QUOTE(Maja Di @ 2023 12 14, 13:28)
Šiaip tai tu mano vaikui gripo nepranašavai. Tu sakei kad man bus labai bogai kovo mėnesį, o vaiko susirgimas vasary tai skaitosi išsipildžiusi pranašystė, tai bet kuriai mamai tą papranašauk ir būsi "atspėjusi", nes retas vaikas nesuserga 1-2 kartus per metus. Darželinukai kas mėnesį serga. Gripas ar kažkokia virusinė ingekcija pagydoma liga, jei būtų susirgęs kokia nepagydoma liga, tada gal ir galima būtų tavo pranašystes pritempti.
Neklausyk tu jos nusisnekejimu apie tas jos psiaudo galias
.Vaikai serga, o jei seimoje ne vienas vaikas, tai ligos tikimybe padvigubeja, o zinant, kad I pavasari organizmas nusilpsta po ziemos, tai va tokia 'pranasyste' ir sakoma - jumeis kažinkas atsitiks ( ne tavo vaikai susirgs, tai tu ar vyras gali susirgti.)
Papildyta:
QUOTE(Monteverte @ 2023 12 14, 13:23)
Žmonės patys sau priešai. Gyvūnai netiki dievu, nors ir tai sapnuoja, gauna žinias. Tai ir Dievo neturintis žmogus yra tik sraigtelis, kurį visada suės stipresnis, gudresnis. O Dievai visus paklydėlius priglaus ir nei vieno nebaus, padės, nukreips, gelbės, jei tas susiprotės
Dievo energija tolygi lyg paimtum tą energiją, kai labai myli tarkim savo mamą ir padaugintum tą energiją dar bent 100 kartų. Nesuprantu kaip žmonės gali to sau atsisakyti? Nu debilai
Nesuprantu as tavo trumparegiskumo. Toks lygis, kad baisu.
Tu niekada neturesi ne tik, kad pasekėjų, tu neturesi zmonių, kurie bmvisa siela tiki tavimi. Pasakysiu tau labai rimtai - nemoki tu surasti rakto I zmoniu sielas. Hmm...na gal greiciau tu neturi rakto, kuris atrakina duris I zmogaus sielą. Psichologė iš tavęs chujova, nes tu net nesupranti, kad, jei nori zmones supazindinti su savo tikejimu, tu turi kalbeti apie tai jų kalba. O tu 'Orakulai, mano Dievai' Tu nekadnebusi vedlys.