Įkraunama...
Įkraunama...

Lietuvybė, patriotizmas, ksenofobija

QUOTE(Monteverte @ 2023 12 14, 14:37)
jei tu lietuviškai manęs nesupratai, pabandysiu kitais žodžiais: aš tau sakiau, kad nekvykauk iš piktdžiugos, nes greitai nusimato liūdnesnis periodas biggrin.gif
o tu čia dabar bandai kažką išlaužti, pritempti, neva čia normalu, nieko neįvyko, ligos tai kasdienybė ir vos ne džiaugsmas biggrin.gif ko nepadarysi, kad išsivartytumei ania? biggrin.gif

Nu gerai, dabar aš pabursiu- nesidžiauk kitų ligomis, nes tau nusimato liūdnesnis periodas.
Atsakyti
QUOTE(Maja Di @ 2023 12 14, 13:28)
Šiaip tai tu mano  vaikui gripo nepranašavai. Tu sakei kad man bus labai bogai kovo mėnesį, o vaiko susirgimas vasary tai skaitosi išsipildžiusi pranašystė, tai bet kuriai mamai tą papranašauk ir būsi "atspėjusi", nes retas vaikas nesuserga 1-2 kartus per metus. Darželinukai kas mėnesį serga. Gripas ar kažkokia virusinė ingekcija pagydoma liga, jei būtų susirgęs kokia nepagydoma liga, tada gal ir galima būtų tavo pranašystes pritempti.

Neklausyk tu jos nusisnekejimu apie tas jos psiaudo galias biggrin.gif.Vaikai serga, o jei seimoje ne vienas vaikas, tai ligos tikimybe padvigubeja, o zinant, kad I pavasari organizmas nusilpsta po ziemos, tai va tokia 'pranasyste' ir sakoma - jumeis kažinkas atsitiks ( ne tavo vaikai susirgs, tai tu ar vyras gali susirgti.) biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Monteverte @ 2023 12 14, 13:23)
Žmonės patys sau priešai. Gyvūnai netiki dievu, nors ir tai sapnuoja, gauna žinias. Tai ir Dievo neturintis žmogus yra tik sraigtelis, kurį visada suės stipresnis, gudresnis. O Dievai visus paklydėlius priglaus ir nei vieno nebaus, padės, nukreips, gelbės, jei tas susiprotės smile.gif Dievo energija tolygi lyg paimtum tą energiją, kai labai myli tarkim savo mamą ir padaugintum tą energiją dar bent 100 kartų. Nesuprantu kaip žmonės gali to sau atsisakyti? Nu debilai biggrin.gif

Nesuprantu as tavo trumparegiskumo. Toks lygis, kad baisu.
Tu niekada neturesi ne tik, kad pasekėjų, tu neturesi zmonių, kurie bmvisa siela tiki tavimi. Pasakysiu tau labai rimtai - nemoki tu surasti rakto I zmoniu sielas. Hmm...na gal greiciau tu neturi rakto, kuris atrakina duris I zmogaus sielą. Psichologė iš tavęs chujova, nes tu net nesupranti, kad, jei nori zmones supazindinti su savo tikejimu, tu turi kalbeti apie tai jų kalba. O tu 'Orakulai, mano Dievai' Tu nekadnebusi vedlys.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -burbanti-: 14 gruodžio 2023 - 13:36

Ne, kaimieti, negalvoju, nes ne man vienai blokuoja. Tai buvo nuoroda I valstybinę pagalbos orgqnizaciją, padedančią skriaudžiamiems vaikams.
Jei tai yra negatives, tai tau reiketu eiti dirbti I fb greiciausiai ten renkama idiotai darbui. Del to fb ir pradeda nusivaziuoti - žudynes, karus, riaušes neblokuoja, o konkrecios pagalbos postus blokuoja. Laikas rinktis naujă platformą. O, kad tu vis rasai apie antrus galus, tai cia mes suprantqm tqvo skausma - senas menopauzininkas be bobos. Liudnokas, sakyciau, tavo gyvenimėlis 4u.gif

Durna per visa pilva . kas tie mes ,cia tu viena apie antra gala rasai .Ir nesupranti kaip veikia fb .Tu ir sukiesi su negatyvu ,todel ir blockina tave ir tavo rateli . Panasiai kaip tulike ,iejai >ir pasmirdai , ar isaiskinau ? 

