Įkraunama...
Įkraunama...

Lietuvybė, patriotizmas, ksenofobija

QUOTE(Monteverte @ 2023 12 11, 22:21)
Širvintose smile.gif
Man ji ne tiek graži, kiek labai labai charizmatiška. Tiktų tikrai ant scenos kokia dainininke būti. Ne, deja, nelaimės smile.gif

jo jo Sirvintuose, nezinau ko man kakzokie Svencionys vaidenasi biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif kaip bebutu faina eglute ir ta pilis, paprastai ir skoningai.
Tai zinau, kad nelaimes tikriausiai, laimi tik brudai biggrin.gif
Atsakyti

Koks iš jo pedofilas, kai jam net moterys jaunutės  nepatinka. Sako, kad vaikai dar 😂

Atsakyti
QUOTE(Maja Di @ 2023 12 11, 23:24)
Taigi anksčiau sovietmečiu į bobų pliažus berniukus vesdavosi, bet kai anksčiau sekso nebuvo, tai niekam ir nebuvo įdomu. Kokia turi būt sugedus kad visur pedofiliją matyti....
Koks gerumo buvo LRT forumas. Ir kokia dar mūsų visuomenė agresyvi.... Kėvalas  wub.gif , gydytojas iš didžiosios raidės, iki ašarų.....

Paprasei savo vaiku, kad ileistų tave pasivaikscioti po DarkWeb?
Atsakyti
QUOTE(Amadėja* @ 2023 12 11, 22:24)
Tai ten gi mano buvo mintis, bet tiktsi ne su tokiom potekstėm.kaip taviškės. Man tiesiog nepatinka sausakimši pležai

O tai LIetuvoje tik sausakimsiai arba nudistu plezai. Bet tai rimtai keista mintis tavo vestis paaugli i nudistu pleza. Aplamai vaikus ten vestis keista mintis, pati nori vaizuok, o vaikus kam tystis?
matai del savo nukrypimu jau nebejauti kur geri dalykai, kur iskrypimai... unsure.gif

mes Lt vaziuodavom i Karkle, Smiltyne, Melnarage, Girulius pilna tos vietos.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lutuke123: 11 gruodžio 2023 - 22:32
QUOTE(lutuke123 @ 2023 12 11, 22:25)
jo jo Sirvintuose, nezinau ko man kakzokie Svencionys vaidenasi  biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif kaip bebutu faina eglute ir ta pilis, paprastai ir skoningai.
Tai zinau, kad nelaimes tikriausiai, laimi tik brudai biggrin.gif

dar nebuvom, reikės nulėkti gal, nes pas mus tai nieko gero tie papuošimai, iš viso miestas žiemą virsta negražiu, šiltuoju metu, tai kitas rekalas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Maja Di @ 2023 12 11, 22:24)
Taigi anksčiau sovietmečiu į bobų pliažus berniukus vesdavosi, bet kai anksčiau sekso nebuvo, tai niekam ir nebuvo įdomu. Kokia turi būt sugedus kad visur pedofiliją matyti....
Koks gerumo buvo LRT forumas. Ir kokia dar mūsų visuomenė agresyvi.... Kėvalas  wub.gif , gydytojas iš didžiosios raidės, iki ašarų.....

kokios keistos turi buti moterys, kad vestusi mazus vaikus i moteru pleza. As ten suaugusi nuejau ir tai nemalonus tie senu nuogu moteru vaizdai, o maza berniuka taip traumuoti, kazin kaip paskui su moterimis turetu sektis... unsure.gif nudistu plezuose, bent duaguma jaunesniu kaip suprantu, o ten nutyse nukare viskas, nu nelabai grazu ta nuoga sentave... unsure.gif
Papildyta:
QUOTE(Monteverte @ 2023 12 11, 22:29)
dar nebuvom, reikės nulėkti gal, nes pas mus tai nieko gero tie papuošimai, iš viso miestas žiemą virsta negražiu, šiltuoju metu, tai kitas rekalas smile.gif

nu jo dabar toks sunkiausias, tamsiausias periodas. Man dar Utenos patiko maciau FB, labai elegantiska.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lutuke123: 11 gruodžio 2023 - 22:31
Marijonas ant senatvės susitupėjo, oho sudainavo, magiškai biggrin.gif
https://genius.com/M...s-nezudo-lyrics
Papildyta:
QUOTE(lutuke123 @ 2023 12 11, 22:31)
kokios keistos turi buti moterys, kad vestusi mazus vaikus i moteru pleza. As ten suaugusi nuejau ir tai nemalonus tie senu nuogu moteru vaizdai, o maza berniuka taip traumuoti, kazin kaip paskui su moterimis turetu sektis... unsure.gif nudistu plezuose, bent duaguma jaunesniu kaip suprantu, o ten nutyse nukare viskas, nu nelabai grazu ta nuoga sentave... unsure.gif

nu žiauriai, man pirtys nepatiko vaikystėje, tik aš tokia stipriakė vaikas, nerėkdavau, nebliaudavau, bet aplink vaikai kiti, ypač berniukai tikrai rėkdavo bliūduose biggrin.gif vaikams turbūt nelabai tos nukarusiom odom ir pilvais senos moterys, kurios tarpušakius savo trindavo ir po papais dar biggrin.gif gal raganas iš pasakų primindavo
Atsakyti

Tai nėra nauja jo daina

Atsakyti
QUOTE(Amadėja* @ 2023 12 11, 22:42)
<p>Tai nėra nauja jo daina</p>

pirmą kartą išgirdau
vadinasi radijai mažokai leisdavo
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2023 12 12, 00:38)
Marijonas ant senatvės susitupėjo, oho sudainavo, magiškai biggrin.gif
https://genius.com/M...s-nezudo-lyrics
Papildyta:

nu žiauriai, man pirtys nepatiko vaikystėje, tik aš tokia stipriakė vaikas, nerėkdavau, nebliaudavau, bet aplink vaikai kiti, ypač berniukai tikrai rėkdavo bliūduose biggrin.gif vaikams turbūt nelabai tos nukarusiom odom ir pilvais senos moterys, kurios tarpušakius savo trindavo ir po papais dar biggrin.gif gal raganas iš pasakų primindavo

O tai ką, tavo tėvai vandens namuose neturėjo, kad pirtyse lankydavosi?
Atsakyti
QUOTE(Maja Di @ 2023 12 11, 23:53)

O ko cia klausi? Gi pati rasei, kad mol kas cia tokio, gi pirtyse visi maudydavosi.
Rašai ir nusirašai. Nejuokink kurapkų.
Atsakyti
QUOTE(Maja Di @ 2023 12 11, 22:53)

cia pagl save nusprendei, del to pirti turit nes vandens neturit?

kas per tupas klausimas doh.gif ar i pirti del vandens zmones eina doh.gif
Atsakyti