Įkraunama...
Įkraunama...

Lietuvybė, patriotizmas, ksenofobija

QUOTE(paštininkė @ 2023 11 27, 12:36)
Antras, senbuviems žinomas,  tavo nikas čia  - Ciocia, su trim dukterim biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif

Kokia 'ciocia su trim dukterim'?
As tokio niko net nemaciau cia.

Laikas vaistus tau gerti, gal uzmirsai kokią tqblietką, tai holiucinacijos jau prasidėjo?
Bože, bože kokiu psichiniu cia prisirenka I tas mamkas biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(paštininkė @ 2023 11 27, 12:36)

O ką vadini tuščia erdve? Ar manai, kad gali pasislėpti už anonimo? TU?

Na taip, tau čia namai.."родная хата" taip sakant biggrin.gif .tik cia tu jautiesi žmogumi
Atsakyti
Svaigsti, paštininke. Ciccio yra originalas
Atsakyti
QUOTE(-burbanti- @ 2023 11 27, 12:38)
Kokia 'ciocia su trim dukterim'?
As tokio niko net nemaciau cia.

Tai taip taip biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif

O tu ateity galvok, ką rašai, nes vardas pavardė tavo viešai žinoma. To užtenka pranešti, ką ir kaip rašo UK savivaldybės darbuotojos.

Priimu visas tavo man "išrašytas" diagnozes biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif

Bet raminkis.

Papildyta:
QUOTE(Monteverte @ 2023 11 27, 12:42)
Svaigsti, paštininke. Ciccio yra originalas

Ne.
Atsakyti
QUOTE(paštininkė @ 2023 11 27, 12:42)
Tai taip taip biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif

O tu ateity galvok, ką rašai, nes vardas pavardė tavo viešai žinoma. To užtenka pranešti, ką ir kaip rašo UK savivaldybės darbuotojos.

Priimu visas tavo man "išrašytas" diagnozes biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif

Bet raminkis.

Na taip.. tu matai mamkose niką 'ciocia su trim dukterim'. Atsiprasau, gi uzmirsau, kad tu matai kitaip, nei sveiki zmonės.
Ir ką aš rasau, kai ateinu tuo niku?

Soriukas, atleksiu padiskutuoti I mamkas gerokai veliau, dabar vaziuoju pirkti gražių batelių savivaldybės kalėdiniam vakarėliui. wub.gif , nes tikiuosi daug šokti wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -burbanti-: 27 lapkričio 2023 - 11:46
QUOTE(-burbanti- @ 2023 11 27, 12:45)
Ir ką aš rasau, kai ateinu tuo niku?

taigi gali pasiskaityt paskutines šio niko žinutes, ko čia mandražiniesi.

Ne, žinai, dėl tų nikų viskas gerai - žaidi ir tiek.

Bet tu man pasakyk, kodėl trys dukterys? Taip labai norėjai dukters, o gimė tik sūnus?
Papildyta:
Ir dabar, aišku, ateis čia Ciocia... biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo paštininkė: 27 lapkričio 2023 - 11:53
QUOTE(paštininkė @ 2023 11 27, 12:52)
taigi gali pasiskaityt paskutines šio niko žinutes, ko čia mandražiniesi.

Ne, žinai, dėl tų nikų viskas gerai - žaidi ir tiek.

Bet tu man pasakyk, kodėl trys dukterys?  Taip labai norėjai dukters, o gimė tik sūnus?
Papildyta:
Ir dabar, aišku, ateis čia Ciocia... biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif

Uuuuu...siandien paštininkei suaktyvejusios holiucinacijos.

Gal nukeliam diskusijas po to, kai sugersi kursą psichotropinių.

Koks siaubas, kai po chatus ir forumus pradeda valkiotis psichiškai nesveiki personažai.
Atsakyti
QUOTE(-burbanti- @ 2023 11 27, 12:56)
Uuuuu...siandien paštininkei suaktyvejusios holiucinacijos.

Gal nukeliam diskusijas po to, kai sugersi kursą psichotropinių.

Koks siaubas, kai po chatus ir forumus pradeda valkiotis psichiškai nesveiki personažai.

Burbanti Ciocia, dar neišvažiavai "pirkti gražių batelių savivaldybės kalėdiniam vakarėliui"? biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(paštininkė @ 2023 11 27, 11:43)

kad tu net rašybos skirtumų nematai
Papildyta:
kad gali būti pažįstamos ir pažaisti iš vieno niko tikiu, bet kad vienas ir tas pats žmogus ne
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2023 11 27, 13:03)

o tu lutukės ir ubantu*** rašybos skirtumus patikrink.
Papildyta:
QUOTE(Monteverte @ 2023 11 27, 13:05)
Papildyta:
kad gali būti pažįstamos ir pažaisti iš vieno niko tikiu, bet kad vienas ir tas pats žmogus ne

Oi, tai seniai visiems žinoma istorija. Burbanti va tokias kaip tu ir apgaudinėja.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo paštininkė: 27 lapkričio 2023 - 12:07
QUOTE(paštininkė @ 2023 11 27, 12:08)
o tu lutukės ir ubantu*** rašybos skirtumus patikrink.
Papildyta:

Oi, tai seniai visiems žinoma istorija. Burbanti va tokias kaip tu ir apgaudinėja.

Vienodi jie ir buvo, jei ką, juk taip ir išrišo.
O šių tavo dviejų bandymai pritempti visiškai skirtingi. Skirtingi miestai, skirtingi gyvenimai, net požiūris į rašybą, gramatiką buvo skirtingas biggrin.gif Ar tu nori pasakyti, kad žmogus ant tiek kurtų, ant tiek stengtųsi kelis metus ir rašytų išgalvotus gyvenimus? Sutinku, kad tokių yra, bet jie tai daro vienoje temoje, toms pačioms narėms buria apie tobulą gyvenimą. Žodžiu, tu iš neturėjimo ką veikti sliekų jau ieškai ne ten, kur reikia. Eik gal geriau vėl burk biggrin.gif
Atsakyti
Idi na....
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2023 11 27, 13:20)
Vienodi jie ir buvo, jei ką, juk taip ir išrišo.
O šių tavo dviejų bandymai pritempti visiškai skirtingi. Skirtingi miestai, skirtingi gyvenimai, net požiūris į rašybą, gramatiką buvo skirtingas biggrin.gif Ar tu nori pasakyti, kad žmogus ant tiek kurtų, ant tiek stengtųsi kelis metus ir rašytų išgalvotus gyvenimus? Sutinku, kad tokių yra, bet jie tai daro vienoje temoje, toms pačioms narėms buria apie tobulą gyvenimą. Žodžiu, tu iš neturėjimo ką veikti sliekų jau ieškai ne ten, kur reikia. Eik gal geriau vėl burk biggrin.gif

biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Na, kaip tau patogiau. Tikėk ta ciocia su trimis dukterimis, ar man gaila? biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif

O jei rimtai, tai tikrai einu, darbų pilna.

Iki kažkada.
Papildyta:
QUOTE(uarda @ 2023 11 27, 13:22)
Idi na....

O, psichologė, "idu idu..."

O taip nieko neturi ką sapnuot, tik nuogą mane?

Gerai, kitam tavo sapne būsiu nuoga geresnėj pozoj biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti