Įkraunama...
Įkraunama...

Lietuvybė, patriotizmas, ksenofobija

vaje nejaugi pasirodo rusu kariuomene ir visa karine technika geriausia, kas cia aiskino, kad surudyje tik tankai keli... Ir mobolizacija savanoriska Rusijoje, ir planavo Rusija kara ir pasiruose, jau Putnas nebeisprotejes manjakas, nato tik nuogas karalius, aiaiai, kaip taip galejo buti, na kaip netiketa, nu visai to negalejo suprasti pries kara???
Tapino droniukas visiskai beprasmis, kaip jauciates prisidejusios prie beprasmes zmoniu zuties?

https://www.facebook...741924199567552

Rusiskos sudinos technikos kiekis >daug lemia .Ir vanku beprociu skaicius.

Musu generolai lingavo ,kad vankom pritruks sautuvu .bet jie vistiek kazkaip puola . 

Tai va ,nu didele ta rusija ,traukia is visur viska .o kada baigsis neaisku.

Jav kongresas suabejojo tiekiama parama, dave 100milijardu -ir nieko,o dar reikia-praso 60milijardu = tai gal vel nieko nebus.

Cia ir esme ,kad vakaru ginklai brangus ,o rusu kainuoja rubli .

Atsakyti
QUOTE(arbuzas77 @ 2023 12 12, 12:14)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="Amadėja*" data-cid="73121604" data-time="1702325378"><div><p>Ten buvo tik pamąstymas. Nebuvo jis nudistuose. O,.jei ir būtų buvęs, tai aš garantuojyu, kad su šortais. Taip, kad tai tik tavo fantazija. Keistoka, aišku...🤔</p></div></blockquote><p>Ji i nudistu pliaza eina ne degintis o vyru pirku paziuret .Tai kam tu jai aiskini ,jei jai pirkos galvoje ir kito vaizdo nera,saules irgi nera 😁</p>

yra maudymkių per kurias viskas dega, tai ko jau normaliai moteriai Amadėjai reiktų eiti pas nudistus? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Maja Di @ 2023 12 12, 12:13)
Ai, tiek to biggrin.gif . Čia kaip su pliku pešiotis biggrin.gif

Tavo neapykanta savo vaikystes ir jaunystės laikams tokia didelė. Tu pradedi net lyginti nelyginamus dalykus - 1970 su 2020'tais. Niekur anksciau nebuvo taip, kaip dabar. Kadangi as gyvenu miestelyje, tai dar net dabar yra tokių baseinų, likusių iš and laikų,, kur ir persirengimo kambariai be pertvarų ir vienas dušas ant visų moterų ar vyrų. Todel net dabar moterys/mergaitės nuogos visos kruvoj prausiasi.
Tavo neapykanta turetu buti nukreipta I tevų pusę, kurie nė piršto nepajudino, kad gyventumete geriau.
Papildyta:
QUOTE(arbuzas77 @ 2023 12 12, 13:14)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="Amadėja*" data-cid="73121604" data-time="1702325378"><div><p>Ten buvo tik pamąstymas. Nebuvo jis nudistuose. O,.jei ir būtų buvęs, tai aš garantuojyu, kad su šortais. Taip, kad tai tik tavo fantazija. Keistoka, aišku...🤔</p></div></blockquote><p>Ji i nudistu pliaza eina ne degintis o vyru pirku paziuret .Tai kam tu jai aiskini ,jei jai pirkos galvoje ir kito vaizdo nera,saules irgi nera 😁</p>

Issigimėli, aš rasiau apie tai, kaip jos pedofilas diedas ją ikalbinėja vestis jqm svetimą paaugli i nudistu pležą, kad tas pamatytų jo birką ir motinos putę. O ta jam pritaria. Ji dar didesne issigimele, nei jos diedas. Ji savo vaiką leistų tviekinti, jei tik jos diedas uzsimanytu. Tu kaip reaguotum, jei tavo sugyvwntinė sakytu - nu ką, tavo dukrai jau keturiolika, jau galima ją vestis I nudistų pležą, kad butu gqlima ją isrengti, visai geras dalykas butu, kad ji, paaugle, pamatytų tavo kabantį pričindalą, o ir mano putės išrqitymqis pasigrožėtų?
Papildyta:
QUOTE(arbuzas77 @ 2023 12 12, 13:24)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="lutuke123" data-cid="73121635" data-time="1702330401"><div><p>vaje nejaugi pasirodo rusu kariuomene ir visa karine technika geriausia, kas cia aiskino, kad surudyje tik tankai keli... Ir mobolizacija savanoriska Rusijoje, ir planavo Rusija kara ir pasiruose, jau Putnas nebeisprotejes manjakas, nato tik nuogas karalius, aiaiai, kaip taip galejo buti, na kaip netiketa, nu visai to negalejo suprasti pries kara???
Tapino droniukas visiskai beprasmis, kaip jauciates prisidejusios prie beprasmes zmoniu zuties?