Atsakyti
QUOTE(arbuzas77 @ 2023 12 14, 14:34)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="-burbanti-" data-cid="73122294" data-time="1702545880"><div><p>Ne, kaimieti, negalvoju, nes ne man vienai blokuoja. Tai buvo nuoroda I valstybinę pagalbos orgqnizaciją, padedančią skriaudžiamiems vaikams.
Jei tai yra negatives, tai tau reiketu eiti dirbti I fb greiciausiai ten renkama idiotai darbui. Del to fb ir pradeda nusivaziuoti - žudynes, karus, riaušes neblokuoja, o konkrecios pagalbos postus blokuoja. Laikas rinktis naujă platformą. O, kad tu vis rasai apie antrus galus, tai cia mes suprantqm tqvo <strong>skausma - senas menopauzininkas be bobos. Liudnokas, sakyciau, tavo gyvenimėlis</strong> vartotojo įkelta nuotrauka</p></div></blockquote><p>Durna per visa pilva . kas tie mes ,cia tu viena apie antra gala rasai .Ir nesupranti kaip veikia fb .Tu ir sukiesi su negatyvu ,todel ir blockina tave ir tavo rateli . Panasiai kaip tulike ,iejai >ir pasmirdai , ar isaiskinau ? </p>

Tu esi kaimas kryzkeleje.Jei rasiau, kad ne man vienai blokuoja, reiskiasi rasiau ne tik apie save. Koks tu kaimas, jatau jatau Tu labai supranti apie fb, ypač, kai isgeri, o isgeri tai per dazbai.

Ne, tai tu cia kalbi qpie antrus galus, as kalbu apie tarpusavio santykius ir elgesi su vaikais. Bet ar tau suprasti, silpnavaliui palikusiam savo vaiką.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -burbanti-: 14 gruodžio 2023 - 13:51
QUOTE(-burbanti- @ 2023 12 14, 13:32)
Tu niekada neturesi ne tik, kad pasekėjų, tu neturesi zmonių, kurie  bmvisa siela tiki tavimi. Pasakysiu tau labai rimtai - nemoki tu surasti rakto I zmoniu sielas. Hmm...na gal greiciau tu neturi rakto, kuris atrakina duris I zmogaus sielą. Psichologė iš tavęs chujova, nes tu net nesupranti, kad, jei nori zmones supazindinti su savo tikejimu, tu turi kalbeti apie tai jų kalba. O tu 'Orakulai, mano Dievai'  Tu nekadnebusi vedlys.

o kas tau sakė, kad aš ieškau kažkokio rakto į kažkieno man svetimo sielas? biggrin.gif
o kas tau sakė, kad aš noriu? nieko aš nenoriu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2023 12 14, 14:38)
o kas tau sakė, kad aš ieškau kažkokio rakto į kažkieno man svetimo sielas? biggrin.gif
o kas tau sakė, kad aš noriu? nieko aš nenoriu biggrin.gif

Tu nori uzsidirbti is to pinigu, apgaudinwdama lengvatikius.. Materialistes norai. As tqi gi jau esu rasiusi tau, kad pamačiau tavo juodą sielą. Del to tu ir siuntineji visiems ligas. Bandai siusti nelaimes.Taip, tu bandai burti, esi ne karta sedejuai prie savo 'pagalbiniu priemoniu,' ir bandziusi ' a vnuš pasiseks padaryti koki blogi' net mums cia mamkose. Nustok tiketi i neegzistuojancias savo galias. Nustok tiketi I saviapgaulę.Tu nieko nepasieksi, nes tu per juoda, daug blogio zmonems padaryrum, jei tau kas atskleistų treciosios akies paslapties šydą.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -burbanti-: 14 gruodžio 2023 - 13:49

Tu esi kaimas kryzkeleje.Jei rasiau, kad ne man vienai blokuoja, reiskiasi rasiau ne tik apie save. Koks tu kaimas, jatau jatau Tu labai supranti apie fb, ypač, kai isgeri, o isgeri tai per dazbai.

