QUOTE(Monteverte @ 2023 10 19, 14:11)
baisiausi žmonės ir yra tie faking pozityvistai. Dėl jų ir griūna pasaulis, ateina vos ne vergovė ir t.t., nes nu jiems, kad ir dangus praktiškai griūva, bet jie dar mato kažkokią vieną žvaigždę danguje ir džiaugiasi, durneliai. Normaliu atveju žmonės psipiktintų, streikuotų, protestuotų, o durneliams gi viskas geraigeraigerai.
nu jiem amziam viskas gerai, sakytu jai nuo zemes prekes susirinkti sakytu, o ka ar as tipo negaliu ar as nesportuoju
dabar del to NT mokescio kazin kiek streikuos, vienetai jauciu.
montekrista ziurek nei nezino.
Papildyta:
QUOTE(-burbanti- @ 2023 10 19, 13:51)
kokia puse, ir visos neuztektu jau.
Man idomu kaip zmones nesusimasto, kam visos salys ant tiek prasiskoline, kas tokie turtingi ir zaidzia karus.
Ziaur, kas ten Izraelyje darosi, turiu pazystama, kuri ten tarnavo. Zmones, kad ten buve mate, sako nu niekaip be vidaus pagalbos negalejo jie tokios atakos padaryti. Ten ta siena saugoma taip, kad nei tarakonas neprisiartins nepamatytas.
Papildyta:
QUOTE(IDOMUCIA @ 2023 10 19, 13:51)
Vakaruose viskas supuve.
Cia vis juokiasi, kad ala "viskas griuva" yra bereikalingas panikos skleidimas.
Na neaishku pilnai ar bus tas staigus tipo griuvimas, bet blogejimas tai iki jusu gyvenimo galo minimum... Paprastai buna ir staigus blogejimo etapas...
1. Daug kur pasiekeme technologiju vystimosi riba.
2. Europa su savo parazitu ir nusikalteliu globos politika negali nieko pasiulyti pasauliui tai atsilieka
3. Geopolitines konfrontacijos
4. Resursu stoka del to, kad Afrika Azija pakele savop gyvenimo lygi ir jiems reikia daug resursu.
Mane stebina, kad dar viskas kazhkaip laikosi. Bet prisimenu SSSR lankytojus ekonomistus kurie stebejosi, kaip SSSR aplamai nesugriuva... ir viena diena sugriuvo SSSR. Gerai kad dar buvo vakarai tada nesugriuve
Zinai, mane labaiusiai stebina lesu milijonu svaistymas per EU projektus, tai toks bs