Įkraunama...
Įkraunama...

Lietuvybė, patriotizmas, ksenofobija

Net nesuvoki apie koki bizni sneku. Gi neturiu omeny kioskeliu verslo.

:D  :D

Paziurek jau vien kiek Jav "paaukojo " pinigeliu, cia matomos lengvai sumos, o kiek pokyciu pasaulyje del krizes covido, karo. Kiek milijardieriai uzsidirbo paziurek ir bus aiskiau kas ir kam kuria karus. Jei to nesupranti nebeidomu net diskutuoti.

Juos reikes atiduoti .Taip Javainiai uzdirbs is to karo,nes skiriami pinigai nuses karinem gamyklom,kuriu dauguma yra in USA

Atsakyti
pasaulis kuriame gyvenote jau neegzistuoja, o jus dar kazhkokius pelnus skaicuojate. Dabar vyksta pasaulio PERDALIJIMAS. Tuu vakaru gali nelikti, ar vietoj ju likti kazkokia pasigailetini likuciai.
Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2023 12 08, 10:59)
pasaulis kuriame gyvenote jau neegzistuoja, o jus dar kazhkokius pelnus skaicuojate. Dabar vyksta pasaulio PERDALIJIMAS. Tuu vakaru gali nelikti, ar vietoj ju likti kazkokia pasigailetini likuciai.

kitaip ir negalėjo nuikti, kai tiek bedievių
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2023 12 08, 13:19)
kitaip ir negalėjo nuikti, kai tiek bedievių

Tai klaupkis ir melskis priesh DIEVA:

vartotojo įkelta nuotrauka
Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2023 12 08, 12:27)
Tai klaupkis ir melskis priesh DIEVA:

klauptis nereikia, dievai žmonių draugai ir niekada nepaliks bomžauti, visada turėsi, jei teisingai mokėsi gaunamus ženklus panaudoti
bet kai asilai pradėjo tyčiotis iš senolių, neva religijos bobučių pasakos, jau nekalbu apie tai. kad seną gerą religiją pamynė, tai ir liks asilo dalia, tokie ir nesulauk senolių amžiaus, dvės kaip gyvuliai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2023 12 08, 14:35)
... dvės kaip gyvuliai smile.gif

Tiek tamsos tavo sieloje.... Tu nesi dvasinę ramybę pasiekęs individas, nes tai reikalauja tokio savimonės lygio, tokio savistabos lygio (savęs stebėjimo), kurio, deja, tu dar nepasiekusi. Tau tai dar per sudėtinga.
Tau dar daug mokintis reikia, kad save galetum vadinti 'kitokia' . Bet tu esi Tamsa - ka ismoksti, tu naudoji negeriems dalykams. Tokiu, kaip tu, labai daug. Savo neišsipildžiusių svajoniu kartėlį tu nori paversti ginklu pries zmones, o jie tau nieko blogo nepadarė. Gal ir gerai, kad Viaata tavęs neprileidžia prie pažinimo vartų
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -burbanti-: 08 gruodžio 2023 - 14:03
QUOTE(Monteverte @ 2023 12 08, 15:35)
klauptis nereikia, dievai žmonių draugai ir niekada nepaliks bomžauti, visada turėsi, jei teisingai mokėsi gaunamus ženklus panaudoti
bet kai asilai pradėjo tyčiotis iš senolių, neva religijos bobučių pasakos, jau nekalbu apie tai. kad seną gerą religiją pamynė, tai ir liks asilo dalia, tokie ir nesulauk senolių amžiaus, dvės kaip gyvuliai smile.gif

dėve dėve- pasakytų montevertė. O tu nemirtinga? dvėsi su visais biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(-burbanti- @ 2023 12 08, 13:54)
Tiek tamsos tavo sieloje.... Tu nesi dvasinę ramybę pasiekęs individas, nes tai reikalauja tokio savimonės lygio, tokio savistabos lygio (savęs stebėjimo), kurio, deja, tu dar nepasiekusi. Tau tai dar per sudėtinga.
Tau dar daug mokintis reikia, kad save galetum vadinti 'kitokia' . Bet tu esi Tamsa - ka ismoksti, tu naudoji negeriems dalykams. Tokiu, kaip tu, labai daug. Savo neišsipildžiusių svajoniu kartėlį tu nori paversti ginklu pries zmones, o jie tau nieko blogo nepadarė. Gal ir gerai, kad Viaata tavęs neprileidžia prie pažinimo vartų

durniai kenkia visiems, todėl padarė, kaip nepadarė blogo?
Atsakyti
Monteverte, mano krištolinis rodo biggrin.gif kad tavo svajonė yra isgyventi iki 120. A tu pablūdai? biggrin.gif
Netaupyk laiko, gyvenk tik šia diena.. valykis. Tavo galvoje sukasi minris tapti juodąja, bet širdis mėtosi. Prisipažink, tu bijai prarasti sielą uz teisę valdyti tamsiąsias galias?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -burbanti-: 08 gruodžio 2023 - 15:08
QUOTE(Maja Di @ 2023 12 08, 14:19)
dėve dėve- pasakytų montevertė. O tu nemirtinga? dvėsi su visais biggrin.gif

aš gausiu žinią kada ir kur slėptis, jei kas
būtum gera, draugiška, pasakyčiau ir tau, jei ateis toks laikas tongue.gif
Papildyta:
QUOTE(-burbanti- @ 2023 12 08, 15:03)
Monteverte, mano krištolinis rodo  biggrin.gif  kad tavo svajonė yra isgyventi iki 120. A tu pablūdai?  biggrin.gif

blogas krištolinis, atnaujink programą biggrin.gif aš manau, kad jau daugiau kaip 85 yra ne kas.
Nebent apsigalvosiu ir tu jau virš visko matai kaip Vanga biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2023 12 08, 16:07)
blogas krištolinis, atnaujink programą biggrin.gif aš manau, kad jau daugiau kaip 85 yra ne kas.
Nebent apsigalvosiu ir tu jau virš visko matai kaip Vanga biggrin.gif

Jei sveikata leistu, butum pilno proto, tu noretum nugyvenri tikrai ne 85. Nemeluok. Tavo skaicuus galvoje - 120.

Prie ko cia Vanga ir as? As su Dievais nesišneku, cia tu nori sekti jos pėdomis, ne aš. Nes as, tai ne tu, as suprantu, kad ji yra pateptoji.
Papildyta:
QUOTE(Monteverte @ 2023 12 08, 16:07)
aš gausiu žinią kada ir kur slėptis, jei kas
būtum gera, draugiška, pasakyčiau ir tau, jei ateis toks laikas

Siaube, siaube...delusional
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -burbanti-: 08 gruodžio 2023 - 15:14
QUOTE(-burbanti- @ 2023 12 08, 15:11)
Jei sveikata leistu, butum pilno proto, tu noretum nugyvenri tikrai ne 85. Nemeluok. Tavo skaicuus galvoje - 120.
Papildyta:

Siaube, siaube...delusional

Pamiršti, kad aš estetė, tai yra nenoriu atrodyti kaip visiška giltinė unsure.gif pamiršti, kad aš labai myliu šunis, tai mano širdies dalis, o kaip tau atrodo 119 metų žmogus šunį vedžiojantis kelis kartus dienoje?
Supranti, aš žinau, kad po mirtis gyneimas nesibaigia, tai atsisižveikinti su baisiu sudėvėtu kūnu nėra taip baisu. Žinoma, bus labai sunku laukti naujo, bet visų toks likimas, kitaip neįmanoma.
Sakau, keisk krištolinį, nes labai tu apie mane pro šalį smile.gif
Papildyta:
QUOTE(-burbanti- @ 2023 12 08, 15:11)

nepavydėk, man net smulkmes pasako, pvz kada vitanino D nusipirkti ar kada laikas į atostogas važiuoti mirksiukas.gif
Atsakyti