Ne, tai tu cia kalbi qpie antrus galus, as kalbu apie tarpusavio santykius ir elgesi su vaikais. Bet ar tau suprasti, issigimeliui palikusiam savo vaiką.

As galiu ir supykt .  

Sakoma:Pradedi su durnu gincytis nusileidi i jo lygi.

In FB . niekas nesiaiskina ar tu teisybe rasai ar ne ... paziuri i tavo likus ir dislaikus,skundus,blockus ir blokina visa acc . O komentus blockina arba autorius arba FB .Man viena acc blockino visus metus ,nes parasydavau apie rusus ju ziniu portale. Ir kad uzblokint vieno nepakanka skundo ,turi buti 10.nu tai isijungdavo troliu grupe ir paskusdavo.FB reguodavo ir nesiaiskindavo -tiesiog ,,block,, ir viskas . 

Dabar atsiuncia pusnuogiu bobsiu acc ,pastoviai 😂 i ta pati acc  >matyt nusiraminimui 😂 viskas OK tik troliu neerzink 😂

Atsakyti
QUOTE(arbuzas77 @ 2023 12 14, 14:51)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="-burbanti-" data-cid="73122345" data-time="1702553864"><div><p>Tu esi kaimas kryzkeleje.Jei rasiau, kad ne man vienai blokuoja, reiskiasi rasiau ne tik apie save. Koks tu kaimas, jatau jatau Tu labai supranti apie fb, ypač, kai isgeri, o isgeri tai per dazbai.

Ne, tai tu cia kalbi qpie antrus galus, as kalbu apie tarpusavio santykius ir elgesi su vaikais. Bet ar tau suprasti, issigimeliui palikusiam savo vaiką.</p></div></blockquote><p>As galiu ir supykt .  </p><p>Sakoma:Pradedi su durnu gincytis nusileidi i jo lygi.</p><p>In FB . niekas nesiaiskina ar tu teisybe rasai ar ne ... paziuri i tavo likus ir dislaikus,skundus,blockus ir blokina visa acc . O komentus blockina arba autorius arba FB .Man viena acc blockino visus metus ,nes parasydavau apie rusus ju ziniu portale. Ir kad uzblokint vieno nepakanka skundo ,turi buti 10.nu tai isijungdavo troliu grupe ir paskusdavo.FB reguodavo ir nesiaiskindavo -tiesiog ,,block,, ir viskas . </p><p>Dabar atsiuncia pusnuogiu bobsiu acc ,pastoviai 😂 i ta pati acc  >matyt nusiraminimui 😂 viskas OK tik troliu neerzink 😂</p>

