Įkraunama...
Įkraunama...

Lietuvybė, patriotizmas, ksenofobija

QUOTE(-burbanti- @ 2023 10 23, 12:34)
Mano manymu, mes buvom 'įsodinti žemėje', kaip bandomieji triušiai. Čia ne mūsų žemė, mes genetiškai neprisitaikę joje išgyventi. Nes- kai šalta, mes mirtume, jei neapsikūtotume savęs nuo galvos iki kojų ir negyventume apšiltintuose būstuose. Kai karšta, mes numirtume nuo saulės smūgio ir baisi7 nudegimų, jeineqpsisaugotume pavėsi7, kondencionieriais ir kremais nuo saules. Kokie dar žemės gyviai taip saugosi nuo visko, kaip žmonės?

Labai pritariu. Mes komfortiškai išgyvename tik naikindami viską aplinkui, darydami žalą, ko nei vienas kitas gyvis tiek nepadaro, net kokie skėriai. Man tikrai gana logiška atrodo idėja, kad mes susipykome su Dievais ir mus čia nutrenkė, todėl jų ir reikia šauktis (ir žmonės tą darė per amžių amžius, tik dabar kai kurie "iš didelio rašto išėję iš krašto" bando tą neigti). Ir tikrai negaliu sakyti, kad psichiškai nesveiki ar dar kokie nors yra tie žmonės, kurie kažką atmena iš savo praeitų gyvenimų ir yra teigiančių, kad gyveno kitaip, visai kitokioje planetoje. Ne mums čia ir dabar suprasti visas energijas, sielos klajones ir t.t. Per maži mes žaidėjai kaip sakoma.
O įdomiausias dalykas bent jau man kol kas šioje Žemėje yra tai, kai pagauni savo kažkokią kaip dermės su Visata bangą ir tave tiesiog veda, ateina visi reikiami atsakymai per bet kur radiją, kt. žmones, visada yra paruošta kur riekia reikiama vieta ir tt. Tai tik įrodo kaip viskas yra sustyguota ir jokais būdais ne chaotiška. Ir plyta ant galvos be reikalo nei vienam nenukrenta.
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2023 10 23, 12:34)
nes niekas ten ir nebuvo biggrin.gif

Gali buti. Tik norejo buti "pranasesni" . Na ne tik kazkas i atvira kosmosa isejo, bet mes va sugebejom daugiau, net i menuli nuskridom 😀
Atsakyti
Reikia pamatyti senovines nuotraukas. Kai kurios is jų tokio švarumo, kad net keli šimtai žmoniu, nufotograf7otu johe, turi visus bruožus veido, paziurejus 8s arti. Ko su dabartinemis technologijomis nepasieksi. Mane visada domina senovines archyvu nuotraukos apie 300 metu atgal, kur nepamatysi dideliuose miestuose ne vieno zmogaus, arklio ar masinos. Miestai tušti, visiskai. Net dabar atkasinejami senobiniu namu pirmi aukstai is po keliu metru zemes sluoksnio. Senovinė akmens raižyba is tu laiku tokio lygio, kuris dar nera pasiektas dabar - nera dar tokiu technologiju.ir t.t.ir pan.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -burbanti-: 23 spalio 2023 - 12:18

Gal ekstremofilai egzistuoja tik musu planetoje. O jeigu kazkur ir butu kitose planetose tai nereiskia, kad butu ir panasaus issivystymo gyvybe kaip zemeje zmones. Arba tada ir zvaigzdese, ne tik planetose gali buti kokiu ekstremofilu. Na niekas nezino...
Taip, jo nuomone. Kaip ir kitu tik ju nuomone, kad yra gyvybe kitur, nes irodymu nera, tokiu teleskopu nera, na nera tokios technikos, kad galetu pamatyti gyvybe kitose planetose.
O siaip galetu maziau finansuoti karus, o daugiau skirti kosmoso tyrinejimui. Pvz kodel kosminis skrydis i menuli dabar neimanomas? Ale daug finansu reikalaujantis?

Tai kad Nasa dirba ties Artemis misija, kurios tikslas įrengti bazę. Ne nusileisti vieną kartą ir pašokinėti, bet įkurdinti įgulą ilgesniam laikui.

O finansų tokie dalykai reikalauja nežmoniškai didelių ir, kaip ir karus finansuojant, taip ir kosmoso tyrinėjimus, irgi visada reikia galvoti apie prasmę ir naudą. Už tuos pinigus gal galima 3 somalius išmaitinti :)

Atsakyti
QUOTE(Iš_Šviesos @ 2023 10 23, 13:42)
Tai kad Nasa dirba ties Artemis misija, kurios tikslas įrengti bazę. Ne nusileisti vieną kartą ir pašokinėti, bet įkurdinti įgulą ilgesniam laikui.
</p><p>O finansų tokie dalykai reikalauja nežmoniškai didelių ir, kaip ir karus finansuojant, taip ir kosmoso tyrinėjimus, irgi visada reikia galvoti apie prasmę ir naudą. Už tuos pinigus gal galima 3 somalius išmaitinti smile.gif
</p>

tais laikais pinigų buvo, o dabar staiga nėra ir reikia ties tuo ilgai ir nuobodžiai dirbti?
pasakėlės vaikams biggrin.gif
įdomu dėl ko tada Gagariną reikėjo naikinti? matyt nenuperkamas pasitaikė kaip koks Armstrongas smile.gif
Atsakyti

Iš Šviesos, as nesu prieš tave, mano atsinešimas į tave yra neutralus. Bet tik vieną man paaiškink ' na kodėl jūs nesilaikot dyoto žodžio čia nesugryžti? Nakviša net rašė, kad mes verksim, bet jūs negryšit. Kiek jūs vis dažniau ir dažniau sugryztat, tiek ji pati skqito šią twmą (pati mačiau). Kodėl? Kas jus verčia nesilaikyti duoto žodžio. Tu is ju pati protingiausia, gal bent tu atsakysi, nes tos dūros net nesugeba atsakyti ko cia vis atsivelka.

Aš niekada jokio žodžio "negrįžti" nedaviau. Niekur nei išėjau, nei atėjau. Atsakau tau už save, ne už visas, nes tokio "visos mes" ar "visos jūs" čia nėra.

Atsakyti
šitiek milijardierių dabar neturinčių kur save ir savo pinigus padėti, atsirastų ne viena sir ne du norintys tiesiog pašokinėti, selfie pasidaryti smile.gif bet... nu negali jie to padaryti su savo milijardais 2023 m biggrin.gif
Atsakyti

tais laikais pinigų buvo, o dabar staiga nėra ir reikia ties tuo ilgai ir nuobodžiai dirbti? pasakėlės vaikams biggrin.gif įdomu dėl ko tada Gagariną reikėjo naikinti? matyt nenuperkamas pasitaikė kaip koks Armstrongas smile.gif
Kaip nėra pinigų, jei planuojama bazė? :) ir dirbti reikia ilgai, bet nenuobodžiai. Visada tokiuose dalykuose, be politikos, turi dalyvauti ir sveikas protas. Robotą siųsti yra pigiau. Ir nuveikti jis gali žymiai daugiau, ir nelaimei atsitikus, visi geležies krūvą apverks o ne Johną ir Nancy į gabalus susprogusius. Ir tas žmonių saugumas kainuoja 100 kartų daugiau. Tolerancija rizikai artėjanti prie nulio kainą pučia. 
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Iš_Šviesos: 23 spalio 2023 - 12:54
QUOTE(Iš_Šviesos @ 2023 10 23, 13:47)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="-burbanti-" data-cid="73111029" data-time="1698053679"><div><p>Iš Šviesos, as nesu prieš tave, mano atsinešimas į tave yra neutralus. Bet tik vieną man paaiškink ' na kodėl jūs nesilaikot dyoto žodžio čia nesugryžti? Nakviša net rašė, kad mes verksim, bet jūs negryšit. Kiek jūs vis dažniau ir dažniau sugryztat, tiek ji pati skqito šią twmą (pati mačiau). Kodėl? Kas jus verčia nesilaikyti duoto žodžio. Tu is ju pati protingiausia, gal bent tu atsakysi, nes tos dūros net nesugeba atsakyti ko cia vis atsivelka.
</p></div></blockquote><p>Aš niekada jokio žodžio "negrįžti" nedaviau. Niekur nei išėjau, nei atėjau. Atsakau tau už save, ne už visas, nes tokio "visos mes" ar "visos jūs" čia nėra.
</p><p>
</p>

Nu kaip tai biggrin.gif ? Gi dinghies kartu su Nakviša, tik neperseniai pradejai vel rasyti
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -burbanti-: 23 spalio 2023 - 13:03

šitiek milijardierių dabar neturinčių kur save ir savo pinigus padėti, atsirastų ne viena sir ne du norintys tiesiog pašokinėti, selfie pasidaryti smile.gifbet... nu negali jie to padaryti su savo milijardais 2023 m biggrin.gif

Gi jau šokinėjo vienas po vandeniu su sūnum. Žinom kuo baigėsi.

Atsakyti

Nu kaip tai biggrin.gif? Gi dinghies kartu su Nakviša, tik neperseniai pradejai vel rasyti

Aš rašau kada noriu, ir nerašau kada nenoriu. Priklausomai nuo temos ir mano gyvenimo.

Atsakyti
QUOTE(Iš_Šviesos @ 2023 10 23, 13:53)
Kaip nėra pinigų, jei planuojama bazė? smile.gif ir dirbti reikia ilgai, bet nenuobodžiai. Visada tokiuose dalykuose, be politikos, turi dalyvauti ir sveikas protas. Robotą siųsti yra pigiau. Ir nuveikti jis gali žymiai daugiau, ir nelaimei atsitikus, visi geležies krūvą apverks o ne Johną ir Nancy į gabalus susprogusius. Ir tas žmonių saugumas kainuoja 100 kartų daugiau. Tolerancija rizikai artėjanti prie nulio kainą pučia. 

12 žmonių gi jau neva pasivaikščiojo, o dabar su tokiomis galimybėmis, su tokia sveikatos priežiūros sistema nebeatsiranda galinčių? su tiek milijardierių, kurie mielai parems? biggrin.gif
voveriukų juokinimas smile.gif
Atsakyti