Įkraunama...
Įkraunama...

Lietuvybė, patriotizmas, ksenofobija

Matai,jos nelaimingos ,dejuoja vienos-uztat ir pyksta,nervinasi ir t.t. :D 

Tyrimuose keliama teorija, kad yra labai aiški priežastis, kodėl moterys garsiai dejuoja užsiimdamos seksu – jos taip bando prisikviesti kitus vyrus, jei jų dabartinis partneris negalėtų jų apvaisinti
| Visą straipsnį galite rasti: 

Atsakyti
Vienas senas iškrypėlis pasakoja kitai senstanciai iškrypėlei apie normalias moteris biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Amadėja* @ 2023 10 22, 17:11)
Nu jis gi trolina... božė božė

O tau normalu ar ne tokie trolinimai?
Atsakyti

O tau normalu ar ne tokie trolinimai?

Normalumo šiam forume ne kažką 😉

Atsakyti
QUOTE(Amadėja* @ 2023 10 22, 18:40)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="lutuke123" data-cid="73110925" data-time="1697988190"><div><p>O tau normalu ar ne tokie trolinimai?</p></div></blockquote><p>Normalumo šiam forume ne kažką 😉</p>

tai gal parodyk pavyzdį?
Atsakyti
QUOTE(Amadėja* @ 2023 10 22, 18:40)
Normalumo šiam forume ne kažką 😉

Bet yra ribos, kas man priimtina kas ne, kas juokinga kas ne.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lutuke123: 22 spalio 2023 - 17:54

Bet yra ribos, kas man priimtina kas ne, kas juokinga kas ne.

😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂

Vienas senas iškrypėlis pasakoja kitai senstanciai iškrypėlei apie normalias moteris biggrin.gif

😂😂😂😂😂supavydejai jai ? Ji bent ateina svaria galva .o ne jus abi> nuskriaustos 

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo arbuzas77: 22 spalio 2023 - 18:31

tai gal parodyk pavyzdį?

Tiesiog bendravimo stilius toks/žmonės/tikslai ir nieko čia nepadarysi. 

Atsakyti

😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂

😂😂😂😂😂supavydejai jai ? Ji bent ateina svaria galva .o ne jus abi> nuskriaustos 

Su galva visaip būna 😁 bet juokus dar kolkas suprantu 😁

Atsakyti
QUOTE(Amadėja* @ 2023 10 22, 19:59)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="Monteverte" data-cid="73110931" data-time="1697989917"><div><p>tai gal parodyk pavyzdį?</p></div></blockquote><p>Tiesiog bendravimo stilius toks/žmonės/tikslai ir nieko čia nepadarysi. </p>

Tai bendrauk aukštame lygyje, intelektualiomis temomis, kas trukdo?
Apie žmonių atsiradimą šiaip jau nebaigėm. Tai kas sukūrė beždžiones? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Amadėja* @ 2023 10 22, 20:01)
Su galva visaip būna 😁 bet juokus dar kolkas suprantu 😁

na matyt tarp gasliu zmoniu buni, jei tau tokie dalykai juokingi, man zinok nejuokingi, tupas, tuscias, gaslus "pajuokavimas" ir tiek.
Atsakyti
QUOTE(Amadėja* @ 2023 10 21, 21:38)
<Iš ten pat, iš kur ir kiti gyvūnai 😁</p><p></p><p>O čia apie žmones</p><p>"<span>Maždaug prieš 4–8 milijonus metų (

Tai is kur isvis gyvas organizmas atsirado zemeje, jeigu deguonies tinkancio kvepavimui turi pagaminti augalai?
Ir bendrai paemus visata atsirado po didziojo sprogimo, o tai kas buvo iki sprogimo?
Ir dar man keista kaip mokslininkai raso apie tai, kad gyvybes egzistavimo kosmose nepavyksta irodyti. Tai atmosferos slegis ne toks, tai sudetis ne tokia, tai temperatura ne tokia, tai atsumas nuo saules ne toks ir t.t. bet gal ta gyvybe yra ten, tik ne tokia kaip musu zemeje, o adaptavusi prie tu salygu kokios yra tose planetose. Ir siaip pilnos informacijos suzinoti neimanoma, nes negalim ju pasiekti.
Dar idomu kaip ten ateityje evoliucionuos zmogus.
Ir siaip daug visokiu klausimu kyla...
Papildyta:
QUOTE(-burbanti- @ 2023 10 22, 14:43)
Tu sumaišei erdves, cia ne pažinčių portal's. Aišku, yra ir čia k.vų, kurios ir rašo pirmos vyriskiems nikams (neuzmirsiu niekada, kaip Moontė rangėsi pries mane až, kai buvau atejusi vyriaku niku  biggrin.gif  biggrin.gif ) ir nuotraukas siuncia, nes kiekviena šeima turi savus išsigimėlius.

Moonte? Rimtai?
Papildyta:
QUOTE(lutuke123 @ 2023 10 22, 20:52)
na matyt tarp gasliu zmoniu buni, jei tau tokie dalykai juokingi, man zinok nejuokingi, tupas, tuscias, gaslus "pajuokavimas" ir tiek.

Bet koks tikslas? Gi ne paauglys koks "juokauja" arba prisigeres diedas.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo uarda: 22 spalio 2023 - 21:04