojima, kaip ish natu, o va kai tema nukreipiama, tai pamirshtama ogal net nesugebama vaidinti kelias roles ish karto.
Kovotoja uzh moteru savigarba pamirshta, kad ji vaidina ir daugiau roliu.

Tai ir tikslas padeti parodyti tikra save, tema apie davima -tik patogus irankis
Papildyta:
Ta tema apie davima tokia sena igrisus ir atsibodus, kad jau turetu buti apgalvota ir surastas budas PAVAIDINTI. Juk nera sudetinga suderinti atrodo pozicija. Ne, pasirodo, tai neimanoma daugeliui

Kaip pas atsilikusi mokini koks matematikos pratimas, kur per metus nesugebama isspresti...
negabus matematikai...

Atsakyti

Niekad to nerashiau. Niekad.
Tai tu tik taip supranti. Jei ish pareigos tai kankintis, kitaip neimanoma. Jei reiktu vyrui kavos paruosht prie automatinio aparato ir tai butu kankyne tur but.

Kodel tau tokios problemos? Nes gal kad esi egoiste?
Papildyta:

Patogu visus kurie kazhka sako nenorimo girdeti paskelbti nenormaliais. Jei i komunizma netiki juk irgi ligonis
Papildyta:

Jeei nesuprasciau tai nerasciau tokiu temu, kurios varo egoistes ish proto.

Nu ir uzhsivedei...

Tai savigarbos neturi, tai vos ne susiluoshins nuo sekso, tai negali myletis bet kada.

Tai tema visai apie mylejimasi, mylejimasi tema tai tik budas gauti info apie zmogaus vidines vertybes. Kai taip isijaucia i ta davimo problema ("kaip cia tokiu dalyku gali noret") tai pamirshti vaidinti dvasinga ir rodai savo egoistishka, buka kitu zhmoniu poreikiams vidu.
Jei butu tema api dvasinguma tai suoktum apie atsidavimus ir pasiaukojima, kaip ish natu, o va kai tema nukreipiama, tai pamirshtama ogal net nesugebama vaidinti kelias roles ish karto.
Kovotoja uzh moteru savigarba pamirshta, kad ji vaidina ir daugiau roliu.

Tai ir tikslas padeti parodyti tikra save, tema apie davima -tik patogus irankis
Papildyta:
Ta tema apie davima tokia sena igrisus ir atsibodus, kad jau turetu buti apgalvota ir surastas budas PAVAIDINTI. Juk nera sudetinga suderinti atrodo pozicija. Ne, pasirodo, tai neimanoma daugeliui

Kaip pas atsilikusi mokini koks matematikos pratimas, kur per metus nesugebama isspresti...
negabus matematikai...

Čia nei filosofija, nei teorija, kad kažka svaičiot, paprasta biologija, seniai žinomi dalykai, kur ligos, nukrypimai ir kur sveikas žmogus.

Nu nei kas iš proto eina, nei piktinasi, bandžiau smulkiai paaiškinti, bet tik patvirtinai, kad vis tiek nedašilo. Matyt su tavim apie tuos dalykus šnekėti, kaip su anoreksiku apie kūno grožį. Kai tau vyriškas kūnas ir organas bus gražus tada ir pašnekesim. Nes dabar net nesupranti apie ką aš sneku.

Taip aš egoiste,materialiastė, kiek kartų galiu kartot?  Fck tas dvasingumas man, cia tau tik tai svarbu, cia tu tik svaigsti vienas apie ta dvasinguma, as ne karta sakiau, kad man tai kaip keiksmažodis, patogu pridengti visokius idiotizmas su tokiais terminais.

Kada aš sakiau, kad reik aukotis? Kada už ką kovojau? Alio, su kuo tu čia bendrauji balsais galvoje? aš visada antraip šneku, kad neteikia aukotis ir kovoti, nu tiek ilgu žinučių prirašiau, kad nereikia, jis man vėl tai kiša. :D 

Pats sau kazka prisikuri nesveikoj galvoj pats įtiki. Jei nori adekvačios diskusijos pirma skaityk, ka rašau.

