Įkraunama...
Įkraunama...

Lietuvybė, patriotizmas, ksenofobija

QUOTE(paštininkė @ 2023 11 27, 19:36)
Rimtai, ko tai nė nepajutau. O va, kad Montevertę kažkodėl ištiko isterija - tai visi paskaityt gali.

Pastininke, na darai kvailus dalykus. Cia kaip su tuo liftu neigaliems.
Atrodo, kad kazkas tau moketu, kad skatinti neapykanta neigaliems.

As kur nuvaziuociau i sali, kur nera lietuviu ir pradeciau reikalaut nesamoningu dalyku,k pabrezdamas kad esu Lietuvis. Aisku visi tik prisimintu, kad lietuviai ne visai adekvatus. Taip daryti galeciau jei noreciau lietuviams pakenkti.
Tu nori pakenkti neigaliems?

Dabar apie antisemitizma. Na kam to reikia? Reikia ieskoti salycio tasku, o ne kapstyti istorija. Jau lietuviai tokie buvo nuostabus, kad lenkaii net kviete kryziuocius kad apgintu. Vikingai net nelindo i Lietuva. Ne del norvegishko kulturingumo tur but, o bijojo...
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2023 11 27, 16:47)
tavo Vailingo va:
Paskutinį kartą matytas: 2022 08 31, 12:55
tu dar pernai po jį landžiojai ir slepeisi biggrin.gif
oi sąžiningoji tu mūsų, kitų pridavinėtoja
ir tikrai žinok tave priduotume, bet nebėra kam, juk nebemoderuoja forumo

vailingo paskaiciau... kaip ziauru. Tikrai lb gaila. Dabar suprantama is kur tas pyktis...
Bet idomu nuomojant socialini busta ar neprivaloma buvo deklaruoti gaunamas pajamas is burejos veiklos?
Atsakyti
QUOTE(uarda @ 2023 11 27, 19:26)
vailingo paskaiciau... kaip ziauru. Tikrai lb gaila. Dabar suprantama is kur tas pyktis...
Bet idomu nuomojant socialini busta ar neprivaloma buvo deklaruoti gaunamas pajamas is burejos veiklos?

o kas tau, vaikeliuk, čia žiauraus? Atėjai dar paspardyt, psichologe. Stipresnė jautiesi?

Taip, viskas deklartuota, kaip ir kitos mano pajamos. Ir?
Atsakyti
čia, tipo, psichologė susiduria su tikrai rimta sockultūrine patirtrim: "kaip žiauru"...

Na taip, tikrai žiauru, kai tokios pas mus "psichologės"....
Atsakyti
O vaikeli...kas iškyla iš po grażaus paviršiaus.. socialiniai būstai. ..
Paštininke, dabar tu pati matai kaip tavo liežuvis priveda tave prie bėdos - smėlio pilys griūva! Tokia turtinga esi, rašei, butai, namai Lietuvoj, uzsieni...o tik bac ir socialinis būstas..ajajai, kaip apsipazorinai.O tai tas 74 metų meilužis irgi tavo fantazijos, kaip ir turtai?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -burbanti-: 27 lapkričio 2023 - 22:02
QUOTE(-burbanti- @ 2023 11 27, 21:56)
O vaikeli...kas iškyla iš po grażaus paviršiaus.. socialiniai būstai. ..
Paštininke, dabar tu pati matai kaip tavo liežuvis priveda tave prie bėdos - smėlio pilys griūva! Tokia turtinga esi, rašei, butai, namai Lietuvoj, uzsieni...o tik bac ir socialinis būstas..ajajai, kaip apsipazorinai.O tai tas 74 metų meilužis irgi tavo fantazijos, kaip ir turtai?

Neminesiu visu liudnu detaliu, kokiu prirasyta. Bet lb liudna ka tenka zmonems iskesti... va is kur ta neapykanta.
Atsakyti
Aš jaučiuosi Uardos persekiojama - jau komentuojamas mano būstas ir pan. Tai nesaugu. Dar kartą sakau: jei kas man atsitiks, kreipkitės į Uardą, šios temos nuorodas paliksiu visur, kur tik įmanoma. Maža to, kad po mėnesio čia nesilankymo, Uarda mane, neįgalią moterį sapnuoja nuogą, dabar ji mane ir beveik fiziškai persekioja.

Ryt aš tikrai kreipsiuosi dėl to pagalbos, tikrai netylėsiu. Man baisu.
Atsakyti
O as jauciuosi pastininkeds persekiojama. Beveik atrasoma i kiekviena mano zinute... kreipkites kur norit.

Butent jus grasinot mano vaikams. visas zinutes turim.
O nuo baimiu, neegzistuojanciu, yra vaistu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo uarda: 27 lapkričio 2023 - 23:14
QUOTE(paštininkė @ 2023 11 27, 23:47)
Aš jaučiuosi Uardos persekiojama - jau komentuojamas mano būstas ir pan. Tai nesaugu. Dar kartą sakau: jei kas man atsitiks, kreipkitės į Uardą, šios temos nuorodas paliksiu visur, kur tik įmanoma. Maža to, kad po mėnesio čia nesilankymo, Uarda mane, neįgalią moterį sapnuoja nuogą, dabar ji mane ir beveik fiziškai persekioja.

Ryt aš tikrai kreipsiuosi dėl to pagalbos, tikrai netylėsiu. Man baisu.

biggrin.gif komentuojama tik tavo prisišnekėjimai mamkose. Ka pati raśai, ta personażai ir komentuoja.

Paštinyke, kas tau baisiau - kad uarda skaito tavo postus ar kad sapnuoja nuogą? biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -burbanti-: 28 lapkričio 2023 - 01:07
Aš pvz. esu jautri ir tikrai labai gailiu kenčiančių žmonių ar gyvūnų. Bet visų pirma, žmogus lai puola tuos, kurie jį nuskriaudė ar lai keikia likimą. Bet kam pyktis su tais, kurie tau nieko nepadarė? kam kabinėtis kas kartą? O po to ieškoti užuojautos, supratimo, palaikymo? Nelogiška. Nerasi niekada, jei išmėtei kaip sakoma
Atsakyti
Teletabes dingo is eterio.

Joms jau daejo, kad jas isdure su virusu kaip vaikus (na sako graziai, kad gresme buvo padidinta) Nors ir asilui tada buvo aisku, kad cia blefas.
Ekonomiskai viruso pridanga buvo kaip reikia sugriauta ekonomika ir nuvertinti pinigai

Rusijos nugaleti nepavyko, Baltarusijos irgi, tai reiskia mums pralaimejima. Gal ekonomiskai tapsime uzkampiu, o gal, kaiap sako anukas, prasides karas ir jau nedaug ala liko laukt.

Na o gal karas prasides (atominis) tarp Irano ir izraelio? Tada gal rusaii isidrasins su atominem irgi?
O jei neprasides, tai ekonomika irgineatsigaus...

Kas vyksta technologijose. Liudna ir cia - stagnacija kol kas, jei turit 10+ metu senumo kompiuterius tai nera koo ju keisti, nes nauji tik bishki geresni.

Zastojus taip senai pazhistamas
O cia Zastojaus karalius
https://cdn.britanni...ch-Brezhnev.jpg

Papildyta:
O cia pasiziurekit apie sovietinius jausmus

https://www.rferl.or...d/29161360.html
Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2023 11 28, 19:38)
Kas vyksta technologijose. Liudna ir cia - stagnacija kol kas, jei turit 10+ metu senumo kompiuterius tai nera koo ju keisti, nes nauji tik bishki geresni.

Džiaukis, ne jaunyn eini, tuoj pats nebesusigaudysi, jei taip žvėriškai pirmyn technologijos eis
Atsakyti