Įkraunama...
Įkraunama...

Lietuvybė, patriotizmas, ksenofobija

Ale ot kokia supratlyva . Jei dirbtum valdiska darba ,vyriskam kolektyve .Dirbtumet dviese ,tu nutukus ir gazele 25m -kaip galvoji kiek laiko dirbtum toje vietoje ? 😁  Tave suknezintu> i paskutine ruši> atmosfera 
Man tik vienas klausimas : kokiuose bardeliuose tu dirbi?  :blink:  Aš tokių nesąmonių, ką tu pasakoji nei sapne nesusapnuoju, iš kur tu tą briedą trauki ? Čia taip Lietuvoje yra?  :blink:​ 
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lutuke123: 18 spalio 2023 - 21:32

Vyno upės teka iš LT į RU biggrin.gif
ok ok, pasikarščiavau, tik po vieną litrą kiekvienam Maskvos gyventojui biggrin.gif

Surprise surprise  :D  :D  :D​ 

Atsakyti

montekrista, tu ne ten akcentus dedi biggrin.gifniekaip svoris su meile ir tvirtu rysiu tarp zmoniu nesusijes. Nesneku apie ekstrymus, zinoma rupes, jei bus belekoks virsvoris ar sukus iki kaulu. Patinka pradzioje zmogus del isvaizdos, pritraukia, bet jei atsiranda gilesnis rysys, ta sivaizda nueina i antra plana, o jei ir lieka tik isvaizda, tai nieko gero tada. mirksiukas.gif

o aš išvis nekalbu jau apie meilę ir svorį, jei dar nepastebėjai :D Tik apie grožį ir sveikatą. Anokia čia tavo sveikata sustorėjus, kad savitarnos kasoj tau pasilenkt sunku.

Atsakyti

Ale ot kokia supratlyva .

Jei dirbtum valdiska darba ,vyriskam kolektyve .Dirbtumet dviese ,tu nutukus ir gazele 25m -kaip galvoji kiek laiko dirbtum toje vietoje ? 😁 

Tave suknezintu> i paskutine ruši> atmosfera 

Ta prasme? Jokio skirtumo koks kolektyvas ir koks svoris, svarbu kaip žmogus dirba. Aišku, svarbu ir kitos savybės, pvz, kvapas, triukšmingumas, polinkis skleisti gandus. 

Atsakyti

beeeet, pristatė 6 kartus daugiau nei Ispanija lithuania.gif

Kas?🙄

Atsakyti
QUOTE(Amadėja* @ 2023 10 19, 09:40)
Kas?🙄</p>

Lietuva!
Atsakyti
QUOTE(Montekrista.back @ 2023 10 19, 08:31)
o aš išvis nekalbu jau apie meilę ir svorį, jei dar nepastebėjai biggrin.gif Tik apie grožį ir sveikatą.

Ką tu ten viena su savimi niri pasikalbėti, tai niekam neidomu biggrin.gif . Mes diskutuojame apie meilę ir svorį.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -burbanti-: 19 spalio 2023 - 09:34

O geismas? Jis tik tada, kai myli? :) 

Atsakyti
QUOTE(Montekrista.back @ 2023 10 19, 11:32)
<p>O geismas? Jis tik tada, kai myli? smile.gif </p><p></p>

o tu esi laisva, netekėjusi, kad geidi bile ko, kurio ir nemyli? blink.gif
ar dabar čia visas pasaulio istorijas pritempinėsi, visas kkk ir prostes?
Atsakyti
QUOTE(Montekrista.back @ 2023 10 19, 11:32)
<p>O geismas? Jis tik tada, kai myli? smile.gif </p><p></p>

Man vyre seksualu ne kokį raumenį jis šiandien użsiaugino, o jo sugebejimas parodyti meile per rūpestį. Bicepsai auginami ne is meilės moterims, o savimi pasigrožėti. Jus abu su vyru grožitės kiekvienas savimi ir tai yra pagrindinis salycio taskas pas jus seimoje. Jei jums riek tik twreikia - valio. Mes visi skirtingi.
As tikrai nepasakysiu, kad myliu vyrą už jo birkos ilgi ar raumenu kieki biggrin.gif . Nebrandu tai.. As myliu uz tai, kad jis apgaubia mane ramybės skraiste. Tai parodo tikrą dėmesį ir meilę ne kuinui, o zmogui-visumai.
Kiekviemam yra labai svarbu tureti zmogu salia, kuris meile isreiskia rupesciu ir demesiu, o ne pasakymu 'mylesiu tave tik kuda'. Pas jus su vyru taip yra su tuo kudumu, bet cia gi ne meilė. Tu bijai buti palikta jo, todel ir ari kaip gyvulys. Jei ne tu, tavo vaikai vargu ar turetu tai, ka turi dabar, nes tavo vyras nepajegus islaikyti seimos, nes jo, kaip vedusio vyro, prioritetai yra jo kūnas ir treniruotės. Tu malvasia pries savo seseris, nes tavo vyras geriausiai ateodo fiziskai. Tu netgi pati mqivaisi pries seseris , tipo tu geriausiai qteodai. Nuvilsiu as tave - tavo systra man graziau atrodo uz tave. Tu gyveni iliuziju pasaulyje. Negavai meilės, tai bent kuna turėsi. Tik tiek.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -burbanti-: 19 spalio 2023 - 11:06

Kiek beletristikos. Vyrai visada eina į kairę nes nebemyli savo žmonų? :) Labai patogu :)

Atsakyti
QUOTE(Montekrista.back @ 2023 10 19, 12:01)
<p>Kiek beletristikos. Vyrai visada eina į kairę nes nebemyli savo žmonų? smile.gif Labai patogu smile.gif</p><p></p>

tai ne vyrai, tai tiesiog nesubrendę patinