Įkraunama...
Įkraunama...

Lietuvybė, patriotizmas, ksenofobija

Tiesiog klausiausi žinių radijo ir pažiūrėjau komentarus, kuriuose siaučia psichinės.... Ir o siaube, vios ne baisiau kaip violetinė psichozė. Net pas mane darbe yra kliedinčių, kad tas pareigūnes reikia bausti ir išmesti iš darbo. Ir atrodo normalios iki šiol kolegės buvusios tuo kliedesiu užsikrėtė. puidokas , celofanas politikai? Už ką balsuosi? Aš klausausi visokių politologu ir kuo toliau, tuo labiau prie Žalimo linkstu. Tik bijau kad balsus su Šimonyte per pusę išsidalins ir antram ture liks Nausėda su Vėgėle arba Blinkevičiūte, jei ši nuspręs kandidatuoti. Jau galvoju gal Vėgėlė net ir geriau už Nausėdą, nesu tikra kurį pasirinkčiau, jei antram ture abu liktų. Spėlioju kaip berniukas sureaguos dėl policijos pareigūnų veiksmų. Ko tai tyli biggrin.gif
Vėgėlė geriau už Nausėdą? 😃😃😃😃😃 Nu jis gi išvis kukū... Nausėdai kiaušų trūksta, trūksta politinės praktikos, bet jam su vertybėm +-ok, atrodo jis gerai, elgtis moka, yra prognozuojamas. Turi savo pažiūras, pasaulėžiūrą, kad ir nelabai progresyvias, bet realiai tradicines.

Aš tikrai už Žalimą, II bus matyt. Tik tikrai ne už Vėgėlę.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Amadėja*: 13 gruodžio 2023 - 23:06

Bet nuomonė gali pasikeisti atsiradus naujiems arba pasiklausius diskusijų. Aš irgi pradžioj buvau už Šimonytę, kai išsikėlė, sakau, va, dabar turėsiu už ką balsuoti. Bet paskui arsirado Žalimas, na ir jis man geriau atrodo. Žiūrėsiu reitingus, jei jo blogi bus, balsuosiu už Šimonytę kei jos galimybės patekt į antrą turą bus daug didesnės

Klausiausi truputi, skaičiau. Obettačiau Nausėda man irgi nepatikimai atrodo, daugiau šnekos ir populizmo, nei darbo. Jei putka atžygiuotų, abejoju ar pirmas tik Lietuvos nepaliktų. Vėgėlė irgi toks pat biggrin.gif. Man jie vienodi. Tokio kaip Zelenskis reikia. Bet nesimėto tokie prezidentai.

Gasdina tavo mintys.... O, jei daug normalių žmonių taip galvoja... išrinks tą žuvelioką 😃 brrrr

Atsakyti
QUOTE(Maja Di @ 2023 12 13, 21:51)
NUNIEKOSAU Jei nors kartą tavo prognozės būtų išsipildę, tai gal ir galima būtų galvoti biggrin.gif .  Aš ir neburdana galiu pasakyt, kad laimės AIG. Populizmas veikia ir jokių čia burtų biggrin.gif

nu taip, prisimenam, tau vaiko ligos nieko tokio, supermamytė biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Amadėja* @ 2023 12 13, 22:44)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="Monteverte" data-cid="73121711" data-time="1702377080"><div><p>yra maudymkių per kurias viskas dega, tai ko jau normaliai moteriai Amadėjai reiktų eiti pas nudistus? vartotojo įkelta nuotrauka</p></div></blockquote><p>Na, aš visada mėgdavau nuoga maudytis. Man faina. Žiauriai užknisa maudymkė pajūry. Smėlio prilenda, o be.jos lb.patogu. </p>

eik tu lakštute, nesąmones suokianti biggrin.gif be maudymkės jau tau niekur neprilenda smėlyje gulint, ania biggrin.gif taip ir sakyk, kad esu primityvas, netoli nuo genčių pažengęs, kūno reikaliukai svarbiausi biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Amadėja* @ 2023 12 13, 23:05)
Vėgėlė geriau už Nausėdą? 😃😃😃😃😃 Nu jis gi išvis kukū... Nausėdai kiaušų trūksta, trūksta politinės praktikos, bet jam su vertybėm +-ok, atrodo jis gerai, elgtis moka, yra prognozuojamas. Turi savo pažiūras, pasaulėžiūrą, kad ir nelabai progresyvias, bet realiai tradicines.
<p> </p>
<p>Aš tikrai už Žalimą, II bus matyt. Tik tikrai ne už Vėgėlę.</p>

genties mergaitė apie politiką prabilo biggrin.gif
kiaušų jai trūkumas, Norfoj akcija, bėk greičiau biggrin.gif
Atsakyti

Ka cia nusiśneki.
As norejau ideti nuorodą/pagalbą vaikams, kurie yra mušami savo broliu ar seseru. Nuoroda, kur jie gali kreiptis,jei tai vyksta, tevai mato ir nieko nedaro. Po sekundes fb uzblokavo posta, mol tokio kontento postai negalimi.
Jei jau nano pistas buvo uzdraustas, tai kiti tuo labiau drsudziqmi, ypac feikiniai.

