QUOTE(-burbanti- @ 2023 12 13, 20:07)
Ka cia nusiśneki.
As norejau ideti nuorodą/pagalbą vaikams, kurie yra mušami savo broliu ar seseru. Nuoroda, kur jie gali kreiptis,jei tai vyksta, tevai mato ir nieko nedaro. Po sekundes fb uzblokavo posta, mol tokio kontento postai negalimi.
Jei jau nano pistas buvo uzdraustas, tai kiti tuo labiau drsudziqmi, ypac feikiniai.
Kada tai buvo? Nebent šiandien ir kažkas pasikeitė. darkelios savaitės atagal fb buvo margas nuo visokio bullshito kaip kažkokie žinomi dainininkai arprezidentai žuvo avarijose ir pan.
jau nkalbu apie produktus, kurie padarys nemirtingais ir nuorodos į neaiškius šaltinius
Papildyta:
QUOTE(Maja Di @ 2023 12 13, 20:21)
Bet nuomonė gali pasikeisti atsiradus naujiems arba pasiklausius diskusijų. Aš irgi pradžioj buvau už Šimonytę, kai išsikėlė, sakau, va, dabar turėsiu už ką balsuoti. Bet paskui arsirado Žalimas, na ir jis man geriau atrodo. Žiūrėsiu reitingus, jei jo blogi bus, balsuosiu už Šimonytę kei jos galimybės patekt į antrą turą bus daug didesnės
Klausiausi truputi, skaičiau. Obettačiau Nausėda man irgi nepatikimai atrodo, daugiau šnekos ir populizmo, nei darbo. Jei putka atžygiuotų, abejoju ar pirmas tik Lietuvos nepaliktų. Vėgėlė irgi toks pat
. Man jie vienodi. Tokio kaip Zelenskis reikia. Bet nesimėto tokie prezidentai.
kap jums liūdna ir neramu, kai nežinote kas laimės