Įkraunama...
Įkraunama...

Lietuvybė, patriotizmas, ksenofobija

QUOTE(Monteverte @ 2023 12 04, 15:21)

Prie ko čia provoslavai, staroverai ir Vatikanas?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -burbanti-: 04 gruodžio 2023 - 16:30
QUOTE(-burbanti- @ 2023 12 04, 16:30)
Prie ko čia provoslavai, staroverai ir Vatikanas?

tai tu manai jo sprendimas galiojo tik Vatikane?
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2023 12 04, 17:50)
tai tu manai jo sprendimas galiojo tik Vatikane?

Ką ortodoksai bendro turejo 15 amžiuje su Romos kriksčionimis?
Atsakyti
QUOTE(-burbanti- @ 2023 12 04, 18:10)
Ką ortodoksai bendro turejo 15 amžiuje su Romos kriksčionimis?

nebepamenu, čia gi anuose mūsų gyvenimuose buvo mirksiukas.gif
Papildyta:
nu ar nesakiau, teletabės? ne ukrainiečių čia dauguma pas mus, todėl ir kalba ne ukrainiečių girdisi, o baltarusai čia dominuoja taip, kad jau valstybės saugumiečiai myža į kelnes rolleyes.gif
ir kas dabar atsakys iš jūsų valdžios mylimukų, kad tiek prisileido? a?
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2023 12 04, 19:53)
nebepamenu, čia gi anuose mūsų gyvenimuose buvo mirksiukas.gif

Nu baik tu sitokias nesamones rašinėti man As gi ne tas zmogus, kuri tu gali savo liezuviu apsukti aplink savo pirštą.
Savo neiśprusimo nesplėpk kazkokiais nebutais savo gyvenimais. Nu jeibogu juokini.

Kaip tu manai, kodel rūsių moterų genofondas toks geras? Kodel jos yra vienos graziausiu moterų šiane žemyne?Nes XIV - XVII amziuje europieciu graziausios moterys buvo sudegintos. Daugiausia Vokietijoje, Danijoje, Švedijoje Suomijoje, Škotijoje, Anglijoje ir.t.t.. Visi gerai zinom kokios šių śalių moterys negražios...nes geras genofondas buvo sunaikintas.
O Rusijos stačiatikybėje tokios disciplinos kaip demonologija apskritai nebuvo.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -burbanti-: 04 gruodžio 2023 - 22:00
QUOTE(-burbanti- @ 2023 12 04, 21:48)
Nu baik tu sitokias nesamones rašinėti man  As gi ne tas zmogus, kuri tu gali savo liezuviu apsukti aplink savo pirštą.
Savo neiśprusimo nesplėpk kazkokiais nebutais savo gyvenimais. Nu jeibogu juokini.

Kaip tu manai, kodel rūsių moterų genofondas toks geras? Kodel jos yra vienos graziausiu moterų šiane žemyne?Nes XIV - XVII amziuje europieciu graziausios moterys buvo sudegintos. Daugiausia Vokietijoje, Danijoje, Švedijoje Suomijoje, Škotijoje, Anglijoje ir.t.t.. Visi gerai zinom kokios šių śalių moterys negražios...nes  geras genofondas buvo sunaikintas.
O Rusijos stačiatikybėje tokios disciplinos kaip demonologija apskritai nebuvo.

Tai ačiū, kad apšvietei. Aš tiesiog tuo nesidomėjau, jokio kriminalo ir jokio čia liežuvio poveikio tau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2023 12 04, 23:01)
Tai ačiū, kad apšvietei. Aš tiesiog tuo nesidomėjau, jokio kriminalo ir jokio čia liežuvio poveikio tau biggrin.gif

Tai taip ir rasyk - nezinau, nesidomejau. O ne sitaip juokink su tais savo septyniais katės gyvenimais. Suauk vieną kartą.
Atsakyti
QUOTE(-burbanti- @ 2023 12 04, 22:10)
Tai taip ir rasyk - nezinau, nesidomejau. O ne sitaip juokink su tais savo septyniais katės gyvenimais. Suauk vieną kartą.

tai netiki, kad vėl gyvensi? liūdna gi tada labai smile.gif

beje, dėl to rusių grožio, bet rimtai tau sakau, jų ir šunys patys gražiausi
visgi raganų naikinimas ir nenaikinimas gal čia ne prie ko, gal yra kažkokie mikro/makroelemtai dirvožemyje, vandenyse ir pan., todėl taip
Atsakyti
Tikiu į sielą, bet netikiu I reinkarnaciją. Tikejimas reinkarnacija skatina puikybę.

Man kazkaip tavo isitikinimai nėra svaresni už istorikų publikacijas.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -burbanti-: 05 gruodžio 2023 - 11:28
QUOTE(-burbanti- @ 2023 12 05, 11:25)
Tikiu į sielą, bet netikiu I reinkarnaciją. Tikejimas reinkarnacija skatina puikybę.

Man kazkaip tavo isitikinimai nėra svaresni už istorikų  publikacijas.

eik jau, ar tu jau ne papuikusi nė kiek? biggrin.gif

tai faktas, o ne įsitikinimai. Ne veltui bedokumenčių turėtojai nuolat juokiasi Lietuvoje iš veislinių turėtojų, nes skaito kad jie baisūs, krokodiliniai ir t.t., o kainavo tiek daug pagal juos. Man iš tikrųjų nerealiai pasisekė, kad mano veislyninė kalytė labai graži, nors rusiškų linijų pas ją nėra, nebent kažkur labai giliai. Nes tame veislyne kur pirkau, realiai labai daug baisių šunų. Praktiškai tik manosios tėvai gražūs. Ir gražūs tie, jei suveda su rusiškom (slaviškom) linijom. Tokia tiesa.
Atsakyti
Kaip vertinat motinos veiksmus, kai reikėjo prievarta paimti vaiką?
Atsakyti
QUOTE(Maja Di @ 2023 12 05, 16:07)
Kaip vertinat motinos veiksmus, kai reikėjo prievarta paimti vaiką?

žiūrint kas toks yra vaiko tėvas, gal slėpėsi nuo despoto
Atsakyti