QUOTE(Amadėja* @ 2023 10 21, 21:38)
<Iš ten pat, iš kur ir kiti gyvūnai 😁</p><p></p><p>O čia apie žmones</p><p>"<span>Maždaug prieš 48 milijonus metų (
Tai is kur isvis gyvas organizmas atsirado zemeje, jeigu deguonies tinkancio kvepavimui turi pagaminti augalai?
Ir bendrai paemus visata atsirado po didziojo sprogimo, o tai kas buvo iki sprogimo?
Ir dar man keista kaip mokslininkai raso apie tai, kad gyvybes egzistavimo kosmose nepavyksta irodyti. Tai atmosferos slegis ne toks, tai sudetis ne tokia, tai temperatura ne tokia, tai atsumas nuo saules ne toks ir t.t. bet gal ta gyvybe yra ten, tik ne tokia kaip musu zemeje, o adaptavusi prie tu salygu kokios yra tose planetose. Ir siaip pilnos informacijos suzinoti neimanoma, nes negalim ju pasiekti.
Dar idomu kaip ten ateityje evoliucionuos zmogus.
Ir siaip daug visokiu klausimu kyla...
Papildyta:
QUOTE(-burbanti- @ 2023 10 22, 14:43)
Tu sumaišei erdves, cia ne pažinčių portal's. Aišku, yra ir čia k.vų, kurios ir rašo pirmos vyriskiems nikams (neuzmirsiu niekada, kaip Moontė rangėsi pries mane až, kai buvau atejusi vyriaku niku
![biggrin.gif](https://www.supermama.lt/forumas/public/style_emoticons/default/biggrin.gif)
) ir nuotraukas siuncia, nes kiekviena šeima turi savus išsigimėlius.
Moonte? Rimtai?
Papildyta:
QUOTE(lutuke123 @ 2023 10 22, 20:52)
na matyt tarp gasliu zmoniu buni, jei tau tokie dalykai juokingi, man zinok nejuokingi, tupas, tuscias, gaslus "pajuokavimas" ir tiek.
Bet koks tikslas? Gi ne paauglys koks "juokauja" arba prisigeres diedas.