Įkraunama...
Įkraunama...

Lietuvybė, patriotizmas, ksenofobija

QUOTE(Montekrista.back @ 2023 10 20, 14:38)
<blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="Monteverte" data-cid="73110438" data-time="1697801873">
<div>
<p>baimėms ir nežinia? nu nieko sau vartotojo įkelta nuotrauka

tai iš kur tu atsiradai? papasakok kas tave sukūrė vartotojo įkelta nuotrauka</p>
</div>
</blockquote>
<p>Ty biologijos nesimokei?</p>
<p>Čia jau ne mano problemos.</p>

"Ty" biggrin.gif biggrin.gif
Kaimas ir liks kaimas biggrin.gif
Atsakyti

Tikrai ne, tiog mane traukia kitos savybes. Kunas tikrai ne svarbiausia.

Aseksualūs žmonės gali ir nori mylėti, jiems tiesiog nereikia sexo. Panašu, kad tau tinka. 

Atsakyti
QUOTE(Montekrista.back @ 2023 10 20, 15:15)
<blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="Monteverte" data-cid="73110442" data-time="1697802084">
<div>
<p>tai tu beždžionėlė? vartotojo įkelta nuotrauka</p>
</div>
</blockquote>
<p>o tavo tėvai beždžionės?</p>

tai mano protėviai Dievai. Kas tau neaišku? O tavo beždžionės biggrin.gif
Atsakyti

tai mano protėviai Dievai. Kas tau neaišku? O tavo beždžionės biggrin.gif

Supratau :) 

Atsakyti

tai tu beždžionėlė? biggrin.gif

Nu nevisai, mes evoliucionavę beždžionės😃

Jei dar tiksliau, tai turime bendrus protėvius 

Atsakyti
QUOTE(Amadėja* @ 2023 10 20, 15:22)
Jei dar tiksliau, tai turime bendrus protėvius </p>

aa, tai supratau kodėl mes nesusišnekame ir nesusišnekėsime biggrin.gif
kas dieviškas, kas gyvuliškas smile.gif
Atsakyti

aa, tai supratau kodėl mes nesusišnekame ir nesusišnekėsime biggrin.gif
kas dieviškas, kas gyvuliškas smile.gif

Nu maža ką, gal kas biškį ir įsikišo, kad kažkaip tie žmonių smegenai patobulėjo 😃😃😃

Atsakyti
QUOTE(Montekrista.back @ 2023 10 20, 15:17)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="IDOMUCIA" data-cid="73110441" data-time="1697802062"><div><p>Tikrai ne, tiog mane traukia kitos savybes. Kunas tikrai ne svarbiausia.</p></div></blockquote><p>Aseksualūs žmonės gali ir nori mylėti, jiems tiesiog nereikia sexo. Panašu, kad tau tinka. </p>

Exe nespedavo abortu ishvalymu darytis, net spirales nepadedavo, cia manai panashu i aseksualuma?
Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2023 10 20, 12:16)
Mane moterys visai netraukia... Net nuogos. Reikia ijungti mygtuka ir uzhkrauti tam tikra programa viduje tam reikalui. Kitaip ar moteris ar kumele - jokio skirtumo.

o vyrai traukia?
Papildyta:
QUOTE(Montekrista.back @ 2023 10 20, 13:07)
Aš pilna gyvenimo geismo. Tiesiog yra tokie žmonės. Jie gerte geria į save visą gėrį ir grožį. Džiaugiasi smulkmenom kaip vaikai ir daug juokiasi. Tai ir visi kiti mažmožiai yra gyvenimo geismas. O didžiausias "mažmožis"-suvokimas, kokie mes laikini. </p>

nu labai gerai cia sugebi sias savo savybes paslepti, tikriausiai ne as veina ju cia pas tave nepastebejo biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Bet kaip nuo seksualinio geismo persokai i gyvenimo geisma, kas is vis kita opera doh.gif kaip tu sokineji per temas, kaip kumele per kliutis biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Montekrista.back @ 2023 10 20, 13:09)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="IDOMUCIA" data-cid="73110390" data-time="1697793404"><div><p>Mane moterys visai netraukia... Net nuogos. Reikia ijungti mygtuka ir uzhkrauti tam tikra programa viduje tam reikalui. Kitaip ar moteris ar kumele - jokio skirtumo.</p></div></blockquote><p>:) Amžius jau smile.gif</p>

nu jam ne 100 gi smile.gif nors ir tokio amziaus ne faktas kad vyru moterys netraukia biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2023 10 20, 16:03)
o vyrai traukia?

netraukia vyrai.

O tave traukia? Tipo pamatai gatveje ir uzhsinori?

O jei moteru mesos netraukia, tai jau blogai?
Atsakyti
QUOTE(Montekrista.back @ 2023 10 20, 14:10)
Tu tiesiog nežinai apie jas ir tiek smile.gif Jokia tavo draugė, jei tokių yra išvis, nepasakytų tau tokios paslapties.

tu nezinai, kas yra artima draugyste tikriausiai kad taip sneki ir neturejusi draugiu arba vsiai zmoniu nesugebi pazinti, kas nestebina, nes cia visai nejauti tekstu ir zmoniu unsure.gif

Turejau drauge, kuri buvo meiluze vedusiam vyrui, ji neturejo vyro kito, pati gailejosi, sako, pati visada tokius dalykus smerkiau, bet nesusilaikiau, zmona suzinojo ir nutruko ju "meile".
Bet musu irgi issiskyre keliai, nesutapo pasauleziuros, nors kaip zmogus neblogas atrodo, bet atsirenki zmones gyvenime, naturaliai atkrenta ne bendraminciai.
Zinau ivairiu poru ir kur vyras eina i kaire ir moterys. Bet mano artimu draugiu rate nera nei vienos, kuri miegotu su dviem vyrais vienu metu, nezinau ar galeciau su tokia draugauti, neaisku kada ir pries mane jos ta veidmainyste atsisuktu, man tokie zmones nemieli, su jais neidomu man. As uz tai, kad abu zinotu kokioje santuokoje gyvena, man tada priimtiniau ka daro Amadeja, nes bent abu zino, o ne mele gyvena. labiausiai jauciu veidmainiu zmoniu nemegstu gyvenime.

cia gal tik tavo imaginery pasaulyje kazkokios baisulines paslaptys apie kurias niekas nezino smile.gif
As matau gi pabendravus zmones, ju vertybes, ir ka jie galetu ar ne padaryti, na sunku tokius dalykus nuslpeti ilga laika. Ir tas sutuoktinis anksciau ar veliau suzino, pajaucia, jei ne visai koks budulis, kiti tik ignoruoja ir toliau gyvena ir tiek.

Papildyta:
QUOTE(IDOMUCIA @ 2023 10 20, 16:11)
netraukia vyrai.

O tave traukia? Tipo pamatai gatveje ir uzhsinori?

O jei moteru mesos netraukia, tai jau blogai?

mane mano vyras traukia, kiti ne, man vieno pilnai uztenka. Galiu tik pasigrozeti kaip graziu gamtos kuriniu, bet ir moterim galiu pasigorzeti, tai nereiskia, kad noriu sekso su tais zmonemis. Kaip ir pvz grazus peizazas ir tiek.

as gi nesakiau, kad kas blogai, tik paklausiau. Jei netraukia nei moterys, nei vyrai, tai kam tau tas seksas is vis? buna zmones, kuriem sekso nereikia ir gyvena sau ramiai, kam ta zmona pirma pirevartavai nuolat del to sekso ar ji ant taves lipo taip be proto, kad net vaiksu pamirsdavo?
Papildyta:
QUOTE(Montekrista.back @ 2023 10 20, 14:22)
<Primityvams kaip tu, taip, tai noras dulkinti kas juda. Kaip girtiems Uardos ar bet kurios kitos bobos gerbėjams.</p><p>jausti geismą-tai būti atvirai jausmui, galbūt tik būti šalia to žmogaus, o galbūt tik poreikis apskritai rasti tą žmogų, kuris įprasmintų tą geismą.

geismas yra geismas, ten nera jokiu dvasingu dalyku, tai yra sekso poreikis, libido pasireiskimas.
Visa tai ka cia rasai, prie ko cia geismas? tai gali buti meile, prisirisimas, artumo poreikis ir t.t.. Seksualinis geismas kai ne salia nori buti prie zmogaus, o kad jis butu tavyje. biggrin.gif
Neprisikurk ir tu kaip moonte, nesamu reiksmiu zodzio. Taip ir tekstus suprantat, prisigalvodamos nebutu reiksmiu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2023 10 20, 16:32)

as gi nesakiau, kad kas blogai, tik paklausiau. Jei netraukia nei moterys, nei vyrai, tai kam tau tas seksas is vis? buna zmones, kuriem sekso nereikia ir gyvena sau ramiai, kam ta zmona pirma pirevartavai nuolat del to sekso ar ji ant taves lipo taip be proto, kad net vaiksu pamirsdavo?

MB mane traukia, nes sava. Bet kai susipazhinome tai jokios traukos nebuvo. Jokios. Tiesiog draugavom.
Sako pas vyrus kitaip viskas vyksta?
Atsakyti