Įkraunama...
Įkraunama...

Lietuvybė, patriotizmas, ksenofobija

QUOTE(IDOMUCIA @ 2023 11 26, 21:50)
Jai gal truksta sekso, tai sapnuoja nuogalius, trukstu maisto sapnuotu servirruotus valgius...

Truksta. Bet su vyru, graziu, jaunu.... vyras beveik men. Dirba, kita savaite parskrenda tik. O visokie svingeriavimai ir panasios degradacijos ne man.
Atsakyti
QUOTE(uarda @ 2023 11 27, 13:28)
Truksta. Bet su vyru, graziu, jaunu.... vyras beveik men. Dirba, kita savaite parskrenda tik. O visokie svingeriavimai ir panasios degradacijos ne man.

o tavo vyras žino, kad dėl sekso abstinencijos neįgalius nuogus kūnus jau sapnuoji?
Atsakyti

Nu tai normalu sapnuot😃 Aš būna prisapnuojj visokių nesąmonių, pvz.kažkokią ero tematilą su savo exu 😆

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Amadėja*: 27 lapkričio 2023 - 13:38
QUOTE(Amadėja* @ 2023 11 27, 14:24)
<p>Nu tai normalu sapnuot😃</p><p>Aš būna prisapnuojj visokių besąmonių, pvz.kažkokią ero tematilą su savo exu 😆</p>

Taip, nes tai pasąmonė. Tu su savo exu turi gilių patirčių, kurios glūdi tavo pasąmonėje. Todėl sapnuoji.

Klausimas, kokių gilių patirčių su manim turi Uarda, kuri sapnuoja mane nuogą ir viešai apie tai rašo?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo paštininkė: 27 lapkričio 2023 - 13:30
Keista, kad save laikanti dvasiśkai labiau pakylėta iśrinktąja, paštininkė nesupranta sapno reikšmės

Labai pranašiškas sapnas netgi, galėčiau pasakyti. Jis sako - paštininkė ateis su apkalbomis, melagystėmis, purvu, kuriuo nori tave apdrėbti, tave pažeminti ir pasityčioti; ji apnuogins savo tikrajį AŠ, parodys netolerantišką savastį, buk tam pasiruošusi ir nereaguok
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -burbanti-: 27 lapkričio 2023 - 13:46
QUOTE(paštininkė @ 2023 11 27, 12:31)

Bet tavo atisemitiniai tekstai vis tiek lieka tavo.

Va tokie teiginiai, tai jau rimtai skirti diskredituoti zydus.

Jau kokia ta Burbanti yra bet nepastebejau jokio jos susidomejimo semitine tema.
Jau greiciau ji zmones diskriminuoja pagal atitikima kazkokioms "normoms", kaip priimta fashizme.
Jaunyste, elgesio atitikimas standartams - va jos kriterijai. Nors pati nera jaunikle ir tuoj pati gali nepraeiti "normu"...

Atsakyti
QUOTE(-burbanti- @ 2023 11 27, 14:45)
Keista, kad save laikanti dvasiśkai labiau pakylėta iśrinktąja, paštininkė nesupranta sapno reikšmės 

Labai pranašiškas sapnas netgi, galėčiau pasakyti. Jis sako - paštininkė ateis su apkalbomis, melagystėmis, purvu, kuriuo nori tave apdrėbti, tave pažeminti ir pasityčioti; ji apnuogins savo tikrajį AŠ, parodys netolerantišką savastį, buk tam pasiruošusi ir nereaguok

Kas yra sapnas? Kokioj pasąmonėj jis atsiranda? Sapnuojančios ar sapnuojamų objektų? Kas tai yra ir apie ką tai byloja?

Burbe, tu rimtai sapnus tik iš sapnininko interpretuoji?

Ir ko taip bijai, Burbanti Ciocia? Jau batelius nusipirkai?
Papildyta:
QUOTE(IDOMUCIA @ 2023 11 27, 14:50)
Jau kokia ta Burbanti yra bet nepastebejau jokio jos susidomejimo semitine tema.

Nes nestebėjai. Užtektų ir man skirtų "žydpalaikės" epitetų. Jau nekalbant rimčiau. O rimčiau ji yra prirašius iki ausų.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo paštininkė: 27 lapkričio 2023 - 13:59
QUOTE(paštininkė @ 2023 11 27, 13:57)
Kas yra sapnas? Kokioj pasąmonėj jis atsiranda? Sapnuojančios ar sapnuojamų objektų? Kas tai yra ir apie ką tai byloja?

Burbe, tu rimtai sapnus tik iš sapnininko interpretuoji?

Ir ko taip bijai, Burbanti Ciocia? Jau batelius nusipirkai?
Papildyta:

Nes nestebėjai. Užtektų ir man skirtų "žydpalaikės" epitetų. Jau nekalbant rimčiau. O rimčiau ji yra prirašius iki ausų.

Tu labai klysti. Nieko nežinai giliau tada apie sapnus. Jie yra žiauriai galingi ir nulemia ateitį, gyvenimą. Ir jei sapnuoji kitą žmogų, tai nereiškia, kad jame matai save ar savo santykį su juo. Pilnai gali būti, kad matai to žmogaus likimo pranašystę.
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2023 11 27, 15:42)
Tu labai klysti. Nieko nežinai giliau tada apie sapnus. Jie yra žiauriai galingi ir nulemia ateitį, gyvenimą. Ir jei sapnuoji kitą žmogų, tai nereiškia, kad jame matai save ar savo santykį su juo. Pilnai gali būti, kad matai to žmogaus likimo pranašystę.

Oiii... biggrin.gif Gerai, autorius gali surašyt, kas tavo šią nesąmonę pagrindžia? Ačiū.

Ir dar, gal gali surašyt autorius, kuriais remiesi interpretuodama sapno fenomeną (ne reikšmes, o būtent sapną, kaip žmogaus patiriamą natūralią būseną)?

Atsakyti
QUOTE(paštininkė @ 2023 11 27, 14:57)

Gal atskirk kvailus pliurpimus nuo sisteminiu bandymu iziebti idejas, kad ala atsakingi zydai uz kazka.
O tokie bandymai vyksta dviejomis kryptimis.
Bandant , naudojantis tam tikrais realiais faktais pritempti kur kas platesnius kaltinimus.
Sakysim, kad bolshevizmas tai buvo zhydu planas. Kad bankai valdomi zhydu.

Kita kryptis
Bandant parodyti, kad va antisemitizmas yra paciu zydu kuriamas beveik is niekur. Vel nereikia duoti peno tokioms idejoms.
Tai labai subtilus dalykai ir tikrai sunku adekvaciai reaguot, O tuo visuomet bus pasinaudota.
Kam padeti?
Atsakyti
QUOTE(paštininkė @ 2023 11 27, 15:18)
Oiii... biggrin.gif  Gerai, autorius gali surašyt, kas tavo šią nesąmonę pagrindžia? Ačiū.

Ir dar, gal gali surašyt autorius, kuriais remiesi interpretuodama sapno fenomeną (ne reikšmes, o būtent sapną, kaip žmogaus patiriamą natūralią būseną)?

autorius - pats gyvenimas biggrin.gif
Atsakyti
Pastininke o tu zhiurek kas dabar vyksta.
Izraelyje ir Irane.

Sako Iranas jau gali pasigaminti kokias 3 atomines bombas.
Kass ten gali ivykti ir kas bus kaltinami?
Atsakyti