Įkraunama...
Įkraunama...

Lietuvybė, patriotizmas, ksenofobija

QUOTE(Monteverte @ 2023 12 05, 12:46)

tai faktas, o ne įsitikinimai. Ne veltui bedokumenčių turėtojai nuolat juokiasi Lietuvoje iš veislinių turėtojų, nes skaito kad jie baisūs, krokodiliniai ir t.t., o kainavo tiek daug pagal juos. Man iš tikrųjų nerealiai pasisekė, kad mano veislyninė kalytė labai graži, nors rusiškų linijų pas ją nėra, nebent kažkur labai giliai. Nes tame veislyne kur pirkau, realiai labai daug baisių šunų. Praktiškai tik manosios tėvai gražūs. Ir gražūs tie, jei suveda su rusiškom (slaviškom) linijom. Tokia tiesa.

Hmm...matosi, kad nerealizavai savęs gyvenime, kad tokiom chuiniom užsiiminėji.
Atsakyti
man tai įdomiausias dalykas su tai vaikų atvaizdų naudojimais, kurie taip Slušniui skauda biggrin.gif taigi būtent vaikai labai auga, keičiasi, po pusmečio jo niekas neatpažintų niekur gatvėje, o tėvus, suaugusius šiiap žmones drįsta filmuoti, pvz. Stankūnaitę taip visur viešino. Čia tai žiauru. kaip tas ponulis Slušnys tą paaiškintų? Jis raganomis tiki, kad vaiką nužiūrės? biggrin.gif Nes jei ne, tai kame reikalas? biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(-burbanti- @ 2023 12 05, 16:43)
Hmm...matosi, kad nerealizavai savęs gyvenime, kad tokiom chuiniom užsiiminėji.

aš tiesiog esu estetė, labai orientuota į grožį, tai man niekada netiks bet kokia mašina, bet koks rūbas, bet koks telefonas ar bet kokios išvaizdos šuo ar vyras
tam ir duotos akys, kad rinktis, žiūrėti kas gražu, nematau tame nieko blogo smile.gif negi tik vyrai gali blondines ar bemsus rinktis? biggrin.gif
Atsakyti
Netektis, brudai suėdė žmogų

Death
Rivasi died from a heart attack in Brussels on 29 November 2023, at the age of 70.

Political positions
Rivasi described herself as “vaccination skeptic”. She sparked controversy in July 2021 after comparing the extension of the health pass obligation announced by President Macron with apartheid and many left-wing officials, including from the Greens, expressed their indignation and criticised her. On two occasions in 2021, she made a communication to the so-called ″conseil scientifique indépendant″ (Independent scientific council) of the highly controversial RéinfoCovid website that propagates COVID-19 vaccine misinformation.

Rivasi was a strong supporter of alternative medicine and homeopathy. She opposed the planned Midi-Catalonia (Midcat) pipeline that would more than double the amount of gas that can be piped across the Pyrenees mountains that border Spain and France.
Atsakyti

man tai įdomiausias dalykas su tai vaikų atvaizdų naudojimais, kurie taip Slušniui skauda biggrin.giftaigi būtent vaikai labai auga, keičiasi, po pusmečio jo niekas neatpažintų niekur gatvėje, o tėvus, suaugusius šiiap žmones drįsta filmuoti, pvz. Stankūnaitę taip visur viešino. Čia tai žiauru. kaip tas ponulis Slušnys tą paaiškintų? Jis raganomis tiki, kad vaiką nužiūrės? biggrin.gifNes jei ne, tai kame reikalas? biggrin.gif
Papildyta:
aš tiesiog esu estetė, labai orientuota į grožį, tai man niekada netiks bet kokia mašina, bet koks rūbas, bet koks telefonas ar bet kokios išvaizdos šuo ar vyras
tam ir duotos akys, kad rinktis, žiūrėti kas gražu, nematau tame nieko blogo smile.gifnegi tik vyrai gali blondines ar bemsus rinktis? biggrin.gif

Ta lakudra kazkiek teisi. Nebuvai dar pas chirurga del ligu ,jei butum buvusi >atkristu daug tavo poziurio i pasauli 😊

Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2023 12 05, 17:46)
tam ir duotos akys, kad rinktis, žiūrėti kas gražu, nematau tame nieko blogo smile.gif negi tik vyrai gali blondines ar bemsus rinktis? biggrin.gif

Estetiskumas nera vien grozis. Pas tave puikybė. Tu nieko bendro neturi su estetiškumu. Tavo tikejime tai ruretu buti nuodėmė.Kodel tu išaukštini savo nuodėmes?
Cia apie tave - "Noriu, kad Dievas nebūtų Dievas. Noriu būti Dievas!“
Atsakyti
QUOTE(-burbanti- @ 2023 12 05, 17:46)
Estetiskumas nera vien grozis. Pas tave puikybė. Tu nieko bendro neturi su estetiškumu. Tavo tikejime tai ruretu buti nuodėmė.Kodel tu išaukštini savo nuodėmes?
Cia apie tave - "Noriu, kad Dievas nebūtų Dievas. Noriu būti Dievas!“