Oiiiiii.. supykti....ojojojojjjjjj....koks tikro vyro, besilankancio bobiškame forume, pavyzdys biggrin.gif
Kvailys, rimtai biggrin.gif Pas mane fb tik juvelyrai. As gi ne tu, nesu tinginė, istisai sedinti desimtyse platformų vienu metu. Mamkos man yra pasipyzdavojimui, fb hobiui, o visa kita - gyvenimas, pilnas veiklos ir šviesos.
Islysk is to intiko, apsidairyk koks gyvenimas grazus, nes tavo ta vienatve ir liks amzina vienatve, jei smirdesi istisai prie ekrano.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -burbanti-: 14 gruodžio 2023 - 14:00
QUOTE(-burbanti- @ 2023 12 14, 13:43)
Tu nori uzsidirbti is to pinigu, apgaudinwdama lengvatikius.. Materialistes norai. As tqi gi jau esu rasiusi tau, kad  pamačiau tavo juodą sielą. Del to tu ir siuntineji visiems ligas. Bandai siusti nelaimes.Taip, tu bandai burti, esi ne karta sedejuai prie savo 'pagalbiniu priemoniu,' ir bandziusi ' a vnuš pasiseks padaryti koki blogi' net mums cia mamkose. Nustok tiketi i neegzistuojancias savo galias. Nustok tiketi I saviapgaulę.Tu nieko nepasieksi, nes tu per juoda, daug blogio zmonems padaryrum, jei tau kas atskleistų treciosios akies paslapties šydą.

gydykis biggrin.gif biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(arbuzas77 @ 2023 12 14, 13:51)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="-burbanti-" data-cid="73122345" data-time="1702553864"><div><p>Tu esi kaimas kryzkeleje.Jei rasiau, kad ne man vienai blokuoja, reiskiasi rasiau ne tik apie save. Koks tu kaimas, jatau jatau Tu labai supranti apie fb, ypač, kai isgeri, o isgeri tai per dazbai.

Ne, tai tu cia kalbi qpie antrus galus, as kalbu apie tarpusavio santykius ir elgesi su vaikais. Bet ar tau suprasti, issigimeliui palikusiam savo vaiką.</p></div></blockquote><p>As galiu ir supykt .  </p><p>Sakoma:Pradedi su durnu gincytis nusileidi i jo lygi.</p><p>In FB . niekas nesiaiskina ar tu teisybe rasai ar ne ... paziuri i tavo likus ir dislaikus,skundus,blockus ir blokina visa acc . O komentus blockina arba autorius arba FB .Man viena acc blockino visus metus ,nes parasydavau apie rusus ju ziniu portale. Ir kad uzblokint vieno nepakanka skundo ,turi buti 10.nu tai isijungdavo troliu grupe ir paskusdavo.FB reguodavo ir nesiaiskindavo -tiesiog ,,block,, ir viskas . </p><p>Dabar atsiuncia pusnuogiu bobsiu acc ,pastoviai 😂 i ta pati acc  >matyt nusiraminimui 😂 viskas OK tik troliu neerzink 😂</p>

fb nevienodas visur, pvz. lenkus blokuoja už tai, kas leidžiama Lietuvoje (kalbu apie prekybą)
tokia tiesa
Atsakyti

Maja, tokio kaip Zekenskio nereik mums. Jis atsiskleidė tik karo metu, o pas mus gi nėra karo 😃

Atsakyti
QUOTE(Amadėja* @ 2023 12 14, 15:23)
<p>Maja, tokio kaip Zekenskio nereik mums. Jis atsiskleidė tik karo metu, o pas mus gi nėra karo 😃</p>

Kara visada galima sukelti pasistengus labiau ar mazhiau.

Sakysim ash va sedziu prie kompo. O galiu kur nuvykti, kur renkasi sedeje asmenys, kokiam kabake ir bandyti su jais konfliktuoti. Manot neitu kokias mushtynes ishprovokuot kur ash formaliai nebuciau kaltas?
Atsakyti
QUOTE(Amadėja* @ 2023 12 14, 16:23)
<p>Maja, tokio kaip Zekenskio nereik mums. Jis atsiskleidė tik karo metu, o pas mus gi nėra karo 😃</p>

Norėjau pasakyt- tvirtu stuburu. Pajuokavau dėl Vėgėlės. Jei abu populistai antram ture bus, neisiu į rinkimus. Čia rimtai.
Papildyta:
Monteverte, iš tavęs burtininkė tokia, kaip iš manęs balerina. biggrin.gif Nors garsiai nesipasakok apie savo pranašystes ir savo dievus biggrin.gif Nes tik juoką sukeli.
Atsakyti