Įkraunama...
Įkraunama...

Lietuvybė, patriotizmas, ksenofobija

Tai liaudyje vartojama leksika, kopūsto galva. biggrin.gif
Ar kas netinka? Kad boba pritaria savo diedo ikalbinejimams, svetima paaugli NEPILNAMETI pradeti vestis I nudistu pležą ir rodyti savo birkă, bei motinos putę ir tai as priskiri7 prie pedofilijos? Cia tau ne pedofilija?
Papildyta:
Kai

Nu matyt ,vaikas uzauges bus nudistas . 😁

O kaip galvoji ,vyrai nuogi,pirtyje >vieni be moteru ....   sexu tarpusavyje uzsiima ? glamonejasi,apziuri kieno ilgesnis ar storesnis,sveria ? 

Neee blyn ,ten tokia kultura . Bet tarp ju buna aktyviu uzsislepusiu dinderastu .bet nereiskia kad visi.

Ir i pliaza eina degintis,galima degintis atskirai ,kaip kam patogiau. 

Atsakyti

Burba, tu jaučiu nebuvus nudistuose. Mes su mažu buvom kelis kartus. Realiai dviejuose pležuose. Normaliuosr, t.y., kur būna šeimų su vaikai. Tai ir įsikuri šalia jų. 

Yr buvę, kad mažas su maudymke, yr, kad be. Kaip jis nori, o šiaip kaime nudistaujam, bet ten nėra žmonių arba mažai. Pirty būnam su rankšluosčiais, mažas nuogas. Dičkis kažkuriuo metu užsimanė maudymkės, tai maudos su ja. Į pirtį eina lyg su rankšluosčiu, bet ten paprastai būna tik šeima plius seneliai.

Burba, tu ieškai sliekų, kur jų nėra.

Atsakyti
QUOTE(Amadėja* @ 2023 12 11, 22:39)
<p>Burba, tu jaučiu nebuvus nudistuose. Mes su mažu buvom kelis kartus. Realiai dviejuose pležuose. Normaliuosr, t.y., kur būna šeimų su vaikai. Tai ir įsikuri šalia jų. </p><p>Yr buvę, kad mažas su maudymke, yr, kad be. Kaip jis nori, o šiaip kaime nudistaujam, bet ten nėra žmonių arba mažai. Pirty būnam su rankšluosčiais, mažas nuogas. Dičkis kažkuriuo metu užsimanė maudymkės, tai maudos su ja. Į pirtį eina lyg su rankšluosčiu, bet ten paprastai būna tik šeima plius seneliai.</p><p></p><p>Burba, tu ieškai sliekų, kur jų nėra.</p>

Klausyk, as tau ne tavo prieglušės socialinės, kurias tu apsukai aplink pirštą. As rasiau apie tavo vyresnėli, kuris nera tavo diedo vaikas. Jis jam svetimas, o tu pritarei savo diedo ikalbinejimams (jis gi tave ikalbinejo, per tave norejo svetima paaugli nusitepti I nudistu pleza) svetimą paaugli vestis kartu I nudistų plaza ir jam rodyti savo birką. Kaip tu - motina sutikai su pedofilisku noru isrengineti svetimą paaugli ir tam paaugliui pries nosi makaluoti savo birka ir savo putę? Ir net neisdisukinek. Siyo atveju as pasielgiau, kaip paštininkė, ir issaugojau tuos postus del visa pikto nes juose pamaciau pedofilisko polinkio ikalbinejimus.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -burbanti-: 11 gruodžio 2023 - 22:10

Klausyk, as tau nw tabo prieglušės socialinės, kurias tu apsukai aplink pirštą. As rasiau apie tavo vyresnėli, kuris nera tavo diedo vaikas. Jis jam svetimas, o tu pritarei savo diedo morning svetimą paaugli vestis kartu I n7distų plaza ir jam rodyti savo birką. Kaip tu - motina sutikai su pedofilo noru isrengineti svetimą paaugli ir tam paaugliui pries nosi makaluoti savo birka? Ir net neisdisukinek. Siyo atveju as pasielgiau, kaip paštininkė, ir issaugojau tuos postus del visa pikto nes juose pamaciau pedofilo ikalbinejimus.
Ten buvo tik pamąstymas. Nebuvo jis nudistuose. O,.jei ir būtų buvęs, tai aš garantuojyu, kad su šortais. Taip, kad tai tik tavo fantazija. Keistoka, aišku...🤔
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Amadėja*: 11 gruodžio 2023 - 22:10
QUOTE(Amadėja* @ 2023 12 11, 23:09)
<p></p><p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="-burbanti-" data-cid="73121603" data-time="1702325219"> Klausyk, as tau nw tabo prieglušės socialinės, kurias tu apsukai aplink pirštą. As rasiau apie tavo vyresnėli, kuris nera tavo diedo vaikas. Jis jam svetimas, o tu pritarei savo diedo morning svetimą paaugli vestis kartu I n7distų plaza ir jam rodyti savo birką. Kaip tu - motina sutikai su pedofilo noru isrengineti svetimą paaugli ir tam paaugliui pries nosi makaluoti savo birka? Ir net neisdisukinek. Siyo atveju as pasielgiau, kaip paštininkė, ir issaugojau tuos postus del visa pikto nes juose pamaciau pedofilo ikalbinejimus.</blockquote> Ten buvo tik pamąstymas. Nebuvo jis nudistuose. O,.jei ir būtų buvęs, tai aš garantuojyu, kad su šortais. Taip, kad tai tik tavo fantazija. Keistoka, aišku...🤔

