Įkraunama...
Įkraunama...

Lietuvybė, patriotizmas, ksenofobija

QUOTE(paštininkė @ 2023 12 01, 17:48)
Psichoterapijos seansai tave gerai veikia. Puiku wub.gif

Tik tiek? Sunku nesutikti su nanimi; papriestarauti norisi, bet neturi joki7 kontrargumentu, kuriuos galetum pateikti man, ane?
Papildyta:
QUOTE(arbuzas77 @ 2023 12 01, 17:47)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="-burbanti-" data-cid="73119558" data-time="1701440322"><div><p>Tu esi labai <strong>žemo intelekto individas </strong>su kuriuo diskusijos labai lėkštos gaunasi. Diskutuok su teletabemis, esat vieno lygio.
Papildyta:
Tu nemoki ar nenori isigilinti i kito personažo postus. Tu girdi tik save. As nė žodžio net nerašiau apie ka gejai pasakoja apie savo šiknaskyles.</p></div></blockquote><p>Jo tokio labai zemo 😂, as labai gerai prisimenu tavo oponente cambala. Tiesiog labai smagu budavo skaityt ,tavo ir jos postus>kad uzdejau ignore . Dabar pati parasai ,kas nepatinka >pati nesuprasdama ,,matyt,,  kad kiti,, zemo intelekto,, tave perskaitys .Kam tu slepiesi ,cia mazdaug visi suprato kas esi . Kam cia kyli i tas zvaigzdes 😂</p>

As jau rasiau - esi vyras, kuris nemoka bendrauti su protingomis moterimis. Tavo lygis - teletabes. Su jomis ir diskutuok 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -burbanti-: 01 gruodžio 2023 - 16:51

O ta 10cm bloga?😂

Atsakyti
QUOTE(arbuzas77 @ 2023 12 01, 17:53)
<p>O ta 10cm bloga?😂</p>

Teletabiu lygio klausimas. Jos tau ir atsakys I tai.
Atsakyti
QUOTE(paštininkė @ 2023 11 30, 23:42)

Matei, šiandien Rusijos Dūma LGBT paskelbė ekstremistine organizacija. Už jos propagandą - 12 metų. Ir tai gali būt vėliava, savo patirties atvirumas soctinkluose. Va taip.

Kaip tau, Idomucia, apie rėžimus vapanti?

LGBT manau skatina tik prieshishkuma, ash manau, kad tai neomarksistu organizacija, o mazumas tiesiog panaudoja savo tikslams.
Ka ji gero Lietuvoje nuveike per 20 metu sakysims del manes ir panasiu? Vis dar kazkokia ten supuvusios ES byla priziurima. Paradai cia visai ne i tema, man jie nerupi. Bolsheviku partija irgi paradus organizuodavo.
Va valstybe kai reikejo iteisinti skiepu terora tai migom puole vykdyti ES nurodymus, o tebn mazumu teises tik triuksmas

Juk tikiuosi matai skirtuma tarp bolsheviku partijos ir darbininku valstieciu? Jei bolsheviku partija uzhrausta tai nereishkia jokio prieshishkumo priesh darbininkuss ar valstiecius.
Nacistai deklaravo, kad jie atstovauja vokieciams, hamas deklaruoja kadc atstovauja palestinieciams.
Tai nera taip paprasta
Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2023 12 01, 17:15)
LGBT manau skatina tik prieshishkuma, ash manau, kad tai neomarksistu organizacija, o mazumas tiesiog panaudoja savo tikslams.

Nu jo... Bet tu rašai ramiai čia n metų, kas esi - ir niekas tau 12 metų neduoda.

Geriau parašyk, kaip tavo "padruškės" šiandien Rusijoj jaučiasi? Taip ramiai ir "giliai" kaip tu vis dar soc. tinkluose samprotauja? Ar bent emigruot LGBT žmonėms leista dar bent iki 2024 01 12?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo paštininkė: 01 gruodžio 2023 - 17:23
QUOTE(paštininkė @ 2023 12 01, 18:21)
Nu jo... Bet tu rašai ramiai čia n metų, kas esi - ir niekas tau 12 metų neduoda.

Geriau parašyk, kaip tavo "padruškės" šiandien  Rusijoj jaučiasi? Taip ramiai ir "giliai" kaip tu vis dar soc. tinkluose samprotauja? Ar bent emigruot LGBT žmonėms leista dar bent iki 2024 01 12?

O tai Rusijoje dabar žudo uz tai ar neleidzia jaunajai kartai sukti proto su tais savo 'keisk lyti budamas 3 metų amžiaus'?
Tu bent isiskaityk i tekstus pries atverdama burną biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -burbanti-: 01 gruodžio 2023 - 17:26
QUOTE(-burbanti- @ 2023 12 01, 17:25)
O tai Rusijoje dabar žudo uz tai ar neleidzia jaunajai kartai sukti proto su tais savo 'keisk lyti budamas 3 metų amžiaus'?
Tu bent isiskaityk i tekstus pries atverdama burną  biggrin.gif

O tu apskritai paskaityk tekstus, apie kuriuos rašau.

