Įkraunama...
Įkraunama...

Lietuvybė, patriotizmas, ksenofobija

QUOTE(-burbanti- @ 2023 12 12, 01:04)
O ko cia klausi? Gi pati rasei, kad mol kas cia tokio, gi pirtyse visi maudydavosi.
Rašai ir nusirašai. Nejuokink kurapkų.

Kada aš čia rašiau? Apie bobų pliažus rašiau. Aišku nieko čia tokio. Žinau, kad tokios pirtys būdavo, nu bet aš nesubuvus, kai karštą vandenį užsukdavo, prisimenu su virduliu mama šildydavo. O Montevertė gal vos ne į dukras man tinkamti, tai kokios dar pirtys...
Atsakyti
vaje nejaugi pasirodo rusu kariuomene ir visa karine technika geriausia, kas cia aiskino, kad surudyje tik tankai keli... Ir mobolizacija savanoriska Rusijoje, ir planavo Rusija kara ir pasiruose, jau Putnas nebeisprotejes manjakas, nato tik nuogas karalius, aiaiai, kaip taip galejo buti, na kaip netiketa, nu visai to negalejo suprasti pries kara???
Tapino droniukas visiskai beprasmis, kaip jauciates prisidejusios prie beprasmes zmoniu zuties?

https://www.facebook...741924199567552
Atsakyti
QUOTE(Maja Di @ 2023 12 12, 00:26)
Kada aš čia rašiau? Apie bobų pliažus rašiau. Aišku nieko čia tokio. Žinau, kad tokios pirtys būdavo, nu bet aš nesubuvus, kai karštą vandenį užsukdavo, prisimenu su virduliu mama šildydavo. O Montevertė gal vos ne į dukras man tinkamti, tai kokios dar pirtys...

Koks cia apsiprausimas po čainiku. Rietus gali apsiprausti greitai ir pazastis, daugiau nieko biggrin.gif

Papildyta:
QUOTE(lutuke123 @ 2023 12 12, 00:33)
vaje nejaugi pasirodo rusu kariuomene ir visa karine technika geriausia, kas cia aiskino, kad surudyje tik tankai keli... Ir mobolizacija savanoriska Rusijoje,  ir planavo Rusija kara ir pasiruose, jau Putnas nebeisprotejes manjakas, nato tik nuogas karalius, aiaiai, kaip taip galejo buti, na kaip netiketa, nu visai to negalejo suprasti pries kara???
Tapino droniukas visiskai beprasmis, kaip jauciates prisidejusios prie beprasmes zmoniu zuties?

Idomucia rašė biggrin.gif arbūzas, Moontė biggrin.gif ir visos kitos teletabės
Atsakyti

Koks cia apsiprausimas po čainiku. Rietus gali apsiprausti greitai ir pazastis, daugiau nieko biggrin.gif

Papildyta:
Idomucia rašė biggrin.gifarbūzas, Moontė biggrin.gifir visos kitos teletabės

Keistuole ta maja, pati pirti turi ir pati stebisi, kad kiti I pirti eina. Nu nebutu teletabe 🤣🤣🙈

Nu visos teletabes aiskino, kad rusai ten is vis su senais tarybiniais tankais kariauja, klozetus vagia ir tuoj tuoj pralos. As gi buvau kremliaus agente, kai sakiau, kad karas beprasmis, tik zmoniu zus, o Rusija nepralos, nes ten eis iki paskutinio.

Atsakyti
Neimanoma nugalėti šalių, kurios turi ne europietiškas vertybes, o senasias vertybes. Tokių šalių ne viena ir ne dvi. Netgi apolitiški personažai tai gali pamatyti, jei domisi karų istorija.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -burbanti-: 12 gruodžio 2023 - 00:48
QUOTE(Maja Di @ 2023 12 11, 23:26)

tu kai pasakojai, kad saunoje sėdi ir miesto pletkų klausausi, tai reiškia vandens namie neturi 2022 metais? biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2023 12 12, 11:15)
tu kai pasakojai, kad saunoje sėdi ir miesto pletkų klausausi, tai reiškia vandens namie neturi 2022 metais? biggrin.gif  biggrin.gif

Ot palyginai. Pramogą ir prausimąsį tarp plikų svetimų bobų.....
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2023 12 12, 00:33)
vaje nejaugi pasirodo rusu kariuomene ir visa karine technika geriausia, kas cia aiskino, kad surudyje tik tankai keli... Ir mobolizacija savanoriska Rusijoje,  ir planavo Rusija kara ir pasiruose, jau Putnas nebeisprotejes manjakas, nato tik nuogas karalius, aiaiai, kaip taip galejo buti, na kaip netiketa, nu visai to negalejo suprasti pries kara???

Tu daugiau feisbokini ar jutubuni shuda zhiurek tai gal surasi, kad Latvijos kariuomene stipriausia.
Cia kazhkokia afera vykdoma panashi i COVID. Mazhiau jus i ta Rusija zhiurekit, ji niekam neidomi. Vieninteles stemos apie Rusija tai ar puls Lietuva, nu gal kazhkada Lenkija.
Manot ta Lietuva idomi pasauliui?
Atsakyti
QUOTE(Maja Di @ 2023 12 12, 10:13)
Ot palyginai. Pramogą ir prausimąsį tarp plikų svetimų bobų.....

o tai mano tėvams ne pramoga buvo? biggrin.gif
klausyk, tu iš viso turėjai tokį dalyką kaip teksto supratimas, interpretavimas? baisu ir skaityti tavo "samprotavimus", kaip vaikas koks unsure.gif
Atsakyti
Ai, tiek to biggrin.gif . Čia kaip su pliku pešiotis biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2023 12 12, 10:40)
Tu daugiau feisbokini ar jutubuni shuda zhiurek tai gal surasi, kad Latvijos kariuomene stipriausia.
Cia kazhkokia afera vykdoma panashi i COVID. Mazhiau jus i ta Rusija zhiurekit, ji niekam neidomi. Vieninteles stemos apie Rusija tai ar puls Lietuva, nu gal kazhkada Lenkija.
Manot ta Lietuva idomi pasauliui?

o tai Arestovicius jum jau ne autoritetas Ukrainos klausimais? lotuliukas.gif ar kad per youtuba kazkas pasidalino tapo maziau veritnga jo nuomone? a supranti, kad nusisneki? Jis gi buvo prezidento patarejas, sauke visus i kara, sakeo Ukraina tik taip istos i nato, mes laimesim, ir kas pasikeite, praregejo ar kailiuka keicia, kol nevelu?
galu gale faktai patsy uz save kalba, nelaimejo niekas pries Rusija kol kas. mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Monteverte @ 2023 12 12, 10:43)
o tai mano tėvams ne pramoga buvo? biggrin.gif
klausyk, tu iš viso turėjai tokį dalyką kaip teksto supratimas, interpretavimas? baisu ir skaityti tavo "samprotavimus", kaip vaikas koks unsure.gif

nu palei jos logika ji neturi vandens del to pirti pasisate, sneka ir nusisneka net nejaucia biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(-burbanti- @ 2023 12 12, 00:48)
Neimanoma nugalėti šalių, kurios turi ne europietiškas vertybes, o senasias vertybes. Tokių šalių ne viena ir ne dvi. Netgi apolitiški personažai tai gali pamatyti, jei domisi karų istorija.

Butent, gerai Arestovicius sako, kad S Koreja pagamina duagiau ginkl nei Jav. vakaruose jau ir kariauti nera kam ir niekas nenori
Atsakyti

Ten buvo tik pamąstymas. Nebuvo jis nudistuose. O,.jei ir būtų buvęs, tai aš garantuojyu, kad su šortais. Taip, kad tai tik tavo fantazija. Keistoka, aišku...🤔

Ji i nudistu pliaza eina ne degintis o vyru pirku paziuret .Tai kam tu jai aiskini ,jei jai pirkos galvoje ir kito vaizdo nera,saules irgi nera 😁

Atsakyti