Jis nebuvo, taip. Tu rasei tai, bet tavo diedas su pedofiliniais nukrypimais, tave ikalbinejo ji nusivesti , issirengti nuogai visiems ir rodyti jam tavo genitalijas, bei savo birką. Tu savo diedo norus butum ispildzius, tik vaikas atsisakė.
Tu esi issigimėlė
Ir neatrasinek man, man px, kad tau reikia dėmesio , todel tu tesi bet kokią temą apie save. As uztat netesiu, nes man šlykšti esi.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -burbanti-: 11 gruodžio 2023 - 22:16
QUOTE(Amadėja* @ 2023 12 11, 22:09)
<p></p><p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="-burbanti-" data-cid="73121603" data-time="1702325219"> Klausyk, as tau nw tabo prieglušės socialinės, kurias tu apsukai aplink pirštą. As rasiau apie tavo vyresnėli, kuris nera tavo diedo vaikas. Jis jam svetimas, o tu pritarei savo diedo morning svetimą paaugli vestis kartu I n7distų plaza ir jam rodyti savo birką. Kaip tu - motina sutikai su pedofilo noru isrengineti svetimą paaugli ir tam paaugliui pries nosi makaluoti savo birka? Ir net neisdisukinek. Siyo atveju as pasielgiau, kaip paštininkė, ir issaugojau tuos postus del visa pikto nes juose pamaciau pedofilo ikalbinejimus.</blockquote> Ten buvo tik pamąstymas. Nebuvo jis nudistuose. O,.jei ir būtų buvęs, tai aš garantuojyu, kad su šortais. Taip, kad tai tik tavo fantazija. Keistoka, aišku...🤔

kiek man teko girdėti, nudistai labai nemėgsta, jei kas ten ateina ir neišsirengia, tai tavo vaikas gautų gerą negatyvo dozę, piktus žvilgsnius iš tų visų nudistų pusės
jūsų šeimai to reikia? tu mažai bėdų gyvenime turi, kad tokiom nesąmonėm užsiimti?
Atsakyti

Jis nebuvo, taip. Tu rasei tai, bet tavo diedas su pedofiliniais nukrypimais, tave ikalbinejo ji nusivesti , issirengti nuogai visiems ir rodyti jam tavo genitalijas, bei savo birką. Tu savo diedo norus butum ispildzius, tik vaikas atsisakė.
Tu esi isdigimėlė.

Nei tai diedo noras, nei vaikas atsisakė. Net progos nebuvo. Tiesa, mb buvau užsiminus, tai jam nepasirodė gera mintis vestis paauglį į nudistus, kai nuo mažumės nebuvęs. Tiek kiek kaime, bet tai nėra tas pats. 

Taigi tai tik tavo fantazijos. Tikrai keistos.

Atsakyti

Svencionyse tikrai grazi eglute ir ta palinka, ziuriu draugai dabar vaizuoja ten ir fotkinai, kelia i Fb, kaip seniau kad i Vilniu vaziavo. Ziurek PInksuviene ir taps prezindente smile.gif Gerus ejimus ji daro biggrin.gif Nu ir siaip grazi moteris bent negeda butu isleisti i pasauline scena, nes iki siol kazkokia tragedija su politikais. biggrin.gif

QUOTE(Amadėja* @ 2023 12 11, 15:37)
<p>Yra ir gerų žinių 😃</p><p></p><p><a data-ipb='nomediaparse' href='https://www.alfa.lt/mob/aktualijos/teismai/e-svencioniene-k-juraitis-v-ivanovas-bus-teisiami-del-pagalbos-veikiant-pries-lietuva/312159/?fbclid=IwAR3St3h6AxM_-tznOPET-OW9yyXEDBcla0uHEJE_a_EZlaATGsCRClcwyTk'>https://www.alfa.lt/mob/aktualijos/teismai/e-svencioniene-k-juraitis-v-ivanovas-bus-teisiami-del-pagalbos-veikiant-pries-lietuva/312159/?fbclid=IwAR3St3h6AxM_-tznOPET-OW9yyXEDBcla0uHEJE_a_EZlaATGsCRClcwyTk</a></p>

Ziuriu jum patinka Putino valdyomo metodai. unsure.gif Kam taip begat nuo Rusijos, jei jusu siryse tos pacios vertybes?
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2023 12 11, 22:18)
Svencionyse tikrai grazi eglute ir ta palinka, ziuriu draugai dabar vaizuoja ten ir fotkinai, kelia i Fb, kaip seniau kad i Vilniu vaziavo. Ziurek PInksuviene ir taps prezindente smile.gif  Gerus ejimus ji daro biggrin.gif Nu ir siaip grazi moteris bent negeda butu isleisti i pasauline scena, nes iki siol kazkokia tragedija su politikais. biggrin.gif
Ziuriu jum patinka Putino valdyomo metodai. unsure.gif Kam taip begat nuo Rusijos, jei jusu siryse tos pacios vertybes?

Širvintose smile.gif
Man ji ne tiek graži, kiek labai labai charizmatiška. Tiktų tikrai ant scenos kokia dainininke būti. Ne, deja, nelaimės smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Amadėja* @ 2023 12 11, 23:18)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="-burbanti-" data-cid="73121605" data-time="1702325526"><div><p>Jis nebuvo, taip. Tu rasei tai, bet tavo diedas su pedofiliniais nukrypimais, tave ikalbinejo ji nusivesti , issirengti nuogai visiems ir rodyti jam tavo genitalijas, bei savo birką. Tu savo diedo norus butum ispildzius, tik vaikas atsisakė.
Tu esi isdigimėlė.</p></div></blockquote><p>Nei tai diedo noras, nei vaikas atsisakė. Net progos nebuvo. Tiesa, mb buvau užsiminus, tai jam nepasirodė gera mintis vestis paauglį į nudistus, kai nuo mažumės nebuvęs. Tiek kiek kaime, bet tai nėra tas pats. </p><p>Taigi tai tik tavo fantazijos. Tikrai keistos.</p>

Rasyk ka tik nori. Vartykis kaip nori. Man tavo diedas yra su pedofiliniais nukrypimais, nes svetimus paaugkius kvieciasi I nudistu plaza.
Nu kam dabar bedavertiesi sau? Gi diedas tau apie tai uzsimine, ne tu jam . Nesivartyk, kaip kepama sena lydeka.

Viskas, rimtai baigisu, nes zinomos tavo pasakeles jau senai.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -burbanti-: 11 gruodžio 2023 - 22:25

Rasyk ka tik nori. Vartykis kaip nori. Man tavo diedas yra su pedofiliniais nukrypimais, nes svetimus paaugkius kvieciasi I nudistu plaza.

Tai ten gi mano buvo mintis, bet tiktsi ne su tokiom potekstėm.kaip taviškės. Man tiesiog nepatinka sausakimši pležai

Atsakyti
QUOTE(Amadėja* @ 2023 12 11, 23:39)
<p>Burba, tu jaučiu nebuvus nudistuose. Mes su mažu buvom kelis kartus. Realiai dviejuose pležuose. Normaliuosr, t.y., kur būna šeimų su vaikai. Tai ir įsikuri šalia jų. </p><p>Yr buvę, kad mažas su maudymke, yr, kad be. Kaip jis nori, o šiaip kaime nudistaujam, bet ten nėra žmonių arba mažai. Pirty būnam su rankšluosčiais, mažas nuogas. Dičkis kažkuriuo metu užsimanė maudymkės, tai maudos su ja. Į pirtį eina lyg su rankšluosčiu, bet ten paprastai būna tik šeima plius seneliai.</p><p></p><p>Burba, tu ieškai sliekų, kur jų nėra.</p>

Taigi anksčiau sovietmečiu į bobų pliažus berniukus vesdavosi, bet kai anksčiau sekso nebuvo, tai niekam ir nebuvo įdomu. Kokia turi būt sugedus kad visur pedofiliją matyti....
Koks gerumo buvo LRT forumas. Ir kokia dar mūsų visuomenė agresyvi.... Kėvalas wub.gif , gydytojas iš didžiosios raidės, iki ašarų.....
Atsakyti