Įkraunama...
Įkraunama...

Lietuvybė, patriotizmas, ksenofobija

QUOTE(paštininkė @ 2023 11 29, 22:52)
Jai reik į ką nors atsiremt. Niekad nepatikėsiu, kad Uarda yra medikė, nuoširdžiai išgyvenanti medikų skaudžias netektis. Krokodilo ašaros. Net nepatikėsiu, kad Uardos artimas žmogus yra medikas. Na, nebent tas, kuris ją mobingo moko... Nes taip, kaip Uarda viešai elgiasi (rašo)  - ne, medikas, net psichologas (kuris šiaip yra ne medikas) taip nesielgtų.

O, jau Uarda ir ne Lietuvoj? O ko taip?  bigsmile.gif

eik jau eik jau, nebesvaik biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Maja Di @ 2023 11 30, 09:11)
Prezidento rinkimų temoj norėjau užvest diskusiją, bet ten niekas nesilanko,matyt favorituose neišsisaugoję, už ką planuoji balsuot? O gal keliamės į prezidento rinkimų temą kur be asmeniškumų būtų galima bendraut. Aš tai dabar mėtausi, nežinau Šimonytę ar Žalimą rinktis. Kažin kuris daugiau balsų surinks, už tą ir balsuočiau, kad į antrą turą patektų.

Matyt, pažiūrėsiu.
Šiaip tai už Šimonytę aš, Žalimas simpatiškas savo idėjom. Visi kiti - už mano paraštės.

Bet, žinai, ir Nausėda man patinka jau. Ne, ne dėl asmeninių jo ir jo žmonos pažiūrų į kad ir LGBT, bet --- užsienio politikoj jis gerai mane atstovauja, to ir tikiuosi iš prezidento.

Žodžiu, mano prioritetas: Kremliui nepasiduodantis prezidentas ar prezidentė. Nes ateinančią kadenciją to reiks labiau nei dabar.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo paštininkė: 30 lapkričio 2023 - 09:44
Agnė Širinskienė
5 d.
Kriminalinė koalicija "nepažįstu tų draugų".
Viktorija Čmilytė Nielsen su liberalų sąjūdžiu dalyvavo net 2012m. Seimo rinkimuose. Nuo 2015 m. - liberalų sąjūdžio partijos narė.
taigi, viskas vyko prieš Eligijaus Masiulio dėžutes (jos liberalus "ištiko" 2016 m.).
Bet Seimo Pirmininkė uoliai tvirtina, kad su Masiulio laikų partija nieko bendro neturi, nes partijos pirmininke tapo vos 2019 ir bendrai "nepažįsta tų draugų"
biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2023 11 29, 21:21)
Tai gal ne į viešumą reikia kelti, o į prokuratūrą?

Tu ir naivi, pries 35 metus rashytoms, kad reikia rashyti laishka TSKP CP PB ir ji imesti i pashto dezhute ant Kremliaus sienos Maskvoje.

Rusijos zonoje gajus mitas, kad tevelis caras yra geras tik valdininkai blogi, 1905 metais sushaude tokius tai kazhka suprato.
Dabar irgi zhiuriu nesuprantat, kad VISKAS YRA SUPUVE IKI SHAKNU. Tai galas. Nenorit to girdet?
Dabar tik visi dar plesia kas ka gali.

Asihku butu idomi ideja sumontuoti pasto dezute pvz ant prezidenturos, kur vargshai galetu skundus metyti ir tiketis tiketis
Papildyta:
QUOTE(Maja Di @ 2023 11 30, 10:11)
Prezidento rinkimų temoj norėjau užvest diskusiją, bet ten niekas nesilanko,matyt favorituose neišsisaugoję, už ką planuoji balsuot? O gal keliamės į prezidento rinkimų temą kur be asmeniškumų būtų galima bendraut. Aš tai dabar mėtausi, nežinau Šimonytę ar Žalimą rinktis. Kažin kuris daugiau balsų surinks, už tą ir balsuočiau, kad į antrą turą patektų.

