QUOTE(IDOMUCIA @ 2023 12 30, 11:39)
Tu turi kazhkoki jautruma plastmasiniams guminiams gaminiams?
Man plastmases yra OK, o va diedu birkos atstumiancios. Nors skaiciau, kad kai kurios eina i nudistu pliazhus ju apzhiurinet
Man plastmases yra OK, o va diedu birkos atstumiancios. Nors skaiciau, kad kai kurios eina i nudistu pliazhus ju apzhiurinet
Plastmasė iš esmės nieko gero, prastas gaminys. Bet vat turėti jautrumą žmogaus kūno dalims? Čia tai tikrai keista
Papildyta:
QUOTE(paštininkė @ 2023 12 30, 11:50)
Skirk viešą ir privatų gyvenimą - tai pirma.
Antra: tau kažkas buvo dėl to avataro, dėl žmogaus, kuris nori "iššaudyti Seimą" reklamos viešoje erdvėje (forume)? Ne. Rusijoj mokėtum baudą, jei ne kelis metus kalėjimo gautum. Ten už neįtikusį postą, beje, foto taip pat, ir devynerius metus gauna. O tu čia sėdi rami ir dar tyčiojiesi. Tai va ir skirtumas.
O kimbu aš prie tokių smulkmenų, nes akivaizdu, kad tai yra Kremliaus propaganda - smulki tokia, bet iš tų smulkmenų pasidaro Ukraina. Ačiū, nereikia.
Taigi - gerų ir svarbiausia taikių metų!
Antra: tau kažkas buvo dėl to avataro, dėl žmogaus, kuris nori "iššaudyti Seimą" reklamos viešoje erdvėje (forume)? Ne. Rusijoj mokėtum baudą, jei ne kelis metus kalėjimo gautum. Ten už neįtikusį postą, beje, foto taip pat, ir devynerius metus gauna. O tu čia sėdi rami ir dar tyčiojiesi. Tai va ir skirtumas.
O kimbu aš prie tokių smulkmenų, nes akivaizdu, kad tai yra Kremliaus propaganda - smulki tokia, bet iš tų smulkmenų pasidaro Ukraina. Ačiū, nereikia.
Taigi - gerų ir svarbiausia taikių metų!
tai ar kas ką labai sakytų dėl privataus gyvenimo? bet kai viešina visokiais paradais, viešais video, tai ar tai bėra privatu?
tai nesuprasi tavęs, tai tu nori laisvės, tai persekioji net už paveiksliukus
tai būtent, palinkėsiu tau vidinės laisvės ir išorinės be abejo, kad laisvė būtų šalyje ir pasaulyje
Papildyta:
QUOTE(IDOMUCIA @ 2023 12 30, 11:58)
Per daug vietos tavo gyvenime uzhima Kremlius.
Pasaulyje dabar vyksta dalykai su Kremliumi mazhai susije. Asmenishkai manau, kad Putinas yra kazhkieno agentas, nes tiek zhalos Rusijai padaryti dar reikia sugebet.
Pasaulyje dabar vyksta dalykai su Kremliumi mazhai susije. Asmenishkai manau, kad Putinas yra kazhkieno agentas, nes tiek zhalos Rusijai padaryti dar reikia sugebet.
tokia ten ir žala jiems, turtingi to nejaučia
skaičiau seną forumą dėl šunų, tai visada ten buvo problemų su eu ar usa prekių tiekimu, turiu omeny 2009 ir pan. metus
o visokių tautelių vyrus kad pakišo, tai manau, nelabai jie juos tikrais rusais ir laikė