Jei apskritai skaityt moki.
Atsakyti
QUOTE(paštininkė @ 2023 12 01, 18:28)
O tu apskritai paskaityk tekstus, apie kuriuos  rašau.

Jei apskritai skaityt moki.

Tu labai šokinėji nuo vieno krašto prie kito. Tavo tokia natūra.
Ka gali jausti, kokia diskriminacija,normalus gejus ar lezbe ar transeksualas, kuris sau ramiai gyvena savo gyvenima, niekam I akis nelenda? As gi irgi nevaikstau su plakatais 'mano putė tik vyrams' Ramiai gyvenantys gejai yra labai nekaip pasisake pries sitą organizacija. Jie sako, kad ta organizacija diskredituoja gera gėjų vardą.
Bet tai tiesa. Mano mokytojas buvo gejus, buvo megstamiausuas mokiniu ir ju tevu mikytojas, nes jis buvo NORMALUS - mylintis vaikus ir savo darba. Ir jam niekada nereikejo eiti tik su triusikais jokiuose paraduose.
Ar tu jauti skirtuma tarp normaliu geju ir issišokėlių?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -burbanti-: 01 gruodžio 2023 - 17:36
QUOTE(-burbanti- @ 2023 12 01, 17:33)
Ar tu jauti skirtuma tarp normaliu geju ir issišokėlių?

Visada yra gerai būti "normaliu", tai tave "išsišokėliai" gina. Feminizmo istorija su moterų pasais - geras pavyzdys. Gal suprasi?
Atsakyti
QUOTE(paštininkė @ 2023 12 01, 18:37)
Visada yra gerai būti "normaliu", tai tave "išsišokėliai" gina. Feminizmo istorija su moterų pasais - geras pavyzdys. Gal suprasi?

Feministės jau nebezino uz ka jos skanduoja. Man bobos, ant gerklių išsitatuirave moters reproduktyvinius organus, yra psichinės ligones, o ne feministes. Tikrosios feministes dabar grabuose vartosi is gėdos. Jos tikrai net nebutu pagalvoje, kad siyolaikinems moterims feminizmas yra stovėti nuogai miesto parke su kraujuojančia pute.
Ir ko nyo geju persokai I feminizmą? Viskas? Tavo zinios ties tuo ir baigiasi?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -burbanti-: 01 gruodžio 2023 - 17:44
QUOTE(-burbanti- @ 2023 12 01, 17:40)
Feministės jau nebezino uz ka  jos skanduoja. Man bobos, ant gerklių išsitatuirave moters reproduktyvinius organus, yra psichinės ligones, o ne feministes. Tikrosios feministes dabar grabuose vartosi is gėdos. Jos tikrai net nebutu pagalvoje, kad siyolaikinems moterims feminizmas yra stovėti nuogai miesto parke su kraujuojančia pute.
Ir ko nyo geju persokai I feminizmą? Viskas? Tavo zinios ties tuo ir baigiasi?

Ne, mano žinios labai labai seniai feminizmu tik prasidėjo. Kaip "peršokau" nuo feminizmo į gėjus? Na, pagalvok, UK Savivaldybės darbuotoja.

Bet man dabar labiausiai įdomi Idomucios pozicija? Ar rimtai tik tiek?

Papildyta:
QUOTE(-burbanti- @ 2023 12 01, 17:33)
Tu labai šokinėji nuo vieno krašto prie kito. Tavo tokia natūra.

Na, kad ne. Esu labai net nuosekli.
Atsakyti
QUOTE(paštininkė @ 2023 12 01, 18:55)
Ne, mano žinios labai labai seniai feminizmu tik prasidėjo. Kaip "peršokau" nuo feminizmo į gėjus? Na, pagalvok, UK Savivaldybės darbuotoja.

Bet man dabar labiausiai įdomi Idomucios pozicija? Ar rimtai tik tiek?

As apie gejus biggrin.gif Feministe tu chrienava biggrin.gif O ir tavo zinios apie feministes yra tik europos periferijos - Lietuvos lygyje biggrin.gif

Tu nori pasakyti, kad zmones, dirbantys prie valdzios, turi buti be suburb ir be savo nuomonės? Kodel? Va montekrista net valdzios tualetuose masturbuojasi ir nieko biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(paštininkė @ 2023 12 01, 19:04)

Na, kad ne. Esu labai net nuosekli.

Gal ten tau savo kukulande esi nuosekli, o sokinejimo nuo transvestitu ant feminizmo nepavadinciau nuoseklumu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -burbanti-: 01 gruodžio 2023 - 18:09