Įkraunama...
Įkraunama...

Lietuvybė, patriotizmas, ksenofobija

Apsimeti kvaila, jei lygini tycine gyvunu nelaisveje kergima ir veisima su netycia.

O antra dalis tai ir koks pedofilas gali parashyti, kad vaiku maitina shiltai laiko prausia ir keliauja, be to jiems dar ir malonu buna.
Taip rasho visi egoistai, ir vergvaldziai taip rashe, kaip jie vergais rupinasi ir juos globoja, o be ju jie prazhutu. Kas ir buvo ish dalies tiesa, nes vergija panaikinus daug buvusiu vergu neishgyveno, nemokejo gyvent.
Taip ir tie gyvunu myletojai dziaugiasi prisiveise sau malonumui visokiu sutverimu. Shlykshtynes - tokia mano nuomone

o kas tave išties pykdo? Ar ne tai, kad kiti šunims skiria daugiau dėmesio ir meilės, nei tu savo vaikams?...

Atsakyti

Žmonės su šunimis gyveno nuo senų laikų, tai kaip ir norma turėtu būt.

Atsakyti

Žmonės su šunimis gyveno nuo senų laikų, tai kaip ir norma turėtu būt.

Atsakyti
QUOTE(Amadėja* @ 2023 11 09, 09:25)
<p>Žmonės su šunimis gyveno nuo senų laikų, tai kaip ir norma turėtu būt.</p>

Taip. Ir nelabai suprantu kam juos lyginti su vilkais, meškom ar dar kuo. Jie nėra tas pats kas laukiniai žvėrys. Kaip žmogus vystėsi, ėmė ugnį naudoti, apdoroti sau maistą, rengtis, taip šunys gyvendami šalia jo ėmė analogiškai vystytis ir jiems ėmė daugiau patikti tai, kas ir žmogui, o ne laukiniams gyvūnams. Pvz. puikiai išmoko važinėti mašinomis, keliauti, valgyti ir puikiai virškinti apdorotą maistą ir t.t. Ir tikrai nei vienas šuo su visam nenori pabėgti į miškus pas a la gimines biggrin.gif Jei noi išsilakstyti, tai tik kuriam laikui, o vėliau vis tiek nori grįžti į šiltą šeimininko lovą ar savo guolį namuose, ne miške smile.gif
Atsakyti
kaip tikslu, pažiūrėkit kaip viskas kas vyksta iš šono atrodo
https://www.facebook...838328444281671
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Monteverte: 09 lapkričio 2023 - 18:26
QUOTE(Amadėja* @ 2023 11 09, 10:25)
<p>Žmonės su šunimis gyveno nuo senų laikų, tai kaip ir norma turėtu būt.</p>

Mane pykina, kai egoistai tik save mylintys ir savo interesus zhiurintys aishkina apie kazhkokia ten meile gyvunams, nors tie gyvunaii elementarus zhaislai poreikiams tenkinti.
Tai ir zhmoness veisti leiskime.
Nuoo senoves buvo vergai ir tai turetu buti visada.

Shunes kazhkada buvo naudingi ukyje, del to juos ir laike
Atsakyti

Jai ,zmones nepatinka veisti, bet kadangi gamtos duota ,kad kazkuo turi rupintis-myleti >>>rupinasi -myli suniukus .Taip kompensuodama netekti.

Kitas variantas ,prieraisumas gyvunams >tam tikras streso nuemimas.veikia gydanciai,pvz glostant kate ,arba kai ji trinasi kazkur .

Delfinai plaukiodami salia gydo vaikus ,nuo visokiu ten ligu. vieni kalbet pradeda kiti asarot ,netgi vaiksciot.

zodziu ,kas valgo ,ka gydo ,ka pati suvalgo.Dar kiti keksu uzsiima 😁

Atsakyti

Mane pykina, kai egoistai tik save mylintys ir savo interesus zhiurintys aishkina apie kazhkokia ten meile gyvunams, nors tie gyvunaii elementarus zhaislai poreikiams tenkinti.

Signalizacija,ir sargas.Kuris lodavo,kasdavo svetimus dvikojus .Ka dabartine,, ismaniju karta,, isvede kad tai sunu kankinimas,ir jie turi gyventi lygiaverti gyvenima ,kartu su mumim.Valgyti,miegoti.ziureti tv ,keliauti😁

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo arbuzas77: 10 lapkričio 2023 - 07:40

Vaikai irgi gimdomi ne kam kitam, o dėl savo noro jų turėti :) Ir ką? :)

Atsakyti
QUOTE(arbuzas77 @ 2023 11 10, 07:36)
<p>Jai ,zmones nepatinka veisti, bet kadangi gamtos duota ,kad kazkuo turi rupintis-myleti >>>rupinasi -myli suniukus .Taip kompensuodama netekti.</p><p>Kitas variantas ,prieraisumas gyvunams >tam tikras streso nuemimas.veikia gydanciai,pvz glostant kate ,arba kai ji trinasi kazkur .</p><p>Delfinai plaukiodami salia gydo vaikus ,nuo visokiu ten ligu. vieni kalbet pradeda kiti asarot ,netgi vaiksciot.</p><p>zodziu ,kas valgo ,ka gydo ,ka pati suvalgo.Dar kiti keksu uzsiima 😁</p>

biggrin.gif
Aš vos pradėjusi vaikščioti ir kalbėti, eidavau pas šunis, nesvarbu piktas ar geras. Jei piktas, stengdavausi jį prisijaukinti. Žaislų norėjau tik minkštų ar plastikinių gyvūnų, totalus ignoras buvo lėlėms, nežinojau ką su tom lėlėm veikti. Kaži koks čia kieno kompensavimas buvo pas 2-3 metų vaiką, ką einšteine? biggrin.gif Daug kas mums yra įgimta ir nuo prigimties nepabėgsime. Tau pvz įgimta padaryti vaiką ir jį numesti kitiems, jei su mama kas nepavyko. Tai ką dabar?
Papildyta:
Beje, tai buvo turint omeny tai, kad mano šeima man gimus kambarinio šuns neturėjo, tėvų draugai irgi neturėjo, taigi tai nebuvo kažkur pamatytas ir nukopijuotas veiksmas, kad kažkas šunį čiučina. Aš juos tik matydavau prie būdos pririštus pas kitus ir tiek.
Atsakyti

Kazkas su gyvatem gyvena 😊 

Atsakyti
Paprasciausiai gyvenam gana nutole nuo gamtos siais laikais, bet jos issiilge ir siekiam to rysio, beveik visi vaikai nori gyvnuneliu ar tai suniuku ar kaciuku ar ziurkenu ar kad ir gyvaciu, tai mums naturalu zmones milijonus metu gyveno gamtoje apsupti gyvunu, su vienais draugavo, kitus gal medziojo. Perkam geles i namus, kas prie namu auginam augalus, nors aisku kazkas issikloja trinkelem ir namuose sterilu buna, visaip buna, bet dauguma vis dar siekia to rysio su gamta, ziema dedam lesykleles, pavasari keliam inkiliukus, kazkas laiko sunis, kazkas vistas, kiekvienam savo. Manau kol abi puses lailmingos ir nekankinamos, tol ir gerai viskas.
Cia dar kartais reiktu paziureti kas ka turi del savo naudos, ar mes gyvunus, ar gyvunai mus, ypac kates biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
O viskas siame pasaulyje del musu paciu egoizmo ar geroves ar noru, altruistu tikrai vienetai ant milijonu.
Atsakyti