QUOTE(Maja Di @ 2023 12 12, 12:13)
Ai, tiek to
. Čia kaip su pliku pešiotis
Tavo neapykanta savo vaikystes ir jaunystės laikams tokia didelė. Tu pradedi net lyginti nelyginamus dalykus - 1970 su 2020'tais. Niekur anksciau nebuvo taip, kaip dabar. Kadangi as gyvenu miestelyje, tai dar net dabar yra tokių baseinų, likusių iš and laikų,, kur ir persirengimo kambariai be pertvarų ir vienas dušas ant visų moterų ar vyrų. Todel net dabar moterys/mergaitės nuogos visos kruvoj prausiasi.
Tavo neapykanta turetu buti nukreipta I tevų pusę, kurie nė piršto nepajudino, kad gyventumete geriau.
Papildyta:
QUOTE(arbuzas77 @ 2023 12 12, 13:14)
<p></p><blockquote class="ipsBlockquote" data-author="Amadėja*" data-cid="73121604" data-time="1702325378"><div><p>Ten buvo tik pamąstymas. Nebuvo jis nudistuose. O,.jei ir būtų buvęs, tai aš garantuojyu, kad su šortais. Taip, kad tai tik tavo fantazija. Keistoka, aišku...🤔</p></div></blockquote><p>Ji i nudistu pliaza eina ne degintis o vyru pirku paziuret .Tai kam tu jai aiskini ,jei jai pirkos galvoje ir kito vaizdo nera,saules irgi nera 😁</p>
Issigimėli, aš rasiau apie tai, kaip jos pedofilas diedas ją ikalbinėja vestis jqm svetimą paaugli i nudistu pležą, kad tas pamatytų jo birką ir motinos putę. O ta jam pritaria. Ji dar didesne issigimele, nei jos diedas. Ji savo vaiką leistų tviekinti, jei tik jos diedas uzsimanytu. Tu kaip reaguotum, jei tavo sugyvwntinė sakytu - nu ką, tavo dukrai jau keturiolika, jau galima ją vestis I nudistų pležą, kad butu gqlima ją isrengti, visai geras dalykas butu, kad ji, paaugle, pamatytų tavo kabantį pričindalą, o ir mano putės išrqitymqis pasigrožėtų?
Papildyta:
QUOTE(arbuzas77 @ 2023 12 12, 13:24)
<p></p><blockquote class="ipsBlockquote" data-author="lutuke123" data-cid="73121635" data-time="1702330401"><div><p>vaje nejaugi pasirodo rusu kariuomene ir visa karine technika geriausia, kas cia aiskino, kad surudyje tik tankai keli... Ir mobolizacija savanoriska Rusijoje, ir planavo Rusija kara ir pasiruose, jau Putnas nebeisprotejes manjakas, nato tik nuogas karalius, aiaiai, kaip taip galejo buti, na kaip netiketa, nu visai to negalejo suprasti pries kara???
Tapino droniukas visiskai beprasmis, kaip jauciates prisidejusios prie beprasmes zmoniu zuties?
<a data-ipb='nomediaparse' href='https://www.facebook.com/reel/1741924199567552'>https://www.facebook.com/reel/1741924199567552</a></p></div></blockquote><p>Rusiskos sudinos technikos kiekis >daug lemia .Ir vanku beprociu skaicius.</p><p>Musu generolai lingavo ,kad vankom pritruks sautuvu .bet jie vistiek kazkaip puola . </p><p>Tai va ,nu didele ta rusija ,traukia is visur viska .o kada baigsis neaisku.</p><p>Jav kongresas suabejojo tiekiama parama, dave 100milijardu -ir nieko,o dar reikia-praso 60milijardu = tai gal vel nieko nebus.</p><p>Cia ir esme ,kad vakaru ginklai brangus ,o rusu kainuoja rubli .</p>
Tai gi rasei,kad tuoj tuoj ir uzsibaiks ju sena technika...pries metus lygtais rasei
Mane nei sildo, nei saldo tokie dalykai, as skaitau, kad politikai ir ju qtzalos turi eiti kariauti. Bet mane juokina mamkų žinovų nekompetencija
. Nu jau tokius briedus kartais rašot