Bet tai nieko nekeičia tame, ką rašau, kad su tavo filosofijos gyvena tik traumuoti žmonės, koks pats esi ir kokių ieškai , dvasingasis tu mūsų. Ale toks dvasingas, kad kūnas tau pirmoje vietoje, vietoj to, kad dvasia rupintumeisi bb zino ka su savo kūnų išdarinėji. :D  :D  :D 

Atsakyti

Priedo Idomučia žiūrim į faktus, aš su savo egoizmu ir materializmu ir be dvasingumo ir pasiaukojimų gyvenu visa gyvenimą su vienu vyru jau virš 30m mes kartu, draugauju su savo ir su vyro kūnais.

O tu kaip gyveni? skyrybos, kiek moteru po to dar pakeitei, papus užsiauginai, išvaizdą pakeitei. Tau kūnas toks svarbus, be papų gyvent negali, tau tavo organas maišo gyvent, nori nusispjaut, baigi prisigerti, ir nutukt  ir t.t. plia, kad dvasingumo viršūnė ir čia visiškai viskas normalu?  :oh: 

Ką aš tau ir bandau paaiškint, kur veda tavo filosofija ir kur veda mano, nereik gražių žodžių apie dvadingumus, reik faktų.  :mirksiukas: 

Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2024 01 01, 17:20)
Priedo Idomučia žiūrim į faktus, aš su savo egoizmu ir materializmu ir be dvasingumo ir pasiaukojimų gyvenu visa gyvenimą su vienu vyru jau virš 30m mes kartu,

Tau kūnas toks svarbus

I AIrija pabegai be vyro, jau pamirshai

Kam kunas nesvarbus tai paima virve ir pasikaria, dvasia lieka.

Del mano prasigerimo, tai ilgaai teks jo laukti. Svoris po tokiu svenciu padideje,, po to nukrenta
Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2024 01 01, 19:52)
I AIrija pabegai be vyro, jau pamirshai

Kam kunas nesvarbus tai paima virve ir pasikaria, dvasia lieka.

Del mano prasigerimo, tai ilgaai teks jo laukti. Svoris po tokiu svenciu padideje,, po to nukrenta

Tai ar buvo ikrų? Ar jau laimingas? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2024 01 01, 20:53)
Tai ar buvo ikrų? Ar jau laimingas? biggrin.gif

Buvo ir ikru ir menkes kepeneliu ir grybais idarytu kiausiniu
Atsakyti

I AIrija pabegai be vyro, jau pamirshai Kam kunas nesvarbus tai paima virve ir pasikaria, dvasia lieka. Del mano prasigerimo, tai ilgaai teks jo laukti. Svoris po tokiu svenciu padideje,, po to nukrenta
Pirma niekur aš nepabėgau, o ieškojau darbo, vykau ten, kur jis buvo už žmoniškai algą ir žmoniškom sąlygom ir kur galėjau sukurt vaikam normalų gyvenimą. Ir taip jei būtų neretas gert bučiau viena su vaikais gyvenus. Bet metė, kartais auka nėra kažką dyoti, o at irkščiai atimti, kad visiems oaskui būtų gerai.

Antra, mes daug kartų pykomės per gyvenima, bet tai nei neištikimybės nebuvo, nei išsiskyrėme su visam.

Nu man tai svarbu labai kūnas, tu čia aiškini, kaip reik aukotis ir dvasingu but, tai kaip minimum turetum dvasia iskeles but auksciau, bet ne pas tave kunas pirmoj vietoj :D  :D  :D o kad kalba apie aukas kažkokias, dvasingumus, kaip prostitutė apie skaistybę.

:lol:​  Tu kiek dienų negeri per mėnesį? Visai nieko neinlaso, kur butų alkoholio? 

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lutuke123: 01 sausio 2024 - 20:30
QUOTE(IDOMUCIA @ 2024 01 01, 19:57)
Buvo ir ikru ir menkes kepeneliu ir grybais idarytu kiausiniu

uch kaip ruskai biggrin.gif
Atsakyti