Įkraunama...
Įkraunama...

Lietuvybė, patriotizmas, ksenofobija

QUOTE(-burbanti- @ 2023 11 15, 15:08)
Jo tevai ji vercia internete ziureti rusiskus klipus?

Lietuvoje daug kas anglishkai nemoka, nei lenkishkai, tai lieka tik rusu informacine erdve.
O nesimokinimas priklauso nuo nusistatymo, kad rusu ala bus svarbi ir naudinga.
Nros kinieciu jau tamoa 10 kart naudingesne
Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2023 11 15, 14:29)
Lietuvoje daug kas anglishkai nemoka, nei lenkishkai, tai lieka tik rusu informacine erdve.
O nesimokinimas priklauso nuo nusistatymo, kad rusu ala bus svarbi ir naudinga.
Nros kinieciu jau tamoa 10 kart naudingesne

Lietuvoj jau labai daug kas moka anglu, nemoka gal tik pensininkai ir tai ne visi, daug kas gi buvo i uzsieni isvykes, padirbti ar siaip keliauti, bent minimaliai moka. Rusu kalba kaip tik jaunesni nei 40 jau ne visi moka, maza dalis. Tu labiau gal apie savo karta sneki zmoniu, o ne visa Lietuva.
Rusu mes vyresni mokam, nesm mokino nuo darzelio ir tiek, bet siaip gerai kad moku, naudinga moketi ir anglu ir rusu.
Atsakyti
Arbuzeli, ikelk normaliai nuorodas, su http:// mygtuku cia virsuje, kad neistampytu ekrano.
QUOTE(Monteverte @ 2023 11 14, 10:16)
jau ne vieną istoriją žinau, kai katės vėžį nuima, tik tiek, kad aišku pačios vargšės miršta, bet šeimininkė išgija.
Katei, šuniui labai svarbu stiprus šeimininkas, nes jis ir turi ginti, saugoti savo gyvūną. O būna neretai atvirkščiai. Visokie pliuškiai, ligoti prisiperka, o gyvūnas jam tada skydu stoja, viską ima ant savęs. Nesąžininga tai. Ligonius gyvūnas turėtų tik ribotą laiką lankyti.

gerai pastebejai, pas gyvunus vedlys yra sveikiausias ir stipriausias gyvunas, o pas zmones dazniausiai atvirksciai, tai ir naminiai gyvunai dazniausiai uzstringa su bet kokiais savinikais, kurie kartais vos gyvi.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lutuke123: 15 lapkričio 2023 - 16:58

Prie ko cia tavo tėvai ir tavo trauka rusams?
Tu bent jauti какую пургу ты носишь?

Ka tau gali paaiskinti jei tu nuo cambalos nedaug pabegus 😁 

Kam man lauzyti galva verciant ,kai yra laisvas kanalas >kuris nera remiamas rusu. 

Atsakyti
QUOTE(arbuzas77 @ 2023 11 15, 19:57)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author=",kai yra laisvas kanalas >kuris nera remiamas rusu. </p>

Cia sitas?
"Trečdalį kanalo biudžeto sudaro ES lėšos...
Euronews“ yra susilaukę kritikos dėl šališkumo – Europos komisijos požiūrio propagavimo...
2017 m. vasario 15 d. paskelbta, jog JAV televizijos tinklas NBC įsigijo 25 proc. Europos televizijos kanalo „Euronews“ akcijų už 30 mln. JAV dolerių."
Defi irgi tada laisvas, ir nera remiamas rusu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo uarda: 15 lapkričio 2023 - 22:08
QUOTE(lutuke123 @ 2023 11 15, 17:20)
Lietuvoj jau labai daug kas moka anglu,

Juokiesi. Aishku moka daugiau procentaliai nei mokejo sovietu laikais, bet daug kas dar nemoka ir zhmones kuriems dar iki pensijos ilgai ilgai dirbti.
Atsakyti

Cia sitas?
"Trečdalį kanalo biudžeto sudaro ES lėšos...
Euronews“ yra susilaukę kritikos dėl šališkumo – Europos komisijos požiūrio propagavimo...
2017 m. vasario 15 d. paskelbta, jog JAV televizijos tinklas NBC įsigijo 25 proc. Europos televizijos kanalo „Euronews“ akcijų už 30 mln. JAV dolerių."
Defi irgi tada laisvas, ir nera remiamas rusu.

