Kokio grožio mažas Estonijos miestelis Sillamäe, tik šiandien apie tokį sužinojau
QUOTE(lutuke123 @ 2023 11 20, 19:34)
ar matet? mis Universe rinkimuose dalyve is Nepalo buvo visai ne standartiniu kudu formu/ Man tikrai grazi ir is veido ir figura super moteriska ir siaip moteris kai sneka tokia tvirta, gerbianti save, kitus ir t.t., bet vienoje lietuviu grupeje, kai paskaiciau visokiu keiksmsu, kaip ji baisiai atrodo apsidziaugiau, kad Lietuvoje negyvenu net pamirsusi buvau ta body shaming lietuvoje ir moterys ir vyrai, kokia stora nusipenejusi kiaule, kokia kvaila ir t.t. nu baisu, galvoju nu kas gero gali nutikti valstybeje, kur sitokiu zmoniu tiek daug. Paskui dejuoja, kad mokyklose pasaipos. smurtas, kazin is kur... .
https://www.facebook...660678552868055
https://www.facebook...660678552868055
Kokia negraži.
Nu nezinau, gali buti apvalesnė, bet veido bruožai ir Afrikoje yra veido bruožai.
Negana, kad stora, bet dar ir negraži. Ne, ne... Mis Universe palikime gražioms moterims, nes jau gaunasi beleberda, kaip ir su gejais ar transvestitais. Džyzis
tai kaip ten teletabių mielieji Masiuliai ar tikrai nekalti?
Kas dabar bus su Ingeborga Dapkūnaite? Tie idiotai gali pilietybe is jos atimti.
siaubas ka daro su Lietuvos miskais, kosmaras
https://www.facebook...s.karpavicius.7
paziurejau tik todel, kad kazkas fb dalinosi ir atkreipiau demesio i lietuviu komentarus, gali patikti , nepatikti, visu skoniai skirtingi, man ji grazi, bet jei nepatinka na neziuri ir tiek, bet taip dergtis is moteru nu kosmaras, ten vienas raso man kiaules nepatinka, nu bl ne duok dieve tokio zmona buti.
bendrai tie konkursai man tokie juokingi ir tusti, tipo vaidinam protingas bet vaikstom su maudymukai
o tos kalbos, kaip gelbes pasauli .... ten jau is vis chirurgu sou daugiau nei moteru realus grozis, vienas gi trans buvo vyrukas, po operaciju.
https://www.facebook...s.karpavicius.7
QUOTE(-burbanti- @ 2023 11 22, 20:40)
Kokia negraži.
Nu nezinau, gali buti apvalesnė, bet veido bruožai ir Afrikoje yra veido bruožai.
Negana, kad stora, bet dar ir negraži. Ne, ne... Mis Universe palikime gražioms moterims, nes jau gaunasi beleberda, kaip ir su gejais ar transvestitais. Džyzis
paziurejau tik todel, kad kazkas fb dalinosi ir atkreipiau demesio i lietuviu komentarus, gali patikti , nepatikti, visu skoniai skirtingi, man ji grazi, bet jei nepatinka na neziuri ir tiek, bet taip dergtis is moteru nu kosmaras, ten vienas raso man kiaules nepatinka, nu bl ne duok dieve tokio zmona buti.
bendrai tie konkursai man tokie juokingi ir tusti, tipo vaidinam protingas bet vaikstom su maudymukai
o tos kalbos, kaip gelbes pasauli .... ten jau is vis chirurgu sou daugiau nei moteru realus grozis, vienas gi trans buvo vyrukas, po operaciju.
Įstrigę kamščiuose vilniečiai pyksta: tai kur pasiruošę kelininkai dingo?
Sningant viešasis transportas Vilniuje vėluoja iki 50 minučių
Dėl prasto oro ketvirtadienį Vilniuje vėlavo skrydis
bet tikrai keista, ką pirma žiema Lietuvoje? Dėl skrydžio tai suprantu, bet vietiniai keliai?
bet tikrai keista, ką pirma žiema Lietuvoje? Dėl skrydžio tai suprantu, bet vietiniai keliai?
QUOTE(lutuke123 @ 2023 11 23, 11:33)
taip Lutuke, kad degtų savame pragare visi parazitai,
tai netoli vyro gimtinės
QUOTE(Monteverte @ 2023 11 23, 14:38)
degs , negali nedegti, cia tipo taip nuo rusu Lietuva saugo debiloidai.
o del ziemos gi ka smet girdziu ta pati scenariju, tik pasninga ir kelinikus uzklumpa netiketai ziema
QUOTE(Monteverte @ 2023 11 23, 14:36)
Įstrigę kamščiuose vilniečiai pyksta: tai kur pasiruošę kelininkai dingo?
As vakar savo masinyte ivariau i garaza, o nusprendziau naudoti 4x4. Ir gerai pataikiau, pravaziavau 20km aplamai nevalytu keliu. Is namo teritorijos tai isvaziavau visus ratus sublokeves. Paprasciau nei 50 metru ilgio isvaziavima nuo sniego isvalyti
Vokietija: surengti reidai Hamas narių ir rėmėjų namuose
siaubas, va ko prisileido ta durnė Merkeliova
siaubas, va ko prisileido ta durnė Merkeliova
Taip turejo atsitikti.Keista, kad tiek ilgai vokieciai kentejo. Ateina laikas Prancuzijai, Anglijai. Nu ka, visi, kuriu neileis sios salys, leks I Lietuvą
QUOTE(-burbanti- @ 2023 11 24, 17:22)
Taip turejo atsitikti.Keista, kad tiek ilgai vokieciai kentejo. Ateina laikas Prancuzijai, Anglijai. Nu ka, visi, kuriu neileis sios salys, leks I Lietuvą
Pas mus per žinias pasakoja, kad net airiai jau sukilo, nors Lutukė pasakojo, kad jie labai tolerantiški.
O ką aš ir sakiau, kad visgi nėra žmonės vienodi, yra religija, papročiai ir niekada visi netaps pasauliečiais. Ir taip, idealiu atveju Lietuva turėtų būti lietuviams arba tiems, kurie ne prieš būti lietuviais, pritapti pilnai. Ir t.t. ir pan. su visomis kitomis šalimis. Nes kas vyksta dabar, tai yra totalus balaganas.