Įkraunama...
Įkraunama...

Lietuvybė, patriotizmas, ksenofobija

QUOTE(Monteverte @ 2023 11 27, 18:15)
skaitytoja tu skaitytoja, tu nežinojai mūsų dar tada, nes tu nebūtumai ištvėrus, būtum pakomentavus, bet nebuvome susitikę
dieve kokia melagė, net šlykštu nuo tavęs
tu net Eurovizijos temą kitą turėjai, ne tą, kur aš komentavau biggrin.gif

Be abejo, kad turėjom kitą, negi eisi į tavo nesąmones.
Atsakyti
QUOTE(paštininkė @ 2023 11 27, 18:15)
Atsiprašymo laukiu - viešo ir gražaus. Kitaip daugiau kalbos su tavim nebus.

Taisykles ji žino. Pacituok.

"Draudžiama turėti du nikus ar daugiau, išskyrus dėl delikačių atvejų, tokių skyrelių kaip Už miegamojo durų ar Netektys. Draudžiama iš vieno niko daryti dirbtinį palaikymą kitam savo nikui."
tai kalbos nebus su tavim, koks reikalas ir rimta diskusija gali būti su sukčiais, apsimetėliais tvarkdariais, kurie savęs neapsitvarko?
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2023 11 27, 18:19)
"Draudžiama turėti du nikus ar daugiau, išskyrus dėl delikačių atvejų, tokių skyrelių kaip Už miegamojo durų ar Netektys. Draudžiama iš vieno niko daryti dirbtinį palaikymą kitam savo nikui."
tai kalbos nebus su tavim, koks reikalas ir rimta diskusija gali būti su sukčiais, apsimetėliais tvarkdariais, kurie savęs neapsitvarko?

o kur čia viešai prieinamos tokios taisyklės?

Laukiu tavo viešo atsiprašymo, Monteverte. Už kiekvieną mane žeminantį epitetą atskirai.
Atsakyti
QUOTE(paštininkė @ 2023 11 27, 18:17)
Be abejo, kad turėjom kitą, negi eisi į tavo nesąmones.

biggrin.gif
https://www.supermam...p?showforum=130
12 žinučių kaip paštininkė, atėjai į tą pačią temą ir nenumirei biggrin.gif
dieve kokia triochala, tvarkykis mental sveikatą biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(paštininkė @ 2023 11 27, 18:21)
o kur čia viešai prieinamos tokios taisyklės?

Laukiu tavo viešo atsiprašymo, Monteverte. Už kiekvieną mane žeminantį epitetą atskirai.

buvo, bet koks senas sąžinings narys patvirtins ar moderatorius
atsivesk ir prisipažink jam kaip elgeisi ir asiprašyk visų!
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2023 11 27, 18:23)
biggrin.gif
https://www.supermam...p?showforum=130
12 žinučių kaip paštininkė, atėjai į tą pačią temą ir nenumirei biggrin.gif
dieve kokia triochala, tvarkykis mental sveikatą biggrin.gif

meta bendrą sm puslapį.
O tu ramiau su epitetais, kad paskui nereiktų aimanuot, kaip tavo tekstus neteisingai supratau unsure.gif
Papildyta:
Gerai, einu kur dar kelis nikus, o jūs pasiuskit.
Atsakyti
Paštininkė biggrin.gif
vartotojo įkelta nuotrauka
Atsakyti
QUOTE(paštininkė @ 2023 11 27, 18:26)
meta bendrą sm puslapį.
O tu ramiau su epitetais, kad paskui nereiktų aimanuot, kaip tavo tekstus neteisingai supratau unsure.gif
Papildyta:
Gerai, einu kur dar kelis nikus, o jūs pasiuskit.

užsidėk akinius
pirmas puslapis TV programos, tada tema Eurovizija ir tada žiūri parašiusių narių sąrašą ir paštininkė 12 žinučių, kai Monteverte dar daugiau toje pačioje temoje biggrin.gif

o čia kas? 2015 metų pabaigoje dar buvo išregistruojami nikai bigsmile.gif kai vailingo pilnumoje galėjo būti išregistruotas, kad įregistruoti paštininkę. Bet tu to nepadarei. Jau 2015 m. pradžioj atėjai kitu niku. O jei norėjai kažką sekti, tai kam reikėjo registruoti naujokę paštininkę? Ko taip gėdijiesi iš vailingo niko? biggrin.gif Tu esi apgailėtina su baksnojimais į kitus
https://www.supermam...?...7785&st=588

Papildyta:
Bravo uarda, tu puikiai numatai ateitį ir puikiai sapnuoji. Paštininkė iš tiesų apnuoginta ir patyrė GĖDĄ 4u.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2023 11 27, 18:31)
užsidėk akinius
pirmas puslapis TV programos, tada tema Eurovizija ir tada žiūri parašiusių narių sąrašą ir paštininkė 12 žinučių, kai Monteverte dar daugiau toje pačioje temoje biggrin.gif

o čia kas? 2015 metų pabaigoje dar buvo išregistruojami nikai bigsmile.gif kai vailingo pilnumoje galėjo būti išregistruotas, kad įregistruoti paštininkę. Bet tu to nepadarei. Jau 2015 m. pradžioj atėjai kitu niku. O jei norėjai kažką sekti, tai kam reikėjo registruoti naujokę paštininkę? Ko taip gėdijiesi iš vailingo niko? biggrin.gif Tu esi apgailėtina su baksnojimais į kitus
https://www.supermam...?...7785&st=588

Nenorėjau ir nepadariau, koks tavo reikalas?

Už visus mane žeminančius epitetus laukiu atsiprašymo. Viešo ir gražaus.
Atsakyti
QUOTE(paštininkė @ 2023 11 27, 18:34)
Nenorėjau ir nepadariau, koks tavo reikalas?

Už visus mane žeminančius epitetus laukiu atsiprašymo. Viešo ir gražaus.

tik kai tu manęs atsiprašysi vieši ir gražiai, kai šitiek kartų mane žeminai, laikei kažkokia nusikaltėle, pažeidėja ir pan.
gavai gerą atpildą 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2023 11 27, 18:33)

Bravo uarda, tu puikiai numatai ateitį ir puikiai sapnuoji. Paštininkė iš tiesų apnuoginta ir patyrė GĖDĄ 4u.gif  biggrin.gif

Rimtai, ko tai nė nepajutau. O va, kad Montevertę kažkodėl ištiko isterija - tai visi paskaityt gali.
Atsakyti
QUOTE(-burbanti- @ 2023 11 27, 17:51)
Tu savo gydytojai pasakyk, kad burbanti turi itarimu, jog tu turi Irritable Male Syndrome. mirksiukas.gif

Visai kvaisha, ishrashineja man vaistus kuriais chemine kastracija vykdoma, tei negali buti tokiu sindromu ish principo. Nu dar analizai rodo, kad vyrishkumo pas mane nerasta, tai tikrai nesuvoki kaip viskas veikia...

Tiesiog bukai kartoji kur ka ishgirdus, tinka netinka....
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2023 11 27, 18:36)
tik kai tu manęs atsiprašysi vieši ir gražiai, kai šitiek kartų mane žeminai, laikei kažkokia nusikaltėle, pažeidėja ir pan.
gavai gerą atpildą 4u.gif

Monteverte, nusiramink. Na, gavau tai gavau, priimu viską, jei tau taip atrodo, ko tu taip jaudiniesi biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti