Įkraunama...
Įkraunama...

Lietuvybė, patriotizmas, ksenofobija

QUOTE(paštininkė @ 2023 11 27, 17:05)

aa, jo, šitas buvo kažkada burbei paerzint, reiktų prisijungt, ale jau žinot, tai neįdomu biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif

Nu va, matai, kaip greitai atmintis atsigavo biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(paštininkė @ 2023 11 27, 17:10)
Ką, tai tau Rumšiškių ***** kinkos dreba, o man dėl ko?

lutukė mane išrišo?

Ne, Uarda. Vailingo aš.
Papildyta:

gerai, kad tu baraškini: klausimas - kur?

Tau pavydu,kad nuo sekso man kinkos dreba ar ka cia norejai parašyti? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2023 11 27, 17:06)
Ar aš sakiau, kad lėmė? Lėmė jos vartoti vaistai šiaip jau. Aš tiesiog tai pamačiau anksčiau, nei tai pasimatė faktiškai ant jos. Lygiai tas pats su močiute. Susapnavau, kad serga, kai to dar nesimatė išoriškai.

Ir kaip padėjai močiutei, iš anksto žinodama?

Ar kai susirgo "prisiminei", kad sapnavai?

Atsakyti
Nežinau, paštinyke, kaip tu susidorosi su savo jausmais, kaip tu priimsi šiă informaciją, bet toks noras yra pasigirti prieš tave biggrin.gif , kad mane savivaldybeje kelia pareigomis - is admino esu pervedama i savivaldybes renginiu organizavimo grupę. Dabar giliai ikvepk ir iskvėpk.. .ir sakyk sau 'as rami, as esu labai rami' ..........
Atsakyti
QUOTE(-burbanti- @ 2023 11 27, 17:21)
Nežinau, paštinyke, kaip tu susidorosi su savo jausmais, kaip tu priimsi šiă informaciją, bet  toks noras yra pasigirti prieš tave  biggrin.gif , kad mane savivaldybeje kelia pareigomis - is admino esu pervedama i savivaldybes renginiu organizavimo grupę. Dabar giliai ikvepk ir iskvėpk.. .ir sakyk sau 'as rami, as esu labai rami' ..........

nu matai, kaip gerai, kad jie nežino, kokia tu šlykšti antisemitė.

Pasidžiauk unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(paštininkė @ 2023 11 27, 17:24)
nu matai, kaip gerai, kad jie nežino, kokia tu šlykšti antisemitė.

Pasidžiauk unsure.gif

biggrin.gif biggrin.gif To ir tikejausi
Atsakyti
QUOTE(-burbanti- @ 2023 11 27, 17:25)
biggrin.gif  biggrin.gif  To ir tikejausi

Su plačia šypsena, be abejo unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(paštininkė @ 2023 11 27, 17:26)
Su plačia šypsena, be abejo unsure.gif

Su labai plačia šypsena biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(paštininkė @ 2023 11 27, 16:10)
Ne, Uarda. Vailingo aš.

tu tu tu tu, tokia sąžininga? scenic.gif
tai kap į veidrodį žiūri?
Atsakyti
QUOTE(-burbanti- @ 2023 11 27, 17:27)
Su labai plačia šypsena  biggrin.gif

Šypsokis biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Monteverte @ 2023 11 27, 17:30)
tu tu tu tu, tokia sąžininga? scenic.gif
tai kap į veidrodį žiūri?

o ką? Kas blogai?
Atsakyti
QUOTE(paštininkė @ 2023 11 27, 16:14)
Ir kaip padėjai močiutei, iš anksto žinodama?

Ar kai susirgo "prisiminei", kad sapnavai?

ją tik grabas išlygins
ji puikiai žino ko negalima jai valgyti, kad reiktų judėti, o ne tik sėdėti, bet jai dzin, geriau mirtis tada (jos žodžiai) biggrin.gif nepadėsi tam, kas pagalbos neieško smile.gif todėl aš ir nesuku galvos
Atsakyti
QUOTE(paštininkė @ 2023 11 27, 17:31)
Šypsokis biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif

Matai biggrin.gif , as esu gyvas pavyzdys, kad net mano metuose galima kilti karjeros laiptais, jwi esi zmogiskas, pozityvus ir moki bendrauti su aplinkiniais mirksiukas.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(-burbanti- @ 2023 11 27, 17:21)
Nežinau, paštinyke, kaip tu susidorosi su savo jausmais, kaip tu priimsi šiă informaciją, bet  toks noras yra pasigirti prieš tave  biggrin.gif , kad mane savivaldybeje kelia pareigomis - is admino esu pervedama i savivaldybes renginiu organizavimo grupę. Dabar giliai ikvepk ir iskvėpk.. .ir sakyk sau 'as rami, as esu labai rami' ..........

Jei as jiems nusiusciau ka manai pvz. apie transeksualus, tai aplamai ismestu is darbo. Kodel?
Todel kad esi tipishka rytu Europiete. nesugebi patylet ir nerashinet ko nebutina. Jie gal galvoja panashiai bet visur neloja.
Atsakyti