Mano tikėjime nėra jokių nuodėmių, tai tik krikščionių išmislas. Mano tikėjime Dievai žmonėms sako: būk laimingas, jei tik gali, būk linksmas ir pan.
O kuo gražus daiktas siejasi su Dievu? Aš neįžvelgiu sąsajų. Ir gražus daiktas nebūtinai gali būti brangus. Pvz. estetas gali būti prisirišęs prie savo gražiai išlaikyto, seno be įbrėžimų telefono ir nenorėti keisti į naujus modelius, nes jie jam atrodo ne tokie dailūs, didesni, gremėzdiškesni, nemalonūs laikyti rankoje. Įkirtai mntį?
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2023 12 05, 19:01)
Mano tikėjime nėra jokių nuodėmių, tai tik krikščionių išmislas. Mano tikėjime Dievai žmonėms sako: būk laimingas, jei tik gali, būk linksmas ir pan.
O kuo gražus daiktas siejasi su Dievu? Aš neįžvelgiu sąsajų. Ir gražus daiktas nebūtinai gali būti brangus. Pvz. estetas gali būti prisirišęs prie savo gražiai išlaikyto, seno be įbrėžimų telefono ir nenorėti keisti į naujus modelius, nes jie jam atrodo ne tokie dailūs, didesni, gremėzdiškesni, nemalonūs laikyti rankoje. Įkirtai mntį?

Labai mazai žinių turi apie tikejimus. Tik Romos kataliku teologijoje didybė yra viena iš 7 MIRTINŲ nuodėmių, kituose tikejimuose tai yra nuodėmė, bet ne mirtina.
Netgi tavo strakaliojimai gamtoje su bugneliais ir barškuciais, susideda ne tik iš straksejimo. Labiau isigilink I savo tikejimo tiesas.

Estetas negali buti PRISIRIŠĘS prie nesubraizyto seno telefono biggrin.gif tavo pateiktas pavyzdys toks idiotiśkas. Tai materialistais prisirišę prie daiktu. Kaip tu nesupranti tokio baisaus skirtumo tarp esteto ir materialisto?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -burbanti-: 05 gruodžio 2023 - 18:27
QUOTE(-burbanti- @ 2023 12 05, 18:25)
Labai mazai žinių turi qpie tikejimus. Tik Romos kataliky teologijoje  didybė yra viena iš 7 MIRTINŲ nuodėmių, kituose tikejimuose tai yra nuodėmė, bet ne mirtina.
Netgi tavo strakaliojimai gamtoje su bugneliais ir barškuciais, susideda ne tik iš straksejimo. Labiau iaigilink I aavo tikejimo tiesas.

Estetas negali butiPRISIRIŠĘS prie nesubraizyto seno telefomo  biggrin.gif  tavo pateiktas pavyzdys toks idiotiśkas. Tai materialistais prisirišę prie daiktu. Kaip tu nesupranti tokio baisaus skirtumo tarp esteto ir materialisto?

sakai? tai koks Putinas turėjo būti miręs jau prieš kokius 20-30 metų biggrin.gif
materialistas ir seno suplyšusio nenorės išmesti, o estetas brangina tik gražius biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2023 12 05, 19:28)
sakai? tai koks Putinas turėjo būti miręs jau prieš kokius 20-30 metų biggrin.gif
materialistas ir seno suplyšusio nenorės išmesti, o estetas brangina tik gražius biggrin.gif

Apie kokias tu cia mirtis prašnwkai? Prie ko cia Putinas, proto bokšte?

Tu net nesigaudai "mirtina nuodėmė" reikšmėje?
Siaubas.
Monteverte, as jau tau buvau rasiusi, ne karta ir ne du, kai tu bandai cia is saves išlaužti apsiskaiciusi personaza. Tu nesi nei apsiskaiciusi, nei analitini mastyma turinti persona.Susitaikyk su tuo ir neislaužinėk iš piršto kazkokiu nebutu istoriju apie save.
Tu aroganciją maišai su estetika.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -burbanti-: 05 gruodžio 2023 - 18:37
QUOTE(-burbanti- @ 2023 12 05, 18:31)
Apie kokias tu cia mirtis prašnwkai? Prie ko cia Putinas, proto bokšte?

tau neatrodo, kad jis puikybėje sėdi? kad daro didžias nuodėmes? tai jei realiai tai tokia nuodėmė, kaip jį žemė nešioja?
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2023 12 05, 19:32)
tau neatrodo, kad jis puikybėje sėdi? kad daro didžias nuodėmes? tai jei realiai tai tokia nuodėmė, kaip jį žemė nešioja?

Atsakiau praeitame poste apie tavo menką supratimą
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -burbanti-: 05 gruodžio 2023 - 18:36
QUOTE(Monteverte @ 2023 12 05, 18:46)
man tai įdomiausias dalykas su tai vaikų atvaizdų naudojimais, kurie taip Slušniui skauda biggrin.gif taigi būtent vaikai labai auga, keičiasi, po pusmečio jo niekas neatpažintų niekur gatvėje, o tėvus, suaugusius šiiap žmones drįsta filmuoti, pvz. Stankūnaitę taip visur viešino. Čia tai žiauru.  kaip tas ponulis Slušnys tą paaiškintų? Jis raganomis tiki, kad vaiką nužiūrės? biggrin.gif Nes jei ne, tai kame reikalas? biggrin.gif

Tai ir tada jis sakė, kad blogai tas viešinimas vaiko. Vaikui didesnė trauma nei pats momentinis paėmimas. Motina tai žemiau plintuso, rugsėjį paimtas vaikas, bet dabar reikėjo išmesti į eterį suvalgymui. Taip savo vaikui kenkti.... Vaiko gėrovė nesvarbi, svarbu pati sau svarbi.
Atsakyti