Papildyta:
Aaaaa. Tai tu sakai, kad ten prostitutės. Nu o as tokia patikli, sunku gyventi tokiems, kaip as, patikliems

O tu nepagalvoji,kad tu pazymeta kaip kelianti erzeli ir negatyva . Ir ka bedesi su tam tikru zodziu -tave blokuos . 

Veliau gal atsius vibratoriniu zaisliuku parduotuve arba pazinciu portala su nuogom moterim 😂

Atsakyti

Bet nuomonė 

Klausiausi truputi, skaičiau. Obettačiau Nausėda man irgi nepatikimai atrodo, daugiau šnekos ir populizmo, nei darbo. Jei putka atžygiuotų, abejoju ar pirmas tik Lietuvos nepaliktų. Vėgėlė irgi toks pat biggrin.gif. Man jie vienodi. Tokio kaip Zelenskis reikia. Bet nesimėto tokie prezidentai.

Tu, galvoji cia daug liks ? 😂

Atsakyti
QUOTE(arbuzas77 @ 2023 12 14, 11:59)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="-burbanti-" data-cid="73122180" data-time="1702490861"><div><p>Ka cia nusiśneki.
As norejau ideti nuorodą/pagalbą vaikams, kurie yra mušami savo broliu ar seseru. Nuoroda, kur jie gali kreiptis,jei tai vyksta, tevai mato ir nieko nedaro. Po sekundes <strong>fb uzblokavo posta</strong>, mol tokio kontento postai negalimi.
Jei jau nano pistas buvo uzdraustas, tai kiti tuo labiau drsudziqmi, ypac feikiniai.

Papildyta:
Aaaaa. Tai tu sakai, kad ten prostitutės. Nu o as tokia patikli, sunku gyventi tokiems, kaip as, patikliems</p></div></blockquote><p>O tu nepagalvoji,kad tu pazymeta kaip kelianti erzeli ir negatyva . Ir ka bedesi su tam tikru zodziu -tave blokuos . </p><p>Veliau gal atsius vibratoriniu zaisliuku parduotuve arba pazinciu portala su nuogom moterim 😂</p>

Ne, kaimieti, negalvoju, nes ne man vienai blokuoja. Tai buvo nuoroda I valstybinę pagalbos orgqnizaciją, padedančią skriaudžiamiems vaikams.
Jei tai yra negatives, tai tau reiketu eiti dirbti I fb greiciausiai ten renkama idiotai darbui. Del to fb ir pradeda nusivaziuoti - žudynes, karus, riaušes neblokuoja, o konkrecios pagalbos postus blokuoja. Laikas rinktis naujă platformą. O, kad tu vis rasai apie antrus galus, tai cia mes suprantqm tqvo skausma - senas menopauzininkas be bobos. Liudnokas, sakyciau, tavo gyvenimėlis 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -burbanti-: 14 gruodžio 2023 - 11:31
QUOTE(Maja Di @ 2023 12 13, 21:21)
Tokio kaip Zelenskis reikia.

Po visos tos AFEROS(matome rezultata ar dar nematai?) dar Zalenskio Lietuvai linki?

Kam taip kukliai? Ish karto kokio Polpoto linkek.
Dar nematai, kad VISKAS? Zhlugo visa rytu vakaru ideja, o ir patys vakarai jau atsilieka nuo Azijos.

Rusijos sutriushkinti nepavyko (o gal ir nebuvo planuota), tai Lietuva geriausiu atveju bus ATSILIKES UZHKAMPIS, kur nebus jokios pramones normalios, o kas bus blogesniais atvejais jau pakankamai rasho net sistemineje spaudoje.

Buna visokiu geru planu, kurie ne visuomet ishsipildo. O dabar turime situacija, kad net nera jokiu geru variantu, tik begalinis melas ir aferos. Net setbuklu tiketis jau negrazhu priesh dievus, nes ir tie gal ne visagaliai
Papildyta:
QUOTE(-burbanti- @ 2023 12 14, 12:24)
Ne, kaimieti, negalvoju, nes ne man vienai blokuoja. Tai buvo nuoroda I valstybinę pagalbos orgqnizaciją, padedančią skriaudžiamiems vaikams.
Jei tai yra negatives, tai tau reiketu eiti dirbti I fb  greiciausiai ten renkama idiotai darbui. Del to fb ir pradeda nusivaziuoti - žudynes, karus, riaušes neblokuoja, o konkrecios pagalbos postus blokuoja. Laikas rinktis naujă platformą. O, kad tu vis rasai apie antrus galus, tai cia mes suprantqm tqvo skausma - senas menopauzininkas be bobos. Liudnokas, sakyciau, tavo gyvenimėlis  4u.gif

