Tiesiog klausiausi žinių radijo ir pažiūrėjau komentarus, kuriuose siaučia psichinės.... Ir o siaube, vios ne baisiau kaip violetinė psichozė. Net pas mane darbe yra kliedinčių, kad tas pareigūnes reikia bausti ir išmesti iš darbo. Ir atrodo normalios iki šiol kolegės buvusios tuo kliedesiu užsikrėtė. puidokas , celofanas politikai? Už ką balsuosi? Aš klausausi visokių politologu ir kuo toliau, tuo labiau prie Žalimo linkstu. Tik bijau kad balsus su Šimonyte per pusę išsidalins ir antram ture liks Nausėda su Vėgėle arba Blinkevičiūte, jei ši nuspręs kandidatuoti. Jau galvoju gal Vėgėlė net ir geriau už Nausėdą, nesu tikra kurį pasirinkčiau, jei antram ture abu liktų. Spėlioju kaip berniukas sureaguos dėl policijos pareigūnų veiksmų. Ko tai tyliVėgėlė geriau už Nausėdą? 😃😃😃😃😃 Nu jis gi išvis kukū... Nausėdai kiaušų trūksta, trūksta politinės praktikos, bet jam su vertybėm +-ok, atrodo jis gerai, elgtis moka, yra prognozuojamas. Turi savo pažiūras, pasaulėžiūrą, kad ir nelabai progresyvias, bet realiai tradicines.
Aš tikrai už Žalimą, II bus matyt. Tik tikrai ne už Vėgėlę.