Įkraunama...
Įkraunama...

Lietuvybė, patriotizmas, ksenofobija

Pvz.aš Kūčių dieną iki vakarienės tik vandenį ir puodelį kavos. Vakarienė prasidėjo 5 vakaro.

Kalėdų rytą tik arbata, o prie stalo 3 dienos. Po to pasivaikščiojimas, žaudimai tarp valgymo 😄

Tai kažkaip viskas ok. 

Atsakyti
su sventem 4u.gif
QUOTE(IDOMUCIA @ 2023 12 27, 10:37)
Kas gi ikrus eda per Kaledas?

Tai Nauju metu ir kitu svenciu patiekalas.

Susipykau su MB. Graziai praleidome kelias dienas, po to pasisvere +4kg. Nu ir prasidejo, kad mano shventimai yra kazkokia nesamone ir ji daugiau nesves su manimi, nes uzsilenks kitaip. Kad ji jau neturi sveikatos nei tiek esti nei gerti

biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif bajeristas smile.gif yra iseitis, nesisverti lotuliukas.gif ka as ir darau biggrin.gif

viskas sakiau susimti jau reikia, o kartais galima ir daugiau pavalgyti biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti

Nu kaip laikas lėtai slenka dirbant

.........

Atsakyti

O tai ka ne atostogos? 

Šiaip kai dirbu, kaip tik greit eina laikas, bent man. Kai nuobodžiauji, tai lėtai. 

Aš tai poilsiauju šią savaitę.

Oras visai ne koks kol kas tai nelabai, ką daug nuveiksi.  

Atsakyti

O tai ka ne atostogos? 

Šiaip kai dirbu, kaip tik greit eina laikas, bent man. Kai nuobodžiauji, tai lėtai. 

Mano darbo specifika tokia, kad atostogos būna, kai darbo nėra 😁 arba kažkur išvykstam

Atsakyti

O tai ka ne atostogos? 

Mano darbo specifika tokia, kad atostogos būna, kai darbo nėra 😁 arba kažkur išvykstam

Atsakyti

O tai ka ne atostogos? 

Atsakyti

Užkniso tas postų trigubinimasis 😁

Atsakyti
aktuali informacija šventėms biggrin.gif http://www.technolog...s-siulo-mokslas
Atsakyti
QUOTE(Amadėja* @ 2023 12 27, 15:46)
<p>Užkniso tas postų trigubinimasis 😁</p>

paspausk tik viena karta kai parasai posta, nereik kelis kartus spausti. forumas tik strigineja is kart neparnesa i pokalbiu puslapi, bet dazniausiai zinute uzsisaugo is kart.
Papildyta:
QUOTE(Monteverte @ 2023 12 27, 17:11)

ai ta tai jau seniai zinau dar kai studijavom. Jezaus gimtadienis tikrai ne per Kaledas. yra ir tikslesniu teoriju, kada jo tikras gimtadienis, pagal tai, kada buvo surasymas, i kuri ir keliavo Marija su Juozapu. jau tiksliai nepamenu, zinoma teoriju visokiu yra, nes kaip bebutu tikrai nieko nezinom. Keli dievai juk "gime " tom datom.
O Kaledos tai tik Saulegrizos svente.
Atsakyti
žiekit dabar, baltarusiai masiškai grįžinėja namo šventėms, užkimšo sieną, tai baltarusių baisusis diktatorius su šauniaisiais europietukais nesusidoros, jau nebaisu? rolleyes.gif ar visgi jie dirba jam? biggrin.gif
Atsakyti
Man paskambino kolega priesh kaledas ir pasake, kad shefas nesiruoshia buti darbe ir klientai netures interesu tokiu laikotarpiu. Taigi reikia tik uzhsirashyti kad dirbai.
Atsakyti