o tu čia dabar bandai kažką išlaužti, pritempti, neva čia normalu, nieko neįvyko, ligos tai kasdienybė ir vos ne džiaugsmas

Nu gerai, dabar aš pabursiu- nesidžiauk kitų ligomis, nes tau nusimato liūdnesnis periodas.
Ne, kaimieti, negalvoju, nes ne man vienai blokuoja. Tai buvo nuoroda I valstybinę pagalbos orgqnizaciją, padedančią skriaudžiamiems vaikams.
Jei tai yra negatives, tai tau reiketu eiti dirbti I fb greiciausiai ten renkama idiotai darbui. Del to fb ir pradeda nusivaziuoti - žudynes, karus, riaušes neblokuoja, o konkrecios pagalbos postus blokuoja. Laikas rinktis naujă platformą. O, kad tu vis rasai apie antrus galus, tai cia mes suprantqm tqvo skausma - senas menopauzininkas be bobos. Liudnokas, sakyciau, tavo gyvenimėlis
Durna per visa pilva . kas tie mes ,cia tu viena apie antra gala rasai .Ir nesupranti kaip veikia fb .Tu ir sukiesi su negatyvu ,todel ir blockina tave ir tavo rateli . Panasiai kaip tulike ,iejai >ir pasmirdai , ar isaiskinau ?
Tu esi kaimas kryzkeleje.Jei rasiau, kad ne man vienai blokuoja, reiskiasi rasiau ne tik apie save. Koks tu kaimas, jatau jatau Tu labai supranti apie fb, ypač, kai isgeri, o isgeri tai per dazbai.
Ne, tai tu cia kalbi qpie antrus galus, as kalbu apie tarpusavio santykius ir elgesi su vaikais. Bet ar tau suprasti, issigimeliui palikusiam savo vaiką.
As galiu ir supykt .
Sakoma:Pradedi su durnu gincytis nusileidi i jo lygi.
In FB . niekas nesiaiskina ar tu teisybe rasai ar ne ... paziuri i tavo likus ir dislaikus,skundus,blockus ir blokina visa acc . O komentus blockina arba autorius arba FB .Man viena acc blockino visus metus ,nes parasydavau apie rusus ju ziniu portale. Ir kad uzblokint vieno nepakanka skundo ,turi buti 10.nu tai isijungdavo troliu grupe ir paskusdavo.FB reguodavo ir nesiaiskindavo -tiesiog ,,block,, ir viskas .
Dabar atsiuncia pusnuogiu bobsiu acc ,pastoviai 😂 i ta pati acc >matyt nusiraminimui 😂 viskas OK tik troliu neerzink 😂