Įkraunama...
Įkraunama...

Lietuvybė, patriotizmas, ksenofobija

QUOTE(arbuzas77 @ 2023 12 14, 20:50)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="-burbanti-" data-cid="73122488" data-time="1702576031"><div><p>Tave wrzina, kai zmonės jaučiasi laimingais,kad ieškai kažkokių nwlaimių jų gyvenimuose?
Piktas tu žmogus.
Tau butu sunku diebti kokektyve.</p></div></blockquote><p>Aaa tu kokiam kolektyve dirbi 😁  </p>

As viena sedziu ir buriu. Priimineju klientus po vienă ir braizau jiems astrologines pranašystes biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -burbanti-: 14 gruodžio 2023 - 20:00

😁

Atsakyti
QUOTE(-burbanti- @ 2023 12 14, 19:47)
Tave wrzina, kai zmonės jaučiasi laimingais,kad ieškai kažkokių nwlaimių jų gyvenimuose?
Piktas tu žmogus.
Tau butu sunku dirbti kokektyve.

ne, kuo daugiau laimingų, tuo geriau
jei erzina kas, tai tik tūpi žmonės, kurie jei nemato kažko plika akimi, sako, kad to nėra
Atsakyti
QUOTE(-burbanti- @ 2023 12 14, 21:59)
As viena sedziu ir buriu. Priimineju klientus po vienă ir braizau jiems astrologines pranašystes  biggrin.gif

Ji man blogą prognozę už dyką nubraižė, už pidisą būtų gerą nupiešus biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Maja Di @ 2023 12 14, 21:07)
Ji man blogą prognozę už dyką nubraižė, už pidisą būtų gerą nupiešus biggrin.gif

oi ne, pas mane ne kažkokia norų pildymo kontorėlė, bedieviams jokių gerų prognozių nerasis biggrin.gif
Atsakyti
Amerikoniškos vaikelių teisės, jie mūsų ateitis! biggrin.gif
https://madeinvilniu...p;utm_source=GM
Atsakyti
Pasidalinsiu savo sapnais...

"As kazkur didziuliame viesbutyje ieskau savo kambario. Nerandu. Paskui pamatau, kad neturiu nei rakto nei jokiu visai dokumentu, nieko, na ruki v briuki. Blogai - galvoju.
Einu ieskot administratoriaus viesbucio, randu, kazkoks kambarys. Sakau as turiu cia pas jus numeri, gal pagal pavarde surasite.
Iveda mano pavarde i kompa, ekrane ismeta tik nuotraukas kur as guliu ant nugaros uzmerktomis akimis, nu kaip nabashnikai.
Sako, pagal tokia informacija mes nieko negalime padeti, skambint reikes i tapatybes patvirtinimo tarnyba bet tai mokamas skambutis. O as neturiu jokiu pinigu jiems sumoket."

Gal man scenarijus filmams pradet pardavinet?
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2023 12 14, 22:11)
oi ne, pas mane ne kažkokia norų pildymo kontorėlė, bedieviams jokių gerų prognozių nerasis biggrin.gif

Eik tu, eik tu biggrin.gif cyrkininkė biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2023 12 15, 12:56)

"As kazkur didziuliame viesbutyje ieskau savo kambario. Nerandu. Paskui pamatau, kad neturiu nei rakto nei jokiu visai dokumentu, nieko, na ruki v briuki. Blogai - galvoju.
Einu ieskot administratoriaus viesbucio, randu, kazkoks kambarys. Sakau as turiu cia pas jus numeri, gal pagal pavarde surasite.
Iveda mano pavarde i kompa, ekrane ismeta tik nuotraukas kur as guliu ant nugaros uzmerktomis akimis, nu kaip nabashnikai.
Sako, pagal tokia informacija mes nieko negalime padeti, skambint reikes i tapatybes patvirtinimo tarnyba bet tai mokamas skambutis. O as neturiu jokiu pinigu jiems sumoket."

kaip pats interpretuotum?
matai, kad viduje jau miręs esi ir finansai pablogės?
Atsakyti

Cia taip buna kai ilgai praleidi prie kompo,beskaitydamas visokias tragedijas 😊 

As atsiguliau vakar 24h o atsikeliau 6h ryte . jokiu nereikalingu istoriju.  Reikia fiziniu darbu uzsiimt ,ssportu. Sudeginti nereikalingas kalorijas 

Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2023 12 15, 15:07)
kaip pats interpretuotum?
matai, kad viduje jau miręs esi ir finansai pablogės?

Buvo filmas apie asmenis kurie ten problemu turejo. I namus kazhkokios dvasios verzhesi ir trukde gyventi.
Kol galu gale paaishkejo, kad jie patys jau senai mire ir ju name gyvena nauji gyvi zhmones...

tai cia sunku nustatyt, kas gyvas o kas ne
Atsakyti

As abejoju ar priims i ES ..  Ukr   ..

Lr. straipsnis apie deputata  (kaimo)    tai kai visi is fronto sugryss  😒 kas bus..  jei paleis juos po visur ..

Atsakyti