Įkraunama...
Įkraunama...

Lietuvybė, patriotizmas, ksenofobija

QUOTE(IDOMUCIA @ 2023 12 29, 16:05)
Kas blogo, kaip dvi moterys dviese? Na vyrai tai suprantu slykstu

lygtais jos vien glostosi smile.gif paims kokį 'banana' ir tratins viena kitą biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2023 12 29, 17:05)
O kas man yra butu hetero? manau niekaip neitikciau. Arba ****** arba lesbianka.

Nelabai suprantu prie ko hetero ir tu? Tu isvis net nesupranti kas yra hetero.
Papildyta:
QUOTE(Amadėja* @ 2023 12 29, 16:31)
<p>Burba, nepavydėk 😃😃😃</p>

Senai susitraukusiai tapkei pavydeti, ko? Kad skėtiesi visiems be iśimties? Tu gi puoli lipti ant visų ne is gero gyvenimo.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -burbanti-: 29 gruodžio 2023 - 16:53
QUOTE(Monteverte @ 2023 12 29, 17:11)
lygtais jos vien glostosi smile.gif paims kokį 'banana' ir tratins viena kitą biggrin.gif

O jei viena moteris turi zhaisliuku, tai ka siulai jau ja nulinciuoti ar ka? Ar nuotrauka patalpinti i kokia gedos lenta seniunijoje?

Papildyta:
QUOTE(-burbanti- @ 2023 12 29, 17:49)

Senai susitraukusiai tapkei pavydeti, ko? Kad skėtiesi visiems be iśimties? Tu gi puoli lipti ant visų ne is gero gyvenimo.

Kaip ten vienas sake: "kuri buvo gera k. i senatve bus gera davatka"

Tai ash skaitau davatku postus ir galvoju...
Papildyta:
QUOTE(-burbanti- @ 2023 12 29, 17:49)
Nelabai suprantu prie ko hetero ir tu? Tu isvis net nesupranti kas yra hetero.

Tai ka ash jau negaliu buti hetero niekaip? Tik homo?

Tai ka man daryti?
Atsakyti
QUOTE(Amadėja* @ 2023 12 29, 13:29)
Tai, kad nuėjo dar nėra biseksualumas. Tada reiktų galvoti, fantazuoti. Gali laisvai hetero žmogus kąnors daryt su savos lyties kitu žmogum tam tikroj situacijoj, kad ir for fun. Idomucia apie ką kita rašo. Esmė yra žmogaus identitetas, t.y. kuo jis save laiko, kuo jam reik būti, kad jaustųsi gerai. Ir tai daug plačiau, negu tik lytis.

negali zinok, pykins, net su svetimu vyru neis nieko moteriai normalios orientacijos padaryti, nei fo fun, nei kokioj tai situacijoj.
Svarbu, kad tai, kuo zmogus save laiko, sutaptu su tuo, kuo jis yra. nes antraip tai jau psichinis sutrikimas.

Papildyta:
QUOTE(IDOMUCIA @ 2023 12 29, 16:05)

Tau slykstu, kitiem ne, cia tik subjektyvus poziuris. Siaip degradacija gana smagi
Ko taip piktiniesi zmoniu degradacija, jei sakai, akd joje nieko bloga?
Atsakyti
Rusijoj karnavalinis "Nuogas vakarėlis" (privatus) įvyko, ten su šou žvaigždėm ir pan.

Jetau, koks skandalas su tų šou žvaigždžių viešais atsiprašymais - kaip mokykloj. Ne, nu... net gėda klausyt.

Tai to ir nori SM kremlinės - tvarkyti privatų gyvenimą: įdomiausia joms, kas svetimoj lovoj? bigsmile.gif

Savos žiūrėkit 4u.gif

O mes žiūrėkim, už kokios publikos atstovus balsuojam mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo paštininkė: 29 gruodžio 2023 - 22:06
QUOTE(paštininkė @ 2023 12 29, 23:05)
Rusijoj karnavalinis "Nuogas vakarėlis" (privatus) įvyko, ten su šou žvaigždėm ir pan.

Jetau, koks skandalas su tų šou žvaigždžių viešais atsiprašymais - kaip mokykloj. Ne, nu... net gėda klausyt.

