QUOTE(Maja Di @ 2023 12 01, 19:54)
Taip ir įsivaizduoju
. Kažin kaip kokiam rajono centro mokytojui būtų, jei maršistai tėveliai sužinotų, kad jis gėjus. Gali būti ir pats geriausias pedagogas. Suvalgytų su pasigardžiavimu. Matėm kas dėjosi kai ligotas Kernagis sužinojo, kad stovykloj jos dukros vadovė buvo lezbietė. Niekam nesvarbi nei kompetencija, nei žinios kurias gali suteikti, svarbu "eisinga" orientacija
. Jei ir yra tokių tai gilai slepia savo orientaciją, gyvena ne savus gyvenimus.
Mokytojas mano sunaus toks buvo. Ir mano, beje (sssr laikais). Nei vienas tevelis nk nesake. Kur tu gyveni, tarp kokiu marsistu? Bent pas mus tokiu nebuvo. Gal maziau zombodeze ziurek?
Slepia kaip ir visi kiti. Pvz vyras meiluze turedamas irgi slepia. Tu noretum, kad tavo sunus vyra pamiltu ir visiems pranestu?
Papildyta:
QUOTE(Maja Di @ 2023 11 30, 19:19)
Neminėjau ir kad negrįšiu
. O jei ir būčiau minėjus, tai ką, nebegalima, uždrausi? Sureikšmini tu forumą, geriau gyvenk gyvenimą, o ne forume kuiskis. Viskas, daugiau neatsakinėsiu į asmeniškumus. Tema ne apie mane.
Ok. Suprantama. Nori ir vel smirdeti sudais. Ir maziausiai smegenu turi, is visu teletabiu. Is tavo rasliavos cia, jeigu ka 😆
Papildyta:
QUOTE(IDOMUCIA @ 2023 12 01, 19:10)
jauciasi saugiai, tik problemos su vaistais ir jau oficialioji dalis baigesi. Bus kaip buvo Lietuvoje iki koki 2007.
Jau pamirshai kaip Rusijoje istatymaii veikia. Ten vogti lyg irgi nusikaltimas nu ir ka? vagia ir dar kaip. Kyshius imti nusikaltimas nu ir ka? Kyshiu manai neima?
Taipp ir cia
O ka nori sodinti uz tai, kad kazkoks kitoks esi?
Del vaistu:
"Miršta nesulaukę vaistų: kodėl mus inovatyvus gydymas pasiekia per 1,5 metus, o vokiečius 1,5 mėnesio?"