Įkraunama...
Įkraunama...

Lietuvybė, patriotizmas, ksenofobija

QUOTE(Monteverte @ 2023 11 27, 17:47)
tarp mūsų labai dideli skirtumai. VV išregintas, o tavo Vailingo va:
Paskutinį kartą matytas: 2022 08 31, 12:55
tu dar pernai po jį landžiojai ir slepeisi biggrin.gif
oi sąžiningoji tu mūsų, kitų pridavinėtoja
ir tikrai žinok tave priduotume, bet nebėra kam, juk nebemoderuoja forumo

ale tu pasistenk, priduok nu. Užblokuos ir kvit:) Ir paštininkę gali užblokuot, ir ad astrą, ir dar kažką turiu. Nu visus. Rimtai. Asmeniškai prašau:)
Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2023 11 27, 17:47)
Cia priklausoma ka stato.
Jei kokius tunelius tai zhemiau uzh mane, o jei stato dangoraizhius - tai zhymiai auksciau stovi.
As visai nesidomiu kur kas stovi. Bet kuo mazesnis issilavinimas, tuo paprastai prastesne bendravimo kultura

Tu savo gydytojai pasakyk, kad burbanti turi itarimu, jog tu turi Irritable Male Syndrome. mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(paštininkė @ 2023 11 27, 17:50)
ale tu pasistenk, priduok nu. Užblokuos ir kvit:) Ir paštininkę gali užblokuot, ir ad astrą, ir dar kažką turiu. Nu visus. Rimtai. Asmeniškai prašau:)

Oooo...tai tu turi daugiau, nei du nikus? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(paštininkė @ 2023 11 27, 16:50)

Tai ant tiek valios neturi? Jei tau dzin, kad blokuotų, pažeidi taisykles ir nevertini čia savo buvimo iš viso, tai pati išeik ir tiek biggrin.gif
Tai labai tikimės dabar (manau turiu teisę jau už visus kalbėti), kad pati būdama nesąžininga, nebedrįsi dabar kitiems baksnoti visokių nuobaudų, blogo elgesio ar dar kažko tame stiliuje? Ar vis dar darysi taip ir tuo pačiu save apsijuokinėsi? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2023 11 27, 18:03)
Tai ant tiek valios neturi? Jei tau dzin, kad blokuotų, pažeidi taisykles ir nevertini čia savo buvimo iš viso, tai pati išeik ir tiek biggrin.gif
Tai labai tikimės dabar (manau turiu teisę jau už visus kalbėti), kad pati būdama nesąžininga, nebedrįsi dabar kitiems baksnoti visokių nuobaudų, blogo elgesio ar dar kažko tame stiliuje? Ar vis dar darysi taip ir tuo pačiu save apsijuokinėsi? smile.gif

Nu dar ko - aišku, kad išdrįsiu bigsmile.gif O kuo aš nuo tavęs ir nuo visų čia esančių skiriuosi? biggrin.gif

Monteverte Monteverte, kada tu suaugsi? biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo paštininkė: 27 lapkričio 2023 - 17:12
QUOTE(paštininkė @ 2023 11 27, 18:11)
Nu dar ko - aišku, kad išdrįsiu bigsmile.gif O kuo aš nuo tavęs ir nuo visų čia esančių skiriuosi? biggrin.gif

Nuuuu...neduok Die, kad as supanašėčiau su tavimi....
Atsakyti
Tau tai negresia biggrin.gif soske.gif
Atsakyti
QUOTE(paštininkė @ 2023 11 27, 18:23)
Tau tai negresia biggrin.gif  soske.gif

Fjuuuuuu...nes aš jau buvau nusigandus....
Atsakyti
QUOTE(paštininkė @ 2023 11 27, 17:11)

Morale, gi aukšta morale turėjai skirtis nuo mūsų, paprastų ir nuodėmingų žemės kirminų biggrin.gif o išėjo pšššš biggrin.gif
aš? tu gi čia visus skundi biggrin.gif
Atsakyti
Moralė...pas teletabius mamkose tokia moralė- pats mušu ir pats rėkiu.
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2023 11 27, 18:31)
Morale, gi aukšta morale turėjai skirtis nuo mūsų, paprastų ir nuodėmingų žemės kirminų biggrin.gif o išėjo pšššš biggrin.gif
aš? tu gi čia visus skundi biggrin.gif

Turėjau? biggrin.gif

Klausyk, o kur parašyta, kad negalima turėt DABARTINIAME SM daugiau nei dviejų nikų? Kur?

Iš asmeninės patirties: išsiregistruoti negalima, o nikus kur gali kiek nori. Kodėl? Todėl, kad menksta narių skaičius, o papildomas nikas niekam netrukdo. Dėl SM reklamos. Ne? Pateik tada tas taisykles, o jei ne - teks manęs viešai atsiprašyti, Monteverte mirksiukas.gif
Atsakyti
Paštinyke biggrin.gif , cia gi tu su savo šniobeliu visur visada uostei 'kas cia tokios turi kelis nikus, parazitkos" biggrin.gif
Tavo psichinis stovis toks nepastovus. Tai tu lakstai oo mamkas rėkdama, jog negalima tureti keliu niku, tai tu pati tiek ju psisikepi, kad net juos uzmirsti biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(-burbanti- @ 2023 11 27, 18:43)
Paštinyke  biggrin.gif , cia gi tu su savo šniobeliu visur visada uostei 'kas cia tokios turi kelis nikus, parazitkos"  biggrin.gif
Tavo psichinis stovis toks nepastovus. Tai tu lakstai oo mamkas rėkdama, jog negalima tureti keliu niku, tai tu pati tiek ju psisikepi, kad net juos uzmirsti  biggrin.gif

O kur aš sakiau, kad negalima turėt kelių nikų?
Kitas reikalas, kai tie nikai atpažįstami, Burbanti Ciocia mirksiukas.gif
Atsakyti