Įkraunama...
Įkraunama...

Lietuvybė, patriotizmas, ksenofobija

QUOTE(IDOMUCIA @ 2023 11 30, 14:48)
Jam nerupi jokios zmoniuu teises jis vykdo neomarksistu linija viska griaut.

Eik jau eik. Pagal tavo teorijas jau pasaulio pabai ga turėjo būt atėjus O už ką tu galvoji balsuot

QUOTE(-burbanti- @ 2023 11 30, 14:59)
Tai sugryžai? Galvojai turi pasekėjų?  biggrin.gif  Klaidingai galvojai, kaip matai - niekam tu cia neidomi. Tenka grizti ten, kur mes esam.

Čia tavo asmeninis forumas? Ar tik tavo ir tavo sėbrių? Tu labai kam įdomi, tik pasikoliojimui.
Atsakyti
QUOTE(Maja Di @ 2023 11 30, 14:25)
Eik jau eik. Pagal tavo teorijas jau pasaulio pabai ga turėjo būt atėjus O už ką tu galvoji balsuot
Čia tavo asmeninis forumas? Ar tik tavo ir tavo sėbrių? Tu labai kam įdomi, tik pasikoliojimui.

Kokia pasaulio pabaiga? Nematai, kas vyksta Europoje? Niekas nesprogo tiesiog tyliai viskass eina i dugna. Kaip tu isivaizduoji paabaigas, kazka labai teatralisko? Bus ir tas su laiku, bet jau mes neaptarinesim. O iki to laiko gros muzika, kaip Titaanike ir netruks pramogu pigiu.
Pabaiga jau ivyko, tas vadinama point of no return. Mastytoju nuomone, mess jau neturime galimybiu ka pataisyt. Propagandistu nuomone -- tiesiog nieko nesiuloma, tikekites stebuklo? Na viskas aisku...

As nebalsuosiu, nes jau jokio skirtumo, reikia viska parduot ir tepti slides tik jau nera kur
Papildyta:
QUOTE(-burbanti- @ 2023 11 30, 13:59)

Kokiu isibroveliu? Tokiu, kaip tu? Tu gi pardavei save uz ilgesni pinigą užsieniui.

Nenustebciau, kad tavo vyras palaiko Hamas... del savo tautybes ir religiniu isitikinimu. smile.gif
Tai ir pastininkes minimas antisemitizmas matyt turi savo priezastis.
Vyrui tada turi pritarti, vien apie savo gyvybe galvodama. Nes zmones is ten yra karsti, kaip ten uzkaukazej rekdavo "Zarezhu"
Atsakyti
QUOTE(Maja Di @ 2023 11 30, 14:25)

T7 maisai forumą su gyvenimu.

I gr7pes susimeta tik silpni. Individams teletabisku grupuočių nereikia. Ir lakstymo 'as iseinu!!!!' irgi nereikia. Ar tu kada matei,kad as kur rasyciau 'as iseinu, negryšiu ir t.t.'? Cia yra barskin8mo klavišais forumas, o jus durnelės jį priimat, kaip tikra gyvenima.
Papildyta:
QUOTE(IDOMUCIA @ 2023 11 30, 14:34)

Nenustebciau, kad tavo vyras palaiko Hamas... del savo tautybes ir religiniu isitikinimu. smile.gif
Tai ir pastininkes minimas antisemitizmas matyt turi savo priezastis.
Vyrui tada turi pritarti, vien apie savo gyvybe galvodama. Nes zmones is ten yra karsti, kaip ten uzkaukazej rekdavo "Zarezhu"

Nei tu kada butum datempęs iki mano vyro, nei tu kada datepsi. Nes tu esi nei boba, nei diedas - su birka, bet liežuvis bobiškas.
Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2023 11 30, 15:34)
Kokia pasaulio pabaiga? Nematai, kas vyksta Europoje? Niekas nesprogo tiesiog tyliai viskass eina i dugna. Kaip tu isivaizduoji paabaigas, kazka labai teatralisko? Bus ir tas su laiku, bet jau mes neaptarinesim. O iki to laiko gros muzika, kaip Titaanike ir netruks pramogu pigiu.
Pabaiga jau ivyko, tas vadinama point of no return. Mastytoju nuomone, mess jau neturime galimybiu ka pataisyt. Propagandistu nuomone  -- tiesiog nieko nesiuloma, tikekites stebuklo? Na viskas aisku...
As nebalsuosiu, nes jau jokio skirtumo, reikia viska parduot ir tepti slides tik jau nera kur

Į mėnulį biggrin.gif

QUOTE(-burbanti- @ 2023 11 30, 15:46)
T7 maisai forumą su gyvenimu.