Nezinai kas yra Zalimas ir kas ji finansuoja? Reikejo ir jo pacio paklausyti
Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2023 11 30, 10:17)
Tu ir naivi, pries 35 metus rashytoms, kad reikia rashyti laishka TSKP CP PB ir ji imesti i pashto dezhute ant Kremliaus sienos Maskvoje.

Rusijos zonoje gajus mitas, kad tevelis caras yra geras tik valdininkai blogi, 1905 metais sushaude tokius tai kazhka suprato.
Dabar irgi zhiuriu nesuprantat, kad VISKAS YRA SUPUVE IKI SHAKNU. Tai galas. Nenorit to girdet?
Dabar tik visi dar plesia kas ka gali.

Asihku butu idomi ideja sumontuoti pasto dezute pvz ant prezidenturos, kur vargshai galetu skundus metyti ir tiketis tiketis

Tu jau biškį ir perdedi. Dar ne tokias bylas žmonės laimi, jei stengiasi, pasamdo gerus advokus. Kupiškio medkė už 250 eurų kyšį gavo 10000 baudos biggrin.gif Šiauliai irgi nėra kaži kokie šulai
Atsakyti
QUOTE(paštininkė @ 2023 11 30, 10:42)

Šiaip tai už Šimonytę aš, Žalimas simpatiškas savo idėjom.

Simonyte bent neleido isibroveliu ir juos laike uzdarytus, o Zalimas tai prileistu ju milijonus, pasidomek kas jam moka ir kieno interesus jis atstovauja.

Na vis tiek jau nera ko rinkti, VISKAS, tai jau galas. Gali ir uz Putina balsuot ar uz koki Irano ajatola. Jau nera galimybiu kazka isgelbeti.
Atsakyti
ir iš viso, jei jau žudytis, tai prieš tai bent kaltininkus nuimti ar ką, nes dabar iš viso beprasmė mirtis, absoliučiai
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2023 11 30, 11:24)
ir iš viso, jei jau žudytis, tai prieš tai bent kaltininkus nuimti ar ką, nes dabar iš viso beprasmė mirtis, absoliučiai

Kaltininkas numeris vienas yra paciu zmoniu bukumas ir ribotumas. O tokiu atveju visuomet kazkas tuo pasinaudos. Taigi cia nera ka bausti
Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2023 11 30, 11:14)
Kaltininkas numeris vienas yra paciu zmoniu bukumas ir ribotumas. O tokiu atveju visuomet kazkas tuo pasinaudos. Taigi cia nera ka bausti

nu koks dar bukumas ir ribotumas, jei ateini pvz. į korumpuotą irštvą? bet tokiu atveju tada reikia kovoti, taip vadinasi nuo likimo duota ir tiek
Atsakyti
QUOTE(paštininkė @ 2023 11 30, 11:42)
Matyt, pažiūrėsiu.
Šiaip tai už Šimonytę aš, Žalimas simpatiškas savo idėjom. Visi kiti - už mano paraštės.

Bet, žinai, ir Nausėda man patinka jau. Ne, ne dėl asmeninių jo ir jo žmonos pažiūrų į kad ir LGBT, bet --- užsienio politikoj jis gerai mane atstovauja, to ir tikiuosi iš prezidento.

Žodžiu, mano prioritetas: Kremliui nepasiduodantis prezidentas ar prezidentė. Nes ateinančią kadenciją to reiks labiau nei dabar.

Pritariu, bet vis vien labiau norėčiu Prezidento vietoj matyti Šimonytę arba Žalimą. Ir jei iš šių dviejų nei vienas nepateks į antrą turą, be abejo balsuosiu už dabartinį. Bet tik dėl užsienio politikos.

QUOTE(IDOMUCIA @ 2023 11 30, 12:17)
Nezinai kas yra Zalimas ir kas ji finansuoja? Reikejo ir jo pacio paklausyti

Klausiau. Ir ką. Tai papasakok kas gi jį remia, ko slapukauji? Sakai, jei už žmogaus teises, tai būtinai pabėgėlių prisileis?