<a data-ipb='nomediaparse' href='https://www.facebook.com/reel/1741924199567552'>https://www.facebook.com/reel/1741924199567552</a></p></div></blockquote><p>Rusiskos sudinos technikos kiekis >daug lemia .Ir vanku beprociu skaicius.</p><p>Musu generolai lingavo ,kad vankom pritruks sautuvu .bet jie vistiek kazkaip puola . </p><p>Tai va ,nu didele ta rusija ,traukia is visur viska .o kada baigsis neaisku.</p><p>Jav kongresas suabejojo tiekiama parama, dave 100milijardu -ir nieko,o dar reikia-praso 60milijardu = tai gal vel nieko nebus.</p><p>Cia ir esme ,kad vakaru ginklai brangus ,o rusu kainuoja rubli .</p>

Tai gi rasei,kad tuoj tuoj ir uzsibaiks ju sena technika...pries metus lygtais rasei biggrin.gif
Mane nei sildo, nei saldo tokie dalykai, as skaitau, kad politikai ir ju qtzalos turi eiti kariauti. Bet mane juokina mamkų žinovų nekompetencija biggrin.gif . Nu jau tokius briedus kartais rašot biggrin.gif
Atsakyti

yra maudymkių per kurias viskas dega, tai ko jau normaliai moteriai Amadėjai reiktų eiti pas nudistus? biggrin.gif

Dar yra namai,namuose balkonas 😂  soliariumai

Atsakyti

Tavo neapykanta savo vaikystes ir jaunystės laikams tokia didelė. Tu pradedi net lyginti nelyginamus dalykus - 1970 su 2020'tais. Niekur anksciau nebuvo taip, kaip dabar. Kadangi as gyvenu miestelyje, tai dar net dabar yra tokių baseinų, likusių iš and laikų,, kur ir persirengimo kambariai be pertvarų ir vienas dušas ant visų moterų ar vyrų. Todel net dabar moterys/mergaitės nuogos visos kruvoj prausiasi.
Tavo neapykanta turetu buti nukreipta I tevų pusę, kurie nė piršto nepajudino, kad gyventumete geriau.
Papildyta:
Issigimėli, aš rasiau apie tai, kaip jos pedofilas diedas ją ikalbinėja vestis jqm svetimą paaugli i nudistu pležą, kad tas pamatytų jo birką ir motinos putę. O ta jam pritaria. Ji dar didesne issigimele, nei jos diedas. Ji savo vaiką leistų tviekinti, jei tik jos diedas uzsimanytu. Tu kaip reaguotum, jei tavo sugyvwntinė sakytu - nu ką, tavo dukrai jau keturiolika, jau galima ją vestis I nudistų pležą, kad butu gqlima ją isrengti, visai geras dalykas butu, kad ji, paaugle, pamatytų tavo kabantį pričindalą, o ir mano putės išrqitymqis pasigrožėtų?
Papildyta:
Tai gi rasei,kad tuoj tuoj ir uzsibaiks ju sena technika...pries metus lygtais rasei biggrin.gif
Mane nei sildo, nei saldo tokie dalykai, as skaitau, kad politikai ir ju qtzalos turi eiti kariauti. Bet mane juokina mamkų žinovų nekompetencija biggrin.gif. Nu jau tokius briedus kartais rašot biggrin.gif

Is kur man zinot ,kada baigsis ?  nebent >as koki straipsni ikeliau .Dar kitas dalykas kad susapnuoji o ryte atsikelus sumaisai kazka😁

Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2023 12 12, 12:56)
o tai Arestovicius jum jau ne autoritetas Ukrainos klausimais? lotuliukas.gif ar kad per youtuba kazkas pasidalino tapo maziau veritnga jo nuomone? a supranti, kad nusisneki? Jis gi buvo prezidento patarejas, sauke visus i kara, sakeo Ukraina tik taip istos i nato, mes laimesim, ir kas pasikeite, praregejo ar kailiuka keicia, kol nevelu?

Jis teisingai parashe, kad "mes laimesim" tik neaishku kas tie "mes".Gal vietoj Lietuovs bus tik griuvesiu kruva o tie "mes" bus kazhka laimeje?