FB naudojasi teletabiai ir tie kurie juos melzhia. Protingi zhmones turi kitokiu bendravimo vietu. FB patogi vieta bukai miniai buriuotis, kaip koks shiukshlynas kur varnos buriais tupia
Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2023 12 14, 12:09)
net setbuklu tiketis jau negrazhu priesh dievus, nes ir tie gal ne visagaliai

visagaliai, tik paklausk kiek žmonių betiki, tai toks ir rezultatas. Kas žino kuriais tikėt tas išgyvens, neprapuls smile.gif
Atsakyti
Feisbukas

https://fergana.medi...7110269a1f.jpeg
Papildyta:
QUOTE(Monteverte @ 2023 12 14, 13:12)
visagaliai, tik paklausk kiek žmonių betiki, tai toks ir rezultatas. Kas žino kuriais tikėt tas išgyvens, neprapuls smile.gif

Kai dievai nori nubausti zhmones tai atima prota.
Pagal situacija atrodo, ka jie labai supyke...
Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2023 12 14, 12:09)
FB naudojasi teletabiai ir tie kurie juos melzhia. Protingi zhmones turi kitokiu bendravimo vietu. FB patogi vieta bukai miniai buriuotis, kaip koks shiukshlynas kur varnos buriais tupia

taip, ant tiek buki žmonės, kad baisu, sunaikino net savo turėtus puslapius ir visą info dėl to 'nemokamo' fb biggrin.gif o dabar rėkia: aš drauuuuudžiuuu fb imti mano fooootooo biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
praktiškai visi tie durneliai anksčiau turėjo fotki.com ar kaip jis ten vadinosi. Tada aišku dar nieko nežinojom, dėdavom ten foto, užsirakindavom nuo ko nereikia, bet po to juk tapo mokama. Reikėjo jau tada suprasti, kad visur viskas taps mokama su laiku. Tai ko tikėjosi iš fb tada? Suprantu, kai gminės vienas kitam rodosi, drauai iš kt. miestų, bet kai į fb suėjo firmos, veislynai visoke ir normalias www savo susinaikino, tai čia jau aukščiausio lygio durneliai, galvojantys, kad yra galvoti biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(IDOMUCIA @ 2023 12 14, 12:14)
Kai dievai nori nubausti zhmones tai atima prota.
Pagal situacija atrodo, ka jie labai supyke...

Žmonės patys sau priešai. Gyvūnai netiki dievu, nors ir tai sapnuoja, gauna žinias. Tai ir Dievo neturintis žmogus yra tik sraigtelis, kurį visada suės stipresnis, gudresnis. O Dievai visus paklydėlius priglaus ir nei vieno nebaus, padės, nukreips, gelbės, jei tas susiprotės smile.gif Dievo energija tolygi lyg paimtum tą energiją, kai labai myli tarkim savo mamą ir padaugintum tą energiją dar bent 100 kartų. Nesuprantu kaip žmonės gali to sau atsisakyti? Nu debilai biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2023 12 14, 11:27)
nu taip, prisimenam, tau vaiko ligos nieko tokio, supermamytė biggrin.gif

Šiaip tai tu mano vaikui gripo nepranašavai. Tu sakei kad man bus labai bogai kovo mėnesį, o vaiko susirgimas vasary tai skaitosi išsipildžiusi pranašystė, tai bet kuriai mamai tą papranašauk ir būsi "atspėjusi", nes retas vaikas nesuserga 1-2 kartus per metus. Darželinukai kas mėnesį serga. Gripas ar kažkokia virusinė ingekcija pagydoma liga, jei būtų susirgęs kokia nepagydoma liga, tada gal ir galima būtų tavo pranašystes pritempti.
Atsakyti
QUOTE(Maja Di @ 2023 12 14, 12:28)
Šiaip tai tu mano  vaikui gripo nepranašavai. Tu sakei kad man bus labai bogai kovo mėnesį, o vaiko susirgimas vasary tai skaitosi išsipildžiusi pranašystė, tai bet kuriai mamai tą papranašauk ir būsi "atspėjusi", nes retas vaikas nesuserga 1-2 kartus per metus. Darželinukai kas mėnesį serga. Gripas ar kažkokia virusinė ingekcija pagydoma liga, jei būtų susirgęs kokia nepagydoma liga, tada gal ir galima būtų tavo pranašystes pritempti.

jei tu lietuviškai manęs nesupratai, pabandysiu kitais žodžiais: aš tau sakiau, kad nekvykauk iš piktdžiugos, nes greitai nusimato liūdnesnis periodas biggrin.gif
o tu čia dabar bandai kažką išlaužti, pritempti, neva čia normalu, nieko neįvyko, ligos tai kasdienybė ir vos ne džiaugsmas biggrin.gif ko nepadarysi, kad išsivartytumei ania? biggrin.gif
Atsakyti