Ne .

va sita skaitau,kartais

https://www.dw.com/r...

Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2023 11 15, 22:08)
Juokiesi. Aishku moka daugiau procentaliai nei mokejo sovietu laikais, bet daug kas dar nemoka ir zhmones kuriems dar iki pensijos ilgai ilgai dirbti.

Nezinau statistikos, bet nepazystu mano amziaus ar jaunesniu zmoniu Lietuvoje, kurie nemoketu bent kazkiek anglu. Mokosi gi visi mokyklose, aukstosiose bet ka studijuojant privaloma, tai gal kazkas kas mete mokykla po 9 klasiu ir dirbo paprastus darbus ir nemoka, nors irgi dalis tokiu zmoniu emigracijoje pabuve ar kad ir masinas varinedami is Europos pramoksta net kelias kalbas. biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif mano drauge kuri studijavo voekieciu ir nebuvo niekur uzsieni gyventi ir nestudijavo nieko ir tai pramoko, reikia gi kompai, online ivairus dalykai, o jaunesni tai is vis gerai.
zinoma laisvai bendrauti visom temom tikrai gal nemoka, bet susisnekejmui uztenka, mano pazystamas airis buvo ne karta Lietuvoje, tai sake be problemu visus susisneka angliskai kavines, parduotuves, medikai ir kitos ivairios vietos, net nustebes pradzioje buvo, kaip gerai visi moka anglu.
kokios bobutes ar diedukai kaime gal ir nemoka, nereikia jiem.
Tu gi mazai su zmonem bendrauji is kur tu zinai kaip kas ka moka?
Atsakyti

Deja ,as mokinausi vokieciu mokykloj.Kol mokinausi ir mokejau o dabar man jos nereikia ,nereikejo >tai atsimenu tik kelis zodzius.Nors ji lengvesne palyginus su anglu. Zodziu panasiu yra.  

O jus ar zinot kad bent pries 20m In LT buvo zmoniu kurie tik rusiskai kalbedavo,arba nei rusiskai nei lietuviskai.Turejo LT pilietybe ir juos imdavo i kariuomene .

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo arbuzas77: 16 lapkričio 2023 - 11:16
QUOTE(arbuzas77 @ 2023 11 16, 11:13)
<p>Deja ,as mokinausi vokieciu mokykloj.Kol mokinausi ir mokejau o dabar man jos nereikia ,nereikejo >tai atsimenu tik kelis zodzius.Nors ji lengvesne palyginus su anglu. Zodziu panasiu yra.  </p>
<p>O jus ar zinot kad bent pries 20m In LT buvo zmoniu kurie tik rusiskai kalbedavo,arba nei rusiskai nei lietuviskai.Turejo LT pilietybe ir juos imdavo i kariuomene .</p>

nebegerk gal jau
prieš 20 metų Lietuvoje kažkokius nešnekančius imdavo į kariuomenę? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(arbuzas77 @ 2023 11 16, 12:13)
Deja ,as mokinausi vokieciu mokykloj.Kol mokinausi ir mokejau o dabar man jos nereikia ,nereikejo tai atsimenu tik kelis zodzius.

Tu gal jau pensininkas su stazhu, kaip Ubuntiene ishsireishke?

Ka reishkia"man nereikejo"?
Jei nebut privalomai mokine, tai ko gero skaiciuoti ir rashyti nemoketum.

Paskuii ir tenka ruskiu portaluose info ieshkot...
Atsakyti

nebegerk gal jau
prieš 20 metų Lietuvoje kažkokius nešnekančius imdavo į kariuomenę? biggrin.gif

Num ,ir dar zinok ne bele kur o sostinej 😂

Atsakyti