Įkraunama...
Įkraunama...

Lietuvybė, patriotizmas, ksenofobija

QUOTE(uarda @ 2023 11 21, 21:25)
Sapnavau nuoga pastininke 😕 nors realiai net nezinau kaip atrodo. Toks keistas sapnas.
Kazin ka reiskia?

Kad sąžinė tavo nerami - čia versija pirma. Jei adekvatus žmogus būtum, kuris tiesiog nori atsiprašyt, tai ta versija būtų priimta. Atsiprašyt ne tik manęs, ne tik mūsų giminės, bet visų holokaustą, o taip pat ir tremtį patyrusių žmonių, kuriuos savo sadistinėmis "psichologinėmis" "įžvalgomis" (matai, kokie reikšmingi tavo sapnai, "psichologe"; ar Žižeką bent skaitei - manau, jis tau daug ką paaiškintų), tiesiog labai įskaudinai.

Antra versija: nuogas mano kūnas - koks? - gyvas, negyvas, seksualus ar ne?

Iš čia - trečia versija...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo paštininkė: 25 lapkričio 2023 - 19:21

Nu matai neateini cia,ir sapnuoja tave >net nuoga😂

Atsakyti

Cia man vienam stringa parasyti ,ar ne😊

Atsakyti
QUOTE(arbuzas77 @ 2023 11 26, 11:07)
<p>Nu matai neateini cia,ir sapnuoja tave >net nuoga😂</p>

Aga biggrin.gif Ir sapnuoja nuogą mane (bei viešai apie tai parašo) ta, kuri SM garsiausiai rėkia, kad mane ignoruoja biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif

P.S. Na, normaliai rašosi.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo paštininkė: 26 lapkričio 2023 - 17:16
QUOTE(paštininkė @ 2023 11 26, 18:15)
Aga biggrin.gif  Ir sapnuoja nuogą mane (bei viešai apie tai parašo) ta, kuri SM garsiausiai rėkia, kad mane ignoruoja biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif

Jai gal truksta sekso, tai sapnuoja nuogalius, trukstu maisto sapnuotu servirruotus valgius...
Atsakyti
Kaip graudu žiūrėti į paštinimkę.
Tiek prisirašė čia nesamonių paskutiniais metais, kad net pati iśsigando, jog gali jai būti bybienė, tai greitai issiregistravo ir vel prisiregistravo, kaip naujokė.

Paštininke, nereikia viešai rodyti savo idiotizmo, tai nereikės slapstytis.
Papildyta:
QUOTE(paštininkė @ 2023 11 25, 20:19)
Kad sąžinė tavo nerami - čia versija pirma. Jei adekvatus žmogus būtum, kuris tiesiog nori atsiprašyt, tai ta versija būtų priimta. Atsiprašyt ne tik manęs, ne tik  mūsų giminės, bet visų holokaustą, o taip pat ir tremtį patyrusių žmonių, kuriuos savo sadistinėmis "psichologinėmis" "įžvalgomis" (matai, kokie reikšmingi tavo sapnai, "psichologe"; ar Žižeką bent skaitei - manau, jis tau daug ką paaiškintų), tiesiog labai įskaudinai.

Antra versija: nuogas mano kūnas - koks? - gyvas, negyvas, seksualus ar ne?

Iš čia - trečia versija...

Nuoga moteri sapnuoti - lauk apkalbų.
Tokių paprastų sapnų reikšmių nežinai?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -burbanti-: 27 lapkričio 2023 - 00:38
QUOTE(-burbanti- @ 2023 11 27, 01:36)
Kaip graudu žiūrėti į paštinimkę.
Tiek prisirašė čia nesamonių paskutiniais metais, kad net pati iśsigando, jog gali jai būti bybienė, tai greitai issiregistravo ir vel prisiregistravo, kaip naujokė.

Paštininke, nereikia viešai rodyti savo idiotizmo, tai nereikės slapstytis.
Papildyta:

Labai taikliai apie save parašei: ir apie nikų kaitaliojimą (net šioje temoje rašai dviem), ir apie savo psichiatrinę diagnozę.

Bet ji tau nepadės. Esi čia tiek antisemitinių postų prirašius, kad man tik į atitinkamas UK institucijas reik parašyt, ką jų priimta emigrantė savo gimta kalba rašinėja; o dar pagal jų specialias dotacijas UK savivaldybėje dirba. Būsi deportuota be teisės gyventi UK
https://www.euronews...crimes-increase
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo paštininkė: 27 lapkričio 2023 - 09:44
Ir vėl Vilnius "pasižymės" https://madeinvilniu...kirstas-klevas/
gyvas augalas mažiau svarbus už negyvą pastatą rolleyes.gif
Atsakyti
Paštininke, rasau rimtai - tu riedi i bedugnę, savo gyvenimą užbaigsi durnyne, jei nesikreipsi pas psichiatrus.
Tavo liga progresuoja nezmonisku greiciu. Manau tu dar ne už durų be rankenų tik todėl, kad dabar priverstinio gydymo jau nebėra. O gaila.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -burbanti-: 27 lapkričio 2023 - 11:32
QUOTE(-burbanti- @ 2023 11 27, 12:25)
Paštininke, rasau rimtai - tu riedi i bedugnę, savo gyvenimą užbaigsi durnyne, jei nesikreipsi pas psichiatrus.
Tavo liga progresuoja nezmonisku greiciu. Manau tu dar ne už durų be rankenų tik todėl, kad dabar priverstinio gydymo jau nebėra. O gaila.

biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif

Bet tavo atisemitiniai tekstai vis tiek lieka tavo. Ar pradėsi žvengt, kad čia anoniminis forumas. Beje, į UK žvalgybą visi anonimai, tipo tu, taip pat yra įtraukti.

Taip kad juokiasi tas, kas juokiasi paskutinis.
Atsakyti
QUOTE(paštininkė @ 2023 11 27, 12:31)
biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif 

Bet tavo atisemitiniai tekstai vis tiek lieka tavo. Ar pradėsi žvengt, kad čia anoniminis forumas. Beje, į UK žvalgybą visi anonimai, tipo tu, taip pat yra įtraukti.

Taip kad juokiasi tas, kas juokiasi paskutinis.

biggrin.gif

Vat stai koks tuscios erdves minusas- atrodo raso normalus zmogus, o po kiek laiko pasirodo, kad tas individas gali buti su psichine negalia.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -burbanti-: 27 lapkričio 2023 - 11:34
QUOTE(-burbanti- @ 2023 11 27, 12:25)

biggrin.gif  Tai kokiu antru niku aš čia rašau ir slqpstausi, kaip tu?

Vat stai koks tuscios erdves minutes- atrodo raso normalus zmogus, o po kiek laiko pasirodo, kad tas individas gali buti su psichine negalia.

Antras, senbuviems žinomas, tavo nikas čia - Ciocia, su trim dukterim biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif

Papildyta:
QUOTE(-burbanti- @ 2023 11 27, 12:33)
biggrin.gif 

Vat stai koks tuscios erdves minusas- atrodo raso normalus zmogus, o po kiek laiko pasirodo, kad tas individas gali buti su psichine negalia.

O ką vadini tuščia erdve? Ar manai, kad gali pasislėpti už anonimo? TU?
Atsakyti