Supranti, aš žinau, kad po mirtis gyneimas nesibaigia, tai atsisižveikinti su baisiu sudėvėtu kūnu nėra taip baisu. Žinoma, bus labai sunku laukti naujo, bet visų toks likimas, kitaip neįmanoma.
Sakau, keisk krištolinį, nes labai tu apie mane pro šalį
Tu esi materialistė ne j8kia ne estetė, o tuo labiau dvasingas zmogus. Paprasciausia materialistė. Tavyje nieko dvasiško nėra. Tu orientuojiesi I materiją. Isvaizda yra materija, kūnas ir jo grozis - materija. Gražūs kilmingi šunys - materija. Gražus daiktai apie tave - materija. Pas tave nieko dvasiško nėra.
Papildyta:
man net smulkmes pasako, pvz kada vitanino D nusipirkti ar kada laikas į atostogas važiuoti
Ko galėtų tau pavydėti burbanti?
Kiekvienas žmogus gimsta su duotybe- nuojauta. Kiekvienas ir visi. Tavo kalboje, tai yra Orakulų unconditional love for humanity. Jie gi nesako 'dveskit, kaip gyvulai', ane? Tačiau....nuojautą reikia lavinti, nepalikti visko savieigai. Aš tikiu, kad su tuo tu susitvarkius, pazengus nemenkai nuojautos linkme, butu juokinga to nepripazinti. Bet tai yra ne visai taii, ka tu noretum tureti. Del ko tau neduodama daugiau - nes tu svajoji apie didybę ir gqlią. Nori buti galinga....ir bausti žmones.Del to, kaip ir sakiau, ir neprileidziama prie pazinimo vartu, nes daug blogio padarytum