Įkraunama...
Įkraunama...

Lietuvybė, patriotizmas, ksenofobija

QUOTE(paštininkė @ 2023 12 18, 13:26)
nematantys, tai kas?

Monteverte, tai tavo ne pirmas kartas. Tu atvirai palaikai tokius žmones.

tu neskiri juokimosi iš tokių 'teroristų' nuo jų palaikymo
mažiau filmų žiūrėk, o daugiau į realybę mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2023 12 18, 13:29)
tu neskiri juokimosi iš tokių 'teroristų' nuo jų palaikymo
mažiau filmų žiūrėk, o daugiau į realybę mirksiukas.gif

a, jau vėl humoras, kai potencialius teroristus vadini "nepiktybiniais"?

Ne, nesuprantu tokio humoro. Sorry, smegenų nepakanka unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo paštininkė: 18 gruodžio 2023 - 13:31
QUOTE(paštininkė @ 2023 12 18, 13:50)
Įspūdinga UK savivaldybės darbuotojos retorika blink.gif
Fiksuojam.

biggrin.gif o as ka nors sumelavau? Tu gi tik čia garastas kelti riaušes, ipindama I tai diskriminacijas visokias ir mitizmus. Žinai, kad čia snoniminis forumas, tai pasijauti erelis kitus išvadindama visaip. biggrin.gif As tai bent 'charakteris burbanti", o tu gi cia ateini, ne kaip personazas, o kaip tikras zmogus. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(paštininkė @ 2023 12 18, 13:31)
a, jau vėl humoras, kai potencialius teroristus vadini "nepktybiniais".

Ne, nesuprantu tokio humoro. Sorry, smegenų nepakanka unsure.gif

tai pala, tu gi čia norėjai žmonių teisių, demokratijos, kad kiekvienas čiochnotas laisvas būtų gydytis ar ne, tai dabar turėk ir džiaukis biggrin.gif
kol nieko nenudėjo, negalima liesti žmogaus, nėra tokio įstatymo!! bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(-burbanti- @ 2023 12 18, 13:31)
o tu gi cia ateini, ne kaip personazas, o kaip tikras zmogus.  biggrin.gif

UK savivaldybės darbuotoja patvirtino prieš tai esančios jos žinutės intenciją - fizinį susidorojimą su manimi (fanarus).

Gerai, fikuojam.
Atsakyti
o čia tau wow bigsmile.gif https://www.facebook...100009724382032
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2023 12 18, 13:32)
tai pala, tu gi čia norėjai žmonių teisių, demokratijos, kad kiekvienas čiochnotas laisvas būtų gydytis ar ne, tai dabar turėk ir džiaukis biggrin.gif
kol nieko nenudėjo, negalima liesti žmogaus, nėra tokio įstatymo!! bigsmile.gif

Taip nėra, sutinku. Ir jei tai aliuzija į tą nušautą moterį - aš šalia tokios pragyvenau 17 metų. Na, ji tiesiog gegužę nuo vėžio mirė (čia tu teisi, kai man prognozavai, kai nuo birželio viskas keisi - tikrai labai labai labai pasikeitė. Nors mano mamai - nepataikei). Va. Aš neatsimenu tokio kaimynų džiūgavimo, kad ji mirė, tokio visuotino ir nuoširdaus, kad kažkaip net nepatogu buvo: žmogus gi mirė. Ir iki šiol name - na, sanatorija. O buvo totalus košmaras.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo paštininkė: 18 gruodžio 2023 - 13:44
QUOTE(paštininkė @ 2023 12 18, 13:42)
Taip nėra, sutinku. Ir jei tai aliuzija į tą nušautą moterį - aš šalia tokios pragyvenau 17 metų. Na, ji tiesiog gegužę nuo vėžio mirė (čia tu teisi, kai man prognozavai, kai nuo birželio viskas keisi - tikrai labai labai labai pasikeitė. Nors mano mamai - nepataikei). Va. Aš neatsimenu tokio kaimynų džiūgavimo, kad ji mirė, tokio visuotino ir nuoširdaus, kad kažkaip net nepatogu buvo: žmogus gi mirė.  Ir iki šiol name - na, sanatorija. O buvo totalus košmaras.

tai tu manai, kad tavo mama vitaminukų dozę gavo? ok, jei tau taip patogu, manyk smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2023 12 18, 13:45)
tai tu manai, kad tavo mama vitaminukų dozę gavo? ok, jei tau taip patogu, manyk smile.gif

esmė ne čia. Esmė įvyksta, ar ne.
Mano atveju - tikrai įvyko, net nesitikėjau, jau ir pripratus buvau. O čia - brač...
Mamos atveju, na, nieko neįvyko nei tavo sakytą birželį, nei du birželius po to.
Sensta moteris - gražiai, garbingai.
Atsakyti
QUOTE(paštininkė @ 2023 12 18, 14:34)
UK savivaldybės darbuotoja patvirtino prieš tai esančios jos žinutės intenciją - fizinį susidorojimą su manimi (fanarus).

Gerai, fikuojam.

biggrin.gif biggrin.gif aš durnų bobų nemušu.
Atsakyti
QUOTE(paštininkė @ 2023 12 18, 13:50)
esmė ne čia. Esmė įvyksta, ar ne.
Mano atveju - tikrai įvyko, net nesitikėjau, jau ir pripratus buvau. O čia - brač...
Mamos atveju, na, nieko neįvyko nei tavo sakytą birželį, nei du birželius po to.
Sensta moteris - gražiai, garbingai.

įdėjau tau straipsnį iš ryto, įsiskaityk mirksiukas.gif
ar tu manai, kad ten irgi krito kaip lapai iš karto? aš tai nemanau, bet organizme kaupiasi
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2023 12 18, 14:14)
įdėjau tau straipsnį iš ryto, įsiskaityk mirksiukas.gif
ar tu manai, kad ten irgi krito kaip lapai iš karto? aš tai nemanau, bet organizme kaupiasi

o koks skirtumas, birželių nebuvo.

O įmetam į save kasdien kažką, ne tą.

Esmė ne čia.

Gerai, tiek to.
Atsakyti