Įkraunama...
Įkraunama...

Lietuvybė, patriotizmas, ksenofobija

QUOTE(paštininkė @ 2023 11 27, 16:57)
Na, neturiu, tai neturiu, o tau kas?

Tai ko cia ginciniesi issijuosus ir nesamones rasineji apie kazkokias perskaitytas knygas?
Atsakyti
QUOTE(paštininkė @ 2023 11 27, 16:53)
Kremlius dabar Hamas palaiko. Visi supranta, niekas rimtai nesikiša. Tik JAV.

Pamirshk Rusija. Ji nieko nereishkia. Cia visai kitos jegos
Atsakyti
QUOTE(-burbanti- @ 2023 11 27, 16:58)
Rasei, rasei, gi tam nauja nika net susikurei  biggrin.gif
Ir kad pedofilai mane krušo nuo vaikystės, rasei  biggrin.gif
Tu gi zinai kas tau gali buti uz tokius raštus  biggrin.gif

Rimtai naują - gi rašau iš to jau devinti metai. O tu pasigyrei tai kada čia - vasarą gal. Nelabai suprantu kur tas mano naujas nikas. Paaiškink.
Atsakyti
QUOTE(paštininkė @ 2023 11 27, 15:50)
na, tada aš tavim netikiu. Gyvenimui suvokti reikia refleksijos. Refleksijai būtinas apsiskaitymas ir erudicija. Ne tik sapnininkų lygio.
Papildyta:

kažkokius autorius??? Monteverte, tu net nesupranti apie ką aš. Tiek to.

jokių autorių ir nereikia
taip, paštininke, mano sapnas draugei buvo pranašingas, nes ji visą gyvenimą buvo apkūni, nors ir nerijo perdaug. Maždaug pusmečio bėgyje ji sukūdo, nors aš jai to sapno nė nesakiau. Tai ji to nei pritraukė kažkaip, nei ką, ji seniai buvo sistaikiusi, kad maždaug tokia figūra, platūs klubai, tkia ir bus. Ir ne, ji nebuvo pradėjusi laikytis kažkokios dietos ar pan., nes ji ir anksčiau nerijo, aš daugiau už ją valgydavau.
taip, paštininke, greitai po sapno pasidarė bloga močiutei, kvietė jai greitąją.
ne paštininke, aš gana egoistiškas žmogus ir tikrai nepergyvenau dėl draugės svorio, o ir ji man nevirkaudavo ir tikai negalvojau apie draugės svorį ir savo santykį su juo biggrin.gif
vyro močiutė man iš viso dzin kaip žmogus, nes aš nepritariu jos gyvenimo poelgiams ar motto ir apie ją galvoju visai mažai, mačiau ją prieš 2 gerus metus
Aš tiesiog susanuoju vertingus sapnus ir tiek. Ir aš tokia nei pirma, nei paskutinė. Mes visi galime sapnuoti kitus žmones, kuriuos pažįstame ir jų reikalus. O kai sapnuojame savo santykį su kažkuo, tai mes patys ir figūruojame tame sapne mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(paštininkė @ 2023 11 27, 16:58)
susirgo labai ir numirė paštininkė, ar dabar patenkinta, psichologe?

Kaip tu jautiesi po tokiu nesamoningų dialogų? Išsunkta ar su nsuja banga energijos?
Atsakyti
QUOTE(-burbanti- @ 2023 11 27, 16:59)
Tai ko cia ginciniesi issijuosus ir nesamones rasineji apie kazkokias perskaitytas knygas?

Bendrai tai rimtai: o ko?
Atsakyti
QUOTE(paštininkė @ 2023 11 27, 16:00)
Rimtai naują - gi rašau iš to jau devinti metai. O tu pasigyrei tai kada čia - vasarą gal. Nelabai suprantu kur tas mano naujas nikas. Paaiškink.

ad astra biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2023 11 27, 17:01)
jokių autorių ir nereikia
taip, paštininke, mano sapnas draugei buvo pranašingas, nes ji visą gyvenimą buvo apkūni, nors ir nerijo perdaug. Maždaug pusmečio bėgyje ji sukūdo, nors aš jai to sapno nė nesakiau. Tai ji to nei pritraukė kažkaip, nei ką, ji seniai buvo sistaikiusi, kad maždaug tokia figūra, platūs klubai, tkia ir bus. Ir ne, ji nebuvo pradėjusi laikytis kažkokios dietos ar pan., nes ji ir anksčiau nerijo, aš daugiau už ją valgydavau.
taip, paštininke, greitai po sapno pasidarė bloga močiutei, kvietė jai greitąją.
ne paštininke, aš gana egoistiškas žmogus ir tikrai nepergyvenau dėl draugės svorio, o ir ji man nevirkaudavo ir tikai negalvojau apie draugės svorį ir savo santykį su juo biggrin.gif
vyro močiutė man iš viso dzin kaip žmogus, nes aš nepritariu jos gyvenimo poelgiams ar motto ir apie ją galvoju visai mažai, mačiau ją prieš 2 gerus metus
Aš tiesiog susanuoju vertingus sapnus ir tiek. Ir aš tokia nei pirma, nei paskutinė. Mes visi galime sapnuoti kitus žmones, kuriuos pažįstame ir jų reikalus. O kai sapnuojame savo santykį su kažkuo, tai mes patys ir figūruojame tame sapne mirksiukas.gif

Ne tavo sapnas lėmė draugės likimą. Nusiramink.
Papildyta:
QUOTE(Monteverte @ 2023 11 27, 17:02)

aa, jo, šitas buvo kažkada burbei paerzint, reiktų prisijungt, ale jau žinot, tai neįdomu biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(paštininkė @ 2023 11 27, 17:00)

Dabar as tavo maniera parasysiu biggrin.gif - išsigandai, paštinyke, kinkos sudrebėjo? Cia tas nikas, kur lutuke išrišo tave. Issikurvinai iš dūšios, buvai atsekta pagal IP ir daugiau juo net nerasei, jei gerai atsimenu. Bet kaip tu cia taip stebuklingai pamirsti savo nikus? biggrin.gif Nieko, nepergyvenk - mes tau neduosim ju uzmirsti, mes gi rupinamės vienos kitomis cia, ane?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -burbanti-: 27 lapkričio 2023 - 16:06
QUOTE(paštininkė @ 2023 11 27, 16:05)
Ne tavo sapnas lėmė draugės likimą. Nusiramink.
Papildyta:

aa, jo, šitas buvo kažkada burbei paerzint, reiktų prisijungt, ale jau žinot, tai neįdomu biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif

Ar aš sakiau, kad lėmė? Lėmė jos vartoti vaistai šiaip jau. Aš tiesiog tai pamačiau anksčiau, nei tai pasimatė faktiškai ant jos. Lygiai tas pats su močiute. Susapnavau, kad serga, kai to dar nesimatė išoriškai.
Atsakyti
QUOTE(paštininkė @ 2023 11 27, 17:01)
Bendrai tai rimtai: o ko?

Nu biggrin.gif esi visiška nebaraška shame dalyke, o rasineji apie kazkokia erudicija biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(-burbanti- @ 2023 11 27, 17:05)
Dabar as tavo maniera parasysiu biggrin.gif - išsigandai, paštinyke, kinkos sudrebėjo?  Cia tas nikas, kur lutuke išrišo tave. Issikurvinai iš dūšios, buvai atsekta pagal IP ir daugiau juo net nerasei, jei gerai atsimenu. Bet kaip tu cia taip stebuklingai pamirsti savo nikus?  biggrin.gif  Nieko, nepergyvenk - mes tau neduosim ju uzmirsti, mes gi rupinamės vienos kitomis cia, ane?

Ką, tai tau Rumšiškių ***** kinkos dreba, o man dėl ko?

lutukė mane išrišo?

Ne, Uarda. Vailingo aš.
Papildyta:
QUOTE(-burbanti- @ 2023 11 27, 17:07)
Nu  biggrin.gif  esi visiška nebaraška  shame dalyke, o rasineji apie kazkokia erudicija  biggrin.gif

gerai, kad tu baraškini: klausimas - kur?
Atsakyti