Įkraunama...
Įkraunama...

Lietuvybė, patriotizmas, ksenofobija

QUOTE(IDOMUCIA @ 2023 12 30, 11:39)
Tu turi kazhkoki jautruma plastmasiniams guminiams gaminiams?
Man plastmases yra OK, o va diedu birkos atstumiancios. Nors skaiciau, kad kai kurios eina i nudistu pliazhus ju apzhiurinet

Plastmasė iš esmės nieko gero, prastas gaminys. Bet vat turėti jautrumą žmogaus kūno dalims? Čia tai tikrai keista smile.gif
Papildyta:
QUOTE(paštininkė @ 2023 12 30, 11:50)
Skirk viešą ir privatų gyvenimą - tai pirma.
Antra: tau kažkas buvo dėl to avataro, dėl žmogaus, kuris nori "iššaudyti Seimą" reklamos viešoje erdvėje (forume)? Ne. Rusijoj mokėtum baudą, jei ne kelis metus kalėjimo gautum. Ten už neįtikusį postą, beje, foto taip pat, ir devynerius metus gauna. O tu čia sėdi rami ir dar tyčiojiesi. Tai va ir skirtumas.

O kimbu aš prie tokių smulkmenų, nes akivaizdu, kad tai yra Kremliaus propaganda - smulki tokia, bet iš tų smulkmenų pasidaro Ukraina. Ačiū, nereikia.

Taigi - gerų ir svarbiausia taikių metų!

tai ar kas ką labai sakytų dėl privataus gyvenimo? bet kai viešina visokiais paradais, viešais video, tai ar tai bėra privatu?
tai nesuprasi tavęs, tai tu nori laisvės, tai persekioji net už paveiksliukus smile.gif
tai būtent, palinkėsiu tau vidinės laisvės ir išorinės be abejo, kad laisvė būtų šalyje ir pasaulyje smile.gif
Papildyta:
QUOTE(IDOMUCIA @ 2023 12 30, 11:58)
Per daug vietos tavo gyvenime uzhima Kremlius.
Pasaulyje dabar vyksta dalykai su Kremliumi mazhai susije. Asmenishkai manau, kad Putinas yra kazhkieno agentas, nes tiek zhalos Rusijai padaryti dar reikia sugebet.

tokia ten ir žala jiems, turtingi to nejaučia
skaičiau seną forumą dėl šunų, tai visada ten buvo problemų su eu ar usa prekių tiekimu, turiu omeny 2009 ir pan. metus
o visokių tautelių vyrus kad pakišo, tai manau, nelabai jie juos tikrais rusais ir laikė
Atsakyti
Monteverte, politika nėra tik laisvė - nei vidinė, nei išorinė. Politika yra tam tikros pozicijos pasirinkimas ir jos atstovavimas. Tavo "smulkmenos", kurias tu viešai deklaruoji ir prie kurių aš kimbu, yra tavo politinis pasirinkimas. Aš jam oponuoju. Su vidine laisve tai neturi nieko bendro. Bet ir čia būtų nieko, jei nematytumėm į ką tos "smulkmenos" išauga: Ukraina, Praha ir pan.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo paštininkė: 30 gruodžio 2023 - 13:00
QUOTE(Monteverte @ 2023 12 30, 12:09)
Plastmasė iš esmės nieko gero, prastas gaminys. Bet vat turėti jautrumą žmogaus kūno dalims? Čia tai tikrai keista smile.gif
Papildyta:

tai ar kas ką labai sakytų dėl privataus gyvenimo? bet kai viešina visokiais paradais, viešais video, tai ar tai bėra privatu?
tai nesuprasi tavęs, tai tu nori laisvės, tai persekioji net už paveiksliukus smile.gif
tai būtent, palinkėsiu tau vidinės laisvės ir išorinės be abejo, kad laisvė būtų šalyje ir pasaulyje smile.gif
Papildyta:

tokia ten ir žala jiems, turtingi to nejaučia
skaičiau seną forumą dėl šunų, tai visada ten buvo problemų su eu ar usa prekių tiekimu, turiu omeny 2009 ir pan. metus
o visokių tautelių vyrus kad pakišo, tai manau, nelabai jie juos tikrais rusais ir laikė

Tai ir yra jo sutrikimo esme, jam slykstus yra jo kunas, ir kazkodel sitai zmones suvokia, kaip nora kitos lyties kuno, o nesigilina i esme, kodel tas kunas slykstus jiems, nes nieko slykstaus apie zmogaus kuna nera nei vyriska, nei moteriska.

Koks grazus ir tinkamas palinkejimas. 4u.gif Be vidines laisves, jokios kitos laisves neturi prasmes.

Butent. Kai pasiziuri i Rusija, tai, kad dejuoti del ju gyvenimo, labiau man LIetuvoje baisu del eiliniu zmoniu, nes siaip labai jau viskas panasu.

Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2023 12 30, 16:53)
Tai ir yra jo sutrikimo esme, jam slykstus yra jo kunas, ir kazkodel sitai zmones suvokia, kaip nora kitos lyties kuno, o nesigilina i esme, kodel tas kunas slykstus jiems, nes nieko slykstaus apie zmogaus kuna nera nei vyriska, nei moteriska.

O tau shunienos nesinoretu valgyti? Nesigilini ii esme, koks skirtumas svarbu tik kad maistas, koks vietnamietis tave pamarintuu badu ir shuniena pamegtum. O kokie afrikieciai ipratintu prie maisto kuri vien paminejus pykina.

Man vyrai shlykshtus, nu kas tame blogo? Pasiruoshusios gal rekomenduoti man kokius prievartavimus, kol pamegsiu ar ka?
Atsakyti
QUOTE(paštininkė @ 2023 12 30, 12:58)
Monteverte, politika nėra tik laisvė - nei vidinė, nei išorinė. Politika yra tam tikros pozicijos pasirinkimas ir jos atstovavimas. Tavo "smulkmenos", kurias tu viešai deklaruoji ir prie kurių aš kimbu, yra tavo politinis pasirinkimas. Aš jam oponuoju. Su vidine laisve tai neturi nieko bendro. Bet ir čia būtų nieko, jei nematytumėm į ką tos "smulkmenos" išauga: Ukraina, Praha ir pan.

tai kam man avataras kažkoks nėra politika, kiap ir pasakyti, kad kažkoks žmogus man neatrodo piktybinis
kas daro, dažniauniai liežuviu nemala, o daro mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(paštininkė @ 2023 12 30, 13:58)
Monteverte, politika nėra tik laisvė - nei vidinė, nei išorinė. Politika yra tam tikros pozicijos pasirinkimas ir jos atstovavimas.

Kokia gali buti pozicija, jei pvz. pati matai tik Kremliu Rusija. Tai neadekvatu kaip minimum.

Jei isijaustum i sakysim rusu shovinista, kuris nori, kad Rusija taptu pasaulio valdove, tai pamatytum, kad Rusija dar kazhka ne taip. Ir kiltu itarimas, kad Kremlius tai Rusijos ishdaviku irshtva.

Progozhinui ir generolams kurie ji reme, jau tas dashilo, bet matei kas jiems nutiko. Rusija stumiama i kazhkokia duobe. Tai vienintelis dalykas ka matau Kremliuje. Tai ne politika, o tarnavimas kazhkam. Idomu kam, kas tos jegos?
Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2023 12 30, 16:12)
O tau shunienos nesinoretu valgyti? Nesigilini ii esme, koks skirtumas svarbu tik kad maistas, koks vietnamietis tave pamarintuu badu ir shuniena pamegtum. O kokie afrikieciai ipratintu prie maisto kuri vien paminejus pykina.

Man vyrai shlykshtus, nu kas tame blogo? Pasiruoshusios gal rekomenduoti man kokius prievartavimus, kol pamegsiu ar ka?

nu kuo dabar maistas susijęs su žmogaus kūnu?
o jei jau nori pritempinėti, tai būtent, kad pasaulis margas, žmonės labai skirtingai valgo, vieni šunis, kiti, vabzdžius ir t.t. Bet visi jie yra vyrai arba moterys ir vieni kitus privalo tiesiog priimti smile.gif
tai nepapasakosi savo santykio su tėvuku arba mamos santykio su juo? ten ir problema žinok 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2023 12 30, 16:12)

ne nesinoretu, nes ir siaip nesinori jokio zinduolio valgyti. tik kaip tai surista su tuo, ka rasiau.

Tai sutrikimas tame ir blogo. Reik geros ir ilgos psichoterapijos, ivairiu dvasiniu praktiku, meditacijos, darbo su savim, kad dasikrapstyt iki problemos saknu, kodel ir kaip tau emesi rodytis vyriskas kunas slykstus. Nes tai tikrai nera joks moteriskumo zenklas, tai sutrikimo zenklas. Jei tai isgydzius juk ramiai gyventi butu galima.
nes retusuota problema, nedingsta, ji auga ir gileja atsiliepdama i kitas gyvenimo sritis kaip depresijos, priklausomybes, savizudybes ir t.t..
Prievartauti nieko nereikia, aplamai gal tave vaikysteje isprievartavo koks vyras, kad tau vyrai slykstus patapo ir ju organai?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lutuke123: 30 gruodžio 2023 - 16:26
QUOTE(lutuke123 @ 2023 12 30, 16:23)
Nes tai tikrai nera joks moteriskumo zenklas, tai sutrikimo zenklas.

tai va
šiaip jau moterims vyras mielas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2023 12 30, 16:24)
tai va
šiaip jau moterims vyras mielas smile.gif

Butent, gi traukia fiziskai, netrauktu jei butu slykstu biggrin.gif zmonija ismirus butu jau seniai biggrin.gif biggrin.gif
Ne tik mielas, bet fantastiskas, stublinantis, grazus, patrauklus ir t.t.
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2023 12 30, 17:28)
Butent, gi traukia fiziskai, netrauktu jei butu slykstu  biggrin.gif zmonija ismirus butu jau seniai  biggrin.gif  biggrin.gif
Ne tik mielas, bet fantastiskas, stublinantis, grazus, patrauklus ir t.t.

Man exuoshvene aishkino, kad moterys vakare kankinasi atsiduodamos ish pareigos. Manot cia ash ta sugalvojau ar ka?
Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2023 12 30, 16:39)
Man exuoshvene aishkino, kad moterys vakare kankinasi atsiduodamos ish pareigos. Manot cia ash ta sugalvojau ar ka?

Iš pareigos ne tik nuo sekso kankinamės visi ir visos. Todėl ir reikia meilės. Todėl ir skatinama gyventi su mylimais, gimdyti tik labai norint vaiko, įsigyti šuniuką kačiuką tik todėl, kad mylėsim net ir triedžiantį 3 val. nakties, ieškotis mylimo darbo ir t.t.
Atsakyti