Paskaityk kad ir Respublika, ten dabar pradejo atviraut

https://www.respubli...skubotu-isvadu/

Paskaityk ten kur rasho, kad pirmais karo menesiais buvo uzhsiimama verslu su Rusija. Tas karas nepanashus i kara, o karo vadai daugumos valstybiu panashus i kriminalinius zhulikus, kurie dabartini pasauli suvokia, kaip teritorija, kur preasidejo gangsteriu gauju razborkes. Ir nesuprasi, kur didesni banditai ir vagys
Atsakyti
QUOTE(arbuzas77 @ 2023 12 12, 14:37)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="Monteverte" data-cid="73121711" data-time="1702377080"><div><p>yra maudymkių per kurias viskas dega, tai ko jau normaliai moteriai Amadėjai reiktų eiti pas nudistus? vartotojo įkelta nuotrauka</p></div></blockquote><p>Dar yra namai,namuose balkonas 😂  soliariumai</p>

aš supratu, kad tau rūpi visokie nudistų pliažai ir tai normalu, tu paiškose, bet kodėl tai turėtų rūpėti Amadėjai?
Atsakyti

aš supratu, kad tau rūpi visokie nudistų pliažai ir tai normalu, tu paiškose, bet kodėl tai turėtų rūpėti Amadėjai?

As nekreipiu i juos demesio. Man dzin kas kur ir su kuo. As supratau ,isitikinau -kad tie kas arsiausiai puola >yra patys visokie iskrypeliai. Svarbu,jie man nesiulo ,nelipa per tvora.

Atsakyti
QUOTE(arbuzas77 @ 2023 12 12, 16:01)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="Monteverte" data-cid="73121752" data-time="1702385359"><div><p>aš supratu, kad tau rūpi visokie nudistų pliažai ir tai normalu, tu paiškose, bet kodėl tai turėtų rūpėti Amadėjai?</p></div></blockquote><p>As nekreipiu i juos demesio. Man dzin kas kur ir su kuo. As supratau ,isitikinau -kad tie kas arsiausiai puola >yra patys visokie iskrypeliai. Svarbu,jie man nesiulo ,nelipa per tvora.</p><p></p>

Man tai slykstus iskrypeliai,kurie savo vaikus, jau paauglius, nori tvirkinti rodydami savo genitalijas.
O ka suauge daro - man nusikakoti. Kiekvienas turi savo psichines ligas.
Papildyta:
QUOTE(IDOMUCIA @ 2023 12 12, 15:41)
Jis teisingai parashe, kad "mes laimesim" tik neaishku kas tie "mes".Gal vietoj Lietuovs bus tik griuvesiu kruva o tie "mes" bus kazhka laimeje?

Paskaityk ten kur rasho, kad pirmais karo menesiais buvo uzhsiimama verslu su Rusija. Tas karas nepanashus i kara, o karo vadai daugumos valstybiu panashus i kriminalinius zhulikus, kurie dabartini pasauli suvokia, kaip teritorija, kur preasidejo gangsteriu gauju razborkes. Ir nesuprasi, kur didesni banditai ir vagys

Juokdarys biggrin.gif Labai gerai atsimenam tavo postus, rasytus pries metus. O jei uzmirsai, ka rasei - pats laikas gryzri I praeitus metus ir paskaityti ka rasei biggrin.gif
Atsakyti

https://www.facebook...skPp7shxBZEGLS/

vienas praregejes, cia gi buvo moontes ir pastininkes guru. Gordonas irgi suprato ar bent pradejo sneket kad sudukas tai Ukrainai su tuo karu, ir kad nieko gero jiem nesusviecia metai karo, kad sugristu i tas pacias salygas, ka Rusija siule pries metus,ir kai tik karas prasidejo. Yik dabar su tiek daug nuzudytu jaunu zmoniu. Kaip slykstu dabar man nuo tokiu sneketoju, kur jie pries metus buvo, ko nesuprato?  Dabar jau ritu pelenais galvas barstytis i sventoves ir atgailauti. Tikiuosi moonte jau tenai.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lutuke123: 12 gruodžio 2023 - 15:42

Rusiskos sudinos technikos kiekis >daug lemia .Ir vanku beprociu skaicius.

Musu generolai lingavo ,kad vankom pritruks sautuvu .bet jie vistiek kazkaip puola . 

Tai va ,nu didele ta rusija ,traukia is visur viska .o kada baigsis neaisku.

Jav kongresas suabejojo tiekiama parama, dave 100milijardu -ir nieko,o dar reikia-praso 60milijardu = tai gal vel nieko nebus.

Cia ir esme ,kad vakaru ginklai brangus ,o rusu kainuoja rubli .

O tas nebuvo aisku is pat pradziu??? Man buvo.

Atsakyti

Visi karai tokie, tik seniau interneto nebuvo ir maziau zinojom. Elon Musk gerai pasake, kare kovoja ir zuna jauni vyrai del senu, gerai vienas pazystamciu, vyru ambiciju tame viskas susakyta. 

Atsakyti