QUOTE(Monteverte @ 2023 11 30, 13:24)
nu koks dar bukumas ir ribotumas, jei ateini pvz. į korumpuotą irštvą? bet tokiu atveju tada reikia kovoti, taip vadinasi nuo likimo duota ir tiek

Tai priežastis žudytis?
Atsakyti
QUOTE(Maja Di @ 2023 11 30, 13:31)
Sakai, jei už žmogaus teises, tai būtinai pabėgėlių prisileis?

Jam nerupi jokios zmoniuu teises jis vykdo neomarksistu linija viska griaut. Jis buvo uz tai, kad migrantus visus priimti kaip Merkel. Pavartyk nesenus straipsnius. Net SImonyte ant to nejo o jus nematot skirtumo?

Paskaityk dabar atsiranda idomiu straipsniu.
Sakysism pries kelias dienas buvo straipsnis, akd Rusija siuncia diplomatus i Pekina, kad reikalingu laiku isprovokuotu kara su Taivaniu.
Nesupratot?
Tai jau oficialus pripazinimas, kad dabar karai daromi isprovokuojant. Prisimenam 2020 ir kaip ten isprotejes Putinas uzpuole Ukraina.

Dabar ziurekit kitus dalykus. UZdarinejamos sienos ala del to ar kito. Ir nepaklausiat saves, o kas bus toliau? Juk planu sunaikint Rusija jau kaip ir neliko?

tada prisiminkit, ka sake karishkiai priesh metus, kas bus jei Rusijos nepavyks sunaikinti. Lanzbergis labai shvelniai cia papasakojo apie gresmes...

Prie metus juk rase, kad jei Rusijos neis sunaikinti, tai beveik garantuotas branduolinis konfliktas. Pamirsot?
Atsakyti
QUOTE(Maja Di @ 2023 11 30, 10:11)

Tai sugryžai? Galvojai turi pasekėjų? biggrin.gif Klaidingai galvojai, kaip matai - niekam tu cia neidomi. Tenka grizti ten, kur mes esam. Teletabes irgi del to cia ir cia. Ir visai nesvarbu, kad jos skaito mus anonimiskai, svarbu skaito biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(IDOMUCIA @ 2023 11 30, 11:24)
Simonyte bent neleido isibroveliu ir juos laike uzdarytus, o Zalimas tai prileistu  ju milijonus, pasidomek kas jam moka ir kieno interesus jis atstovauja.

Na vis tiek jau nera ko rinkti, VISKAS, tai jau galas. Gali ir uz Putina balsuot ar uz koki Irano ajatola. Jau nera galimybiu kazka isgelbeti.

Kokiu isibroveliu? Tokiu, kaip tu? Tu gi pardavei save uz ilgesni pinigą užsieniui.
Papildyta:
QUOTE(paštininkė @ 2023 11 29, 23:52)
Jai reik į ką nors atsiremt. Niekad nepatikėsiu, kad Uarda yra medikė, nuoširdžiai išgyvenanti medikų skaudžias netektis. Krokodilo ašaros. Net nepatikėsiu, kad Uardos artimas žmogus yra medikas. Na, nebent tas, kuris ją mobingo moko... Nes taip, kaip Uarda viešai elgiasi (rašo)  - ne, medikas, net psichologas (kuris šiaip yra ne medikas) taip nesielgtų.

O, jau Uarda ir ne Lietuvoj? O ko taip?  bigsmile.gif

Tai kaip ten yra, mamkų verksne, tu bijai, kad Uarda skaito tavo postus ar kad tave sapnuoja nuoga? biggrin.gif

Neskaiciau taves senu niku. Papasakok kaip nusivaziavai iki socialinio busto, kai tavo du broliai bagoti?

Pabiega pštinynkė, nebnuor vajavotis biggrin.gif A bijai many, rūtela žaliuoji? biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -burbanti-: 30 lapkričio 2023 - 13:02