Joms pavyko, kad gyvena ala "demokratineje" Rusijoje. Sutik, Irane tokiems dalyviams butu atskirtos galvos ir tiek zhiniu, o va Rusijoje tai pabare, reikejo atsiprashyti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2023 12 29, 23:34)
Joms pavyko, kad gyvena ala "demokratineje" Rusijoje. Sutik, Irane tokiems dalyviams butu atskirtos galvos ir tiek zhiniu, o va Rusijoje tai pabare, reikejo atsiprashyti smile.gif

Taip. Aš net neatmesčiau, kad tai Putino rinkimų kampanijos šou dalis: realiai nieko ten jiems nebuvo. Bet masėms kokia žinutė: mes galim jums nurodinėt, kaip savo privačiam gyvenime turit gyventi - ir tai mūsų teisė. O SM kremlinės ne tą patį čia kudakuoja?
Atsakyti
QUOTE(paštininkė @ 2023 12 29, 23:05)

Tai to ir nori SM kremlinės - tvarkyti privatų gyvenimą: įdomiausia joms, kas svetimoj lovoj? bigsmile.gif 

Savos žiūrėkit 4u.gif  

O mes žiūrėkim, už kokios publikos atstovus balsuojam mirksiukas.gif

biggrin.gif kaip visada, atejai su melagystėmis. Tai nebuvo privatus vakarelis, nes buvo I ji pakviesta media.
Piktiniesi, nes taves niekada niekas neprašė išsirengti nuogai, o norėtum, bet Lietuvoje negali? biggrin.gif Tai tegul tavo broliai tave I Brighton nuveža, ten gali savo papus išmesti apžiūrai biggrin.gif

As tai uz, kad tokius debilus nubaustu. Kaip man slykstu ziureti i storus gejus diedus, iskritusiais riebalų pilvais is stringu paraduose, taip man slykstu ziureti I nusenusias hetero zvaigzdes, kratancias savo susiraukslejusias šiknas pries kameras.
Papildyta:
QUOTE(IDOMUCIA @ 2023 12 29, 22:38)
Tai ka ash jau negaliu buti hetero niekaip? Tik homo?

Tai ka man daryti?

Normaliu vyru tu negali buti., taip. Ka daryti? Apsiverk.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -burbanti-: 30 gruodžio 2023 - 01:14
QUOTE(IDOMUCIA @ 2023 12 29, 21:38)
O jei viena moteris turi zhaisliuku, tai ka siulai jau ja nulinciuoti ar ka? Ar nuotrauka patalpinti i kokia gedos lenta seniunijoje?

tai ne aš siūlau, tu sakai kad 2 vyrai šlykštu. O kodėl tada dvi moterys ne, kurios dirbtinį penį naudoja?
Papildyta:
QUOTE(paštininkė @ 2023 12 29, 23:38)
Taip. Aš net neatmesčiau, kad tai Putino rinkimų kampanijos šou dalis: realiai nieko ten jiems nebuvo. Bet masėms kokia žinutė: mes galim jums nurodinėt, kaip savo privačiam gyvenime turit gyventi - ir tai mūsų teisė. O SM kremlinės ne tą patį čia kudakuoja?

o tu antikremline, net avatarus aiškini kam kokius dėtis, nekalbant jau apie kitus dalykus biggrin.gif manau retas ginčytųsi, kad būtent tu čia ir esi didžiausia diktatorė forume biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2023 12 30, 11:02)
tai ne aš siūlau, tu sakai kad 2 vyrai šlykštu. O kodėl tada dvi moterys ne, kurios dirbtinį penį naudoja?

Tu turi kazhkoki jautruma plastmasiniams guminiams gaminiams?
Man plastmases yra OK, o va diedu birkos atstumiancios. Nors skaiciau, kad kai kurios eina i nudistu pliazhus ju apzhiurinet
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2023 12 30, 10:02)
Papildyta:

o tu antikremline, net avatarus aiškini kam kokius dėtis, nekalbant jau apie kitus dalykus biggrin.gif manau retas ginčytųsi, kad būtent tu čia ir esi didžiausia diktatorė forume biggrin.gif

Skirk viešą ir privatų gyvenimą - tai pirma.
Antra: tau kažkas buvo dėl to avataro, dėl žmogaus, kuris nori "iššaudyti Seimą" reklamos viešoje erdvėje (forume)? Ne. Rusijoj mokėtum baudą, jei ne kelis metus kalėjimo gautum. Ten už neįtikusį postą, beje, foto taip pat, ir devynerius metus gauna. O tu čia sėdi rami ir dar tyčiojiesi. Tai va ir skirtumas.

O kimbu aš prie tokių smulkmenų, nes akivaizdu, kad tai yra Kremliaus propaganda - smulki tokia, bet iš tų smulkmenų pasidaro Ukraina. Ačiū, nereikia.

Taigi - gerų ir svarbiausia taikių metų!
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo paštininkė: 30 gruodžio 2023 - 11:54
QUOTE(paštininkė @ 2023 12 30, 12:50)
O kimbu aš prie tokių smulkmenų, nes akivaizdu, kad tai yra Kremliaus propaganda

Per daug vietos tavo gyvenime uzhima Kremlius.
Pasaulyje dabar vyksta dalykai su Kremliumi mazhai susije. Asmenishkai manau, kad Putinas yra kazhkieno agentas, nes tiek zhalos Rusijai padaryti dar reikia sugebet.

Atsakyti