I gr7pes susimeta tik silpni. Individams teletabisku grupuočių nereikia. Ir lakstymo 'as iseinu!!!!' irgi nereikia. Ar tu kada matei,kad as kur rasyciau 'as iseinu, negryšiu ir t.t.'? Cia yra barskin8mo klavišais forumas, o jus durnelės jį priimat, kaip tikra gyvenima.

O aš rašiau kad negrįšiu? pailsėjau ir tiek. Ir man visai vienodai ką tu rašai. Be asmeniškumų nė vienos tavo žinutės nėra, kitus juodini norėdama baltesnė pasidaryt? Nepavyks. Ir taip, daugiau nekomentuosiu tavęs kai į asmeniškumus lysi. Aš čia ateinu ne tavo, savo ar kitų narių gyvenimus aptarinėt. Tai tu tą klavišų barškinimą priimi kaip gyvenimą, pasižiūrėk į save, į kitus nebaksnojusi.
Atsakyti
QUOTE(Maja Di @ 2023 11 30, 15:03)

O aš rašiau kad negrįšiu? pailsėjau ir tiek. Ir man visai vienodai ką  tu rašai. Be asmeniškumų nė vienos tavo žinutės nėra, kitus juodini norėdama baltesnė pasidaryt? Nepavyks. Ir taip, daugiau nekomentuosiu tavęs kai į asmeniškumus lysi. Aš čia ateinu ne tavo, savo ar kitų narių gyvenimus aptarinėt.  Tai tu tą klavišų barškinimą priimi kaip gyvenimą, pasižiūrėk į save, į kitus nebaksnojusi.

As niekada nebusiy, nei kaip tu, nei, kaip kiti. Tu paziurek I mano avatars ir niką ir pagalvok ka tai turi bendro su mano postais. Jei tau iseis supradti biggrin.gif
Man nereikia jokiu atsakymu, jokio demesio, aš ne tu. Ir tai neturi jokio rysio su tavo išėjimu is sitos temos. Tu gi rasei,kad cia daugiau neateisi biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Maja Di @ 2023 11 29, 22:18)
Tai kodėl manęs klausi? Tiek tu, tiek aš galėjau perskaityti. Bet aš neskaičiau, todėl nežinau.

Na keista kad domiesi tik kaip viskastobulaviskatobula... o problemu nematai
Papildyta:
QUOTE(Monteverte @ 2023 11 30, 10:22)
Tu jau biškį ir perdedi. Dar ne tokias bylas žmonės laimi, jei stengiasi, pasamdo gerus advokus. Kupiškio medkė už 250 eurų kyšį gavo 10000 baudos biggrin.gif Šiauliai irgi nėra kaži kokie šulai

Ta gydytoja is siauliu turejo advokata. Jeigu neklystu, ne viena.
Papildyta:
QUOTE(IDOMUCIA @ 2023 11 30, 11:14)
Kaltininkas numeris vienas yra paciu zmoniu bukumas ir ribotumas. O tokiu atveju visuomet kazkas tuo pasinaudos. Taigi cia nera ka bausti

zmogaus jautrumas, o ne bukumas.
Papildyta:
QUOTE(Maja Di @ 2023 11 30, 12:31)

Tai priežastis žudytis?

Kaip lengva teisti. Tu visiskai nesupranti zmoniu. Sprendi pagal save. Nors irgi negali zinoti kaip pasielgtum, jeigu liktum be darbo, ir be galimybes isidarbinti kitur.
Atsakyti
QUOTE(uarda @ 2023 11 30, 16:44)
Ta gydytoja is siauliu turejo advokata. Jeigu neklystu, ne viena.

argi? tai ji teisme dalyvavo, o ne tik dirbdama komisijoms skundėsi?
Atsakyti
QUOTE(Maja Di @ 2023 11 30, 14:03)
Į mėnulį biggrin.gif
O aš rašiau kad negrįšiu? pailsėjau ir tiek. Ir man visai vienodai ką  tu rašai.

O ka reiskia tavo citata:
"Ale teisingai Nemira pasakė, geriau nekišti rankų prie purvo, paskui ilgai smirdi, malkitės čia vienos tame savo šude. Žiūriu, kas turi smegenų, jau seniai išėjo. Matyt mažiausiai iš visų turėjau....."
Neminejai, kad pailsesi ir grisi.
Atsakyti
QUOTE(uarda @ 2023 11 30, 16:56)
O ka reiskia tavo citata:
"Ale teisingai Nemira pasakė, geriau nekišti rankų prie purvo, paskui ilgai smirdi, malkitės čia vienos tame savo šude. Žiūriu, kas turi smegenų, jau seniai išėjo. Matyt mažiausiai iš visų turėjau....."
Neminejai, kad pailsesi ir grisi.

scenic.gif aktorė iš sudegusio teatro
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2023 11 30, 16:55)
argi? tai ji teisme dalyvavo, o ne tik dirbdama komisijoms skundėsi?

Taip, dalyvavo. Bet ne del mobingo kiek atsimenu.
Papildyta:
Kazkaip taip, cia "laisves.tv" zurnalistinis tyrimas:
"Konkretus pavyzdys: tą pačią dieną, kai „Laisvės TV“ žurnalistai parašė laišką Antakalnio poliklinikai ir paklausė apie gydytoją I. Juškienę, atleistą dėl vieną COVID-19 testo, poliklinika iškart išsiuntė gydytojai grasinantį laišką.

„Primename, kad esate įsipareigojusi neviešinti ir nekomentuoti konfidencialios informacijos, – rašoma grasinančiame laiške. – Nustačius, kad pažeidžiate minėtą įsipareigojimą, Antakalnio poliklinika savo teises gins teisės aktų numatyta tvarka: kreipsis į teismą su reikalavimu sumokėti 10 tūkstančių eurų dydžio baudą.“

Tai gali būti viena iš priežasčių, kodėl apie psichologinį smurtą ligoninėse žinome tiek nedaug. Medikai yra sistemiškai gąsdinami ir baudžiami už tai, kad prabyla apie savo problemas. Ir tai daroma už mokesčių mokėtojų pinigus."
https://m.diena.lt/n...4612#komentarai
Atsakyti
QUOTE(uarda @ 2023 11 30, 17:19)
Taip, dalyvavo. Bet ne del mobingo kiek atsimenu.
Papildyta:
Kazkaip taip, cia "laisves.tv" zurnalistinis tyrimas:
"Konkretus pavyzdys: tą pačią dieną, kai „Laisvės TV“ žurnalistai parašė laišką Antakalnio poliklinikai ir paklausė apie gydytoją I. Juškienę, atleistą dėl vieną COVID-19 testo, poliklinika iškart išsiuntė gydytojai grasinantį laišką.

„Primename, kad esate įsipareigojusi neviešinti ir nekomentuoti konfidencialios informacijos, – rašoma grasinančiame laiške. – Nustačius, kad pažeidžiate minėtą įsipareigojimą, Antakalnio poliklinika savo teises gins teisės aktų numatyta tvarka: kreipsis į teismą su reikalavimu sumokėti 10 tūkstančių eurų dydžio baudą.“

Tai gali būti viena iš priežasčių, kodėl apie psichologinį smurtą ligoninėse žinome tiek nedaug. Medikai yra sistemiškai gąsdinami ir baudžiami už tai, kad prabyla apie savo problemas. Ir tai daroma už mokesčių mokėtojų pinigus."
https://m.diena.lt/n...4612#komentarai

aš jau pasimečiau, maniau, kad mes apie tą iš Šiaulių
šiaip ne esmė, kas gi mus visus likusius gina, kad virkautume dėl medikų? niekas, kapstomės visi kaip galime ir tiek
toks likimas žmogaus vadinasi, gali būti, kad iš viso neturėjo atsidurti mediko kėdėje. Gal net ne jos noras tai buvo, o tėvų, o ji nesipriešino, gal giminė jos labai 'nešvari', o ji sugėrė viską kaip atpirkimo ožys. Gyvenimas sudėtingas, kiek atsikovoji, tiek tavo
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2023 11 30, 17:39)
aš jau pasimečiau, maniau, kad mes apie tą iš Šiaulių
šiaip ne esmė, kas gi mus visus likusius gina, kad virkautume dėl medikų? niekas, kapstomės visi kaip galime ir tiek
toks likimas žmogaus vadinasi, gali būti, kad iš viso neturėjo atsidurti mediko kėdėje. Gal net ne jos noras tai buvo, o tėvų, o ji nesipriešino, gal giminė jos labai 'nešvari', o ji sugėrė viską kaip atpirkimo ožys. Gyvenimas sudėtingas, kiek atsikovoji, tiek tavo

Taip, apie Siauliu as minejau del advokatu.
Bet tiesiog kaip pvz. Pateikiau kodel medikai negali taip lengvai viesinti visos informacijos. Sudetingiau ten viskas.
Na visi mes skirtingi, skirtingai reaguojam. Na panasiai kaip ir vaikai, kai kiti tyciojasi is ju, vieni nusizudo, kiti visai nereaguoja, dar kiti i atlapus puola.
Atsakyti