Įkraunama...
Įkraunama...

Lietuvybė, patriotizmas, ksenofobija

QUOTE(Monteverte @ 2023 12 08, 16:15)
Pamiršti, kad aš estetė, tai yra nenoriu atrodyti kaip visiška giltinė unsure.gif pamiršti, kad aš labai myliu šunis, tai mano širdies dalis, o kaip tau atrodo 119 metų žmogus šunį vedžiojantis kelis kartus dienoje?
Supranti, aš žinau, kad po mirtis gyneimas nesibaigia, tai atsisižveikinti su baisiu sudėvėtu kūnu nėra taip baisu. Žinoma, bus labai sunku laukti naujo, bet visų toks likimas, kitaip neįmanoma.
Sakau, keisk krištolinį, nes labai tu apie mane pro šalį smile.gif

Tu esi materialistė ne j8kia ne estetė, o tuo labiau dvasingas zmogus. Paprasciausia materialistė. Tavyje nieko dvasiško nėra. Tu orientuojiesi I materiją. Isvaizda yra materija, kūnas ir jo grozis - materija. Gražūs kilmingi šunys - materija. Gražus daiktai apie tave - materija. Pas tave nieko dvasiško nėra.
Papildyta:
QUOTE(Monteverte @ 2023 12 08, 16:17)
nepavydėk,

man net smulkmes pasako, pvz kada vitanino D nusipirkti ar kada laikas į atostogas važiuoti mirksiukas.gif

Ko galėtų tau pavydėti burbanti?

Kiekvienas žmogus gimsta su duotybe- nuojauta. Kiekvienas ir visi. Tavo kalboje, tai yra Orakulų unconditional love for humanity. Jie gi nesako 'dveskit, kaip gyvulai', ane? Tačiau....nuojautą reikia lavinti, nepalikti visko savieigai. Aš tikiu, kad su tuo tu susitvarkius, pazengus nemenkai nuojautos linkme, butu juokinga to nepripazinti. Bet tai yra ne visai taii, ka tu noretum tureti. Del ko tau neduodama daugiau - nes tu svajoji apie didybę ir gqlią. Nori buti galinga....ir bausti žmones.Del to, kaip ir sakiau, ir neprileidziama prie pazinimo vartu, nes daug blogio padarytum
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -burbanti-: 08 gruodžio 2023 - 15:58
QUOTE(-burbanti- @ 2023 12 08, 16:20)
Pas tave nieko dvasiško nėra.

Sakysim dvasinga yra atsiduoti savo vyrui, kad jam butu gerai. Nesitikint nieko sau. Ubuntiene net nesuvokia ka tas reiskia.
Dauguma jusu tik suvokia cia "Arklys arklio uz dyka nekaso"
Atsakyti
QUOTE(-burbanti- @ 2023 12 08, 15:20)
Tu esi materialistė  ne j8kia ne estetė, o tuo labiau dvasingas zmogus. Paprasciausia materialistė. Tavyje nieko dvasiško nėra. Tu orientuojiesi I materiją. Isvaizda yra materija, kūnas ir jo grozis - materija. Gražūs kilmingi šunys - materija. Gražus daiktai apie tave - materija. Pas tave nieko dvasiško nėra.

Ko galėtų tau pavydėti burbanti?
Kiekvienas žmogus gimsta su duotybe- nuojauta. Kiekvienas ir visi. Tavo kalboje, tai yra Orakulų unconditional love for humanity. Jie gi nesako 'dveskit, kaip gyvulai', ane?  Tačiau....nuojautą reikia lavinti, nepalikti visko savieigai. Aš tikiu, kad su tuo tu susitvarkius, pazengus nemenkai nuojautos linkme,  butu juokinga to nepripazinti. Bet tai yra ne visai taii, ka tu noretum tureti. Del ko tau neduodama  daugiau - nes tu svajoji apie didybę ir gqlią. Nori buti galinga....ir bausti žmones.Del to, kaip ir sakiau,  ir neprileidziama prie pazinimo vartu, nes daug blogio padarytum

Kas man labai dvasinga ar dvasiška, aš čia nerašau, ne tam skirtas šis forumas biggrin.gif

Ne kiekvienas, nejuokauk. Kiek žmonių išleidžia artimą į jo paskutinį kelionę lėktuvu, traukiniu, bet kur. Ir nė nepajaučia, kad paskutinį kartą matėsi. Kiek žmonių su manjaku kokiu susideda ir tampa nužudyti. Kur jų nuojauta? Visų pavyzdžių ir neišvardinsiu.
Šie pokalbiai irgi ne šiam forumui mirksiukas.gif Jei trumpai ir negąsdinant jautriųjų: Visata pati labai žiauri. Jai dzin ar koks mažavertis žmogelis bus išgydytas daktarėlio ar mirs be laiko. Tokia karti tiesa. Viskas priklauso nuo žmogaus vertės prieš Visatą, nuo to kokia konkretaus žmogaus šeima, giminė ar kas nors tenais vertingas. Nepalyinsi gi karalių gyvenimo su kokiais afrikos tautelių bėdžiais ar ne? Ar pvz. kai moteris persileidžia. Tai ką tuo metu Visata pamoko ko nors? Moterį, kuri jau sąmoninga ar tą vaisių? Be abejo, kad moterį, jos šeimą, ne vaisių gi.
Ir dar, niekas nieko nenaikina už tai, kad koją numynė, jei naikina, tai būna už ką smile.gif
Jei Visatai nepatiktų galingi, Putinas jau būtų miręs prieš 50 metų ar iš viso būtų negimęs. Ir t.t.
Daugiau galvok prieš rašydama, nes labai mėtaisi. Jei domina ši sritis, daugiau analizuok ir domėkis, nesiremk tik vienos bobutės nuomone
Atsakyti
To ir tikejausi, kad visiskai nesuprasi teksto.
Trumpai: rasiau, kad intuicija yra duota kiekvienam, tik ją lavinti ar ne - kiekvieno individo reikalas.

Tavo parasymas,kad Visata mėgsta galingus...ir žiaurius, tai tik atgarsis to, ką parasiau apie tave - nori buti galinga ir nyožmi.
Nebūsi. Tu svajonese gyveni, svajonese ir numirsi. Tai tavo gyvenimo kelias.
Atsakyti

Nu kartais jooo ,pas tave taip pramusa.... panasiai kaip klozeta 😁

Teisingai pastebejai :arklys ,arkliai   ....  vaga isvercia paskui uzvercia ir taip kiekviena diena 😁

Atsakyti
QUOTE(-burbanti- @ 2023 12 08, 17:51)
To ir tikejausi, kad visiskai nesuprasi teksto.
Trumpai: rasiau, kad intuicija yra duota kiekvienam, tik ją lavinti ar ne - kiekvieno individo reikalas.

Tavo parasymas,kad Visata mėgsta galingus...ir žiaurius, tai tik atgarsis to, ką parasiau apie tave - nori buti galinga ir nyožmi.
Nebūsi. Tu svajonese gyveni, svajonese ir numirsi. Tai tavo gyvenimo kelias.

ko tu taip pavydi? nugi lavink tu tą intuiciją, ar kam gaila? biggrin.gif
Atsakyti
Dar kartą klausiu - ko tau gali pavydėti burbanti?
Atsakyti
Kažin ar yra nors vienas personažas SM, kuris gali ko nors pavydėti Montevertei biggrin.gif .
Atsakyti

pasaulis kuriame gyvenote jau neegzistuoja, o jus dar kazhkokius pelnus skaicuojate. Dabar vyksta pasaulio PERDALIJIMAS. Tuu vakaru gali nelikti, ar vietoj ju likti kazkokia pasigailetini likuciai.

Idomucia, pasaulis nuolat keiciasi. Nieko nera pastoviau, kaip pokytis sioje zemeje. Viskas liks tik forma kinta pamazu.

Rusija del to ir stipreja, kad ten nors minimaliai dar sveiko proto like.

Burbanti, siaip labai gera video idejo, kuo skiriasi Jav ir Rusija.

Atsakyti

O butina is vis KAZKAM pavydeti? Jei keliat klausima, kodel tau pavydeti, vietoj to kam is vis pavydeti, tai visgi yra kazkas, kam pavydit? 

As tai sakau, kad nera prasmes, is vis pavydeti kitiem zmonem kvaila. Kiekvienas turi savo gyvenimo kelia, savus talentus, tikejima, pasauleziura ir t.t.

Atsakyti

Ten tokiom kosminem mintim dalinasi ,kad rusija yra kinijos vasalas .Jei netiketi tokiom mintim,kodel pats kukasenka kelis kartus skrido i kinija (traktorius parduot) 

Ten tokie zmogiski nuostoliai ,netikiu kad vanku mamkos nesukils .plius visa ta pasiturinti klase  (oligarkai)  visiem reikia tu vakaru ,prekiu,pinigu. o ir pats putkinas amzinai negyvens,nu daug cia visokiu ivykiu gali nutikti.

Pamenat cecenijos kara ,nu uzglusino rusai juos tik tada -kai isrinko kazkoki vietini patiketini.As dar dabar atsimenu ,foto gadyrovo ,kai jis i kremliu atvaziavo susitikti su putkinu po treniginem kelnem 😂  putkinas stovi nulenkes galva . 

nera nieko amzino. aisku karas galetu baigtis,bet manau jis baigsis tik su kazkuo nauju vadovu rusyne

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo arbuzas77: 09 gruodžio 2023 - 20:03
QUOTE(lutuke123 @ 2023 12 09, 19:38)
<p>O butina is vis KAZKAM pavydeti? Jei keliat klausima, kodel tau pavydeti, vietoj to kam is vis pavydeti, tai visgi yra kazkas, kam pavydit? </p><p>As tai sakau, kad nera prasmes, is vis pavydeti kitiem zmonem kvaila. Kiekvienas turi savo gyvenimo kelia, savus talentus, tikejima, pasauleziura ir t.t.</p>

Tau nuo vegetariško maisto visai makufelis neverda? Monteverte du kartus man parašė, kad as jai pavydžiu, ne aš jai.
Nesikišk ten, kur apsidurninti gali iki ausų.
Atsakyti