Įkraunama...
Įkraunama...

Lietuvybė, patriotizmas, ksenofobija

QUOTE(paštininkė @ 2023 12 06, 19:11)
Jie "neprisileido", jų sovietinės okupacijos istorija dramatiškesnė, nes latvių valstybės teritorija, o ir demografija mažesnė/menkesnė nei mūsų. Labai palaikau latvius wub.gif

Estu dar maziau ir teritorija dar mazesne. Ka cia nusisneki? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(paštininkė @ 2023 12 06, 18:11)
Jie "neprisileido", jų sovietinės okupacijos istorija dramatiškesnė, nes latvių valstybės teritorija, o ir demografija mažesnė/menkesnė nei mūsų. Labai palaikau latvius wub.gif

ir dėl to dramatizmo ir jų nesėkmių, mes turime jais kažkaip žavėtis ir sekti? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(-burbanti- @ 2023 12 06, 18:11)

Ir tu to nepamiršk, savo klientus renginius niekinanti UK savivaldybės darbuotoja mirksiukas.gif
Aš irgi galvojau, kai tik čia tave sutikau, kad, o faina, renginius/šventes organizuojanti motera, bet pasirodė... renginai/šventes tokie, kurių dalyviai tau, šlykštūs (pati rašei) ir apskritai "sėdėjimas" UK Savivaldybės organizuojamuose šventėse tau nuovargis. Daug linksmiau su kolegom ginčytis.

Nelaiminga Burbanti, UK Savivaldybės darbuotoja, lig šiol savęs neradus moterie, pagalvok, kur tavo pozityvas ir neteršk savo negatyvu aplinkinių mirksiukas.gif wub.gif

O aš jau kaip nors mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo paštininkė: 06 gruodžio 2023 - 18:31
Pamastykit.
Dabar man reiktu ishmokti kazhkokia ten latviu kalba. Ir kam man ji reikalinga?
Pragyvenau Vokietijoje 9 metus be vokieciu kalbos ir nenumiriau.
Vokieciu kalba tei bent populiari, o kazhkokia latviu? Kam ji idomi? Tai tikrai pasityciojimas.

Bet kiek suprantu deportuos tuos kurie turi Rusijos pilietybe?
Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2023 12 06, 18:29)
Pamastykit.
Dabar man reiktu ishmokti kazhkokia ten latviu kalba. Ir kam man ji reikalinga?
Pragyvenau Vokietijoje 9 metus be vokieciu kalbos ir nenumiriau.
Vokieciu kalba tei bent populiari, o kazhkokia latviu? Kam ji idomi? Tai tikrai pasityciojimas.

Bet kiek suprantu deportuos tuos kurie turi Rusijos pilietybe?

Tau - ne. Bet jei gyventum Latvijoj, kad ir nuo 1990-ųjų, o tas įstatymas ar įsakas siekia ir seniau gyvenančius - tai dar ir kaip rūpėtų :mirksiukas

Gyvenai kaip žuvis vandeny, naudodamasis visomis ES naujokių privilegijomis, o dabar šiki ant tos ES. Kaip ir gyveni su savo tapatybe, o šiki ant LGBT+

Bailys tu, Idomucia.

Taip kad ne tau mane mokyt.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo paštininkė: 06 gruodžio 2023 - 18:38
QUOTE(paštininkė @ 2023 12 06, 19:27)
Ir tu to nepamiršk, savo klientus renginius niekinanti UK savivaldybės darbuotoja mirksiukas.gif
Aš irgi galvojau, kai tik čia tave sutikau, kad, o faina, renginius/šventes organizuojanti motera, bet pasirodė... renginai/šventes tokie, kurių dalyviai tau, šlykštūs (pati rašei) ir apskritai "sėdėjimas" UK Savivaldybės organizuojamuose šventėse tau nuovargis. Daug linksmiau su kolegom ginčytis.

Nelaiminga Burbanti, UK Savivaldybės darbuotoja, lig šiol savęs neradus moterie, pagalvok, kur tavo pozityvas ir neteršk savo negatyvu aplinkinių mirksiukas.gif  wub.gif

O aš jau kaip nors mirksiukas.gif

vartotojo įkelta nuotrauka
Papildyta:
QUOTE(paštininkė @ 2023 12 06, 19:33)
o šiki ant LGBT+

Does your bedroom life reflect your personality?
Atsakyti
QUOTE(-burbanti- @ 2023 12 06, 18:43)

Žinau tiek, kiek čia rašai ir mane, pavyzdžiui, drįsti vertinti - todėl, mano vertinimu, esi gailus niekas. Net ne pagal Sigitą Gedą.

Visus tuos savo ryškius posakius - sau prisitaikyk. Aš seniai pagal savus gyvenu ir gyvensiu, nors kai kas šioje temoje viešai savo sapnais man siunčia ligas ir mirtį biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif

Ramaus Advento, katalike Burbanti wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo paštininkė: 06 gruodžio 2023 - 18:55
QUOTE(paštininkė @ 2023 12 06, 19:51)
Žinau tiek, kiek čia rašai ir mane, pavyzdžiui, drįsti vertinti - todėl, mano vertinimu, esi gailus niekas. Net ne pagal Sigitą Gedą.

Visus tuos savo ryškius posakius - sau prisitaikyk. Aš seniai pagal savus gyvenu ir gyvensiu, nors kai kas šioje temoje viešai savo sapnais man siunčia ligas ir mirtį biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif 

Ramaus Advento, katalike Burbanti wub.gif

Self-pity is your worst enemy.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -burbanti-: 06 gruodžio 2023 - 19:12
QUOTE(-burbanti- @ 2023 12 06, 19:09)
Self-pity is your worts enemy.

Niekad savęs negailėjau ir negailiu - visur, kaip matai, savarankiškai.

Tai ne tu...

Tu tiesiog mėtaisi klišėmis, kurios man netinka.
Ir net nesupranti, ką aš tau SM rašau.

Tebūnie. Ramybės tau, UK Savivaldybės darbuotoja, katalike Burbanti wub.gif

O aš einu darbų dirbt - kaip visada daug prieš metų pabaigą mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(paštininkė @ 2023 12 06, 20:16)
Niekad savęs negailėjau ir negailiu - visur, kaip matai, savarankiškai.

Tai ne tu...

Tu tiesiog mėtaisi klišėmis, kurios man netinka.
Ir net nesupranti, ką aš tau SM rašau.

Tebūnie. Ramybės tau, UK Savivaldybės darbuotoja, katalike Burbanti wub.gif

O aš einu darbų dirbt - kaip visada daug prieš metų pabaigą mirksiukas.gif

Sek šiomis tiesomis ir tapsi laiminga wub.gif 4u.gif

Atsakyti
QUOTE(-burbanti- @ 2023 12 06, 19:18)
Sek šiomis tiesomis ir tapsi laiminga  wub.gif  4u.gif

Uj kaip banalu...

Kaip norėsiu, taip darysiu. Ir laiminga buvau - esu - būsiu 4u.gif

Iki.
Atsakyti

Jau 101 kartą tą patį kartoji, jau žinau tavo nuomonę apie save, praeik pro šalį, jei kartosi tą patį 102-ąjį kartą, protingesnė nepasidarysi. O jei neturi savo pykčio kur išliet, tam yra medikai. Na pradžiai gali į sporo salę nueit, gal palengvės. Nelimpa man tavo pagieža, imunitetą turiu biggrin.gif

Liga pas ja , jau visi ta pamate. sunku ta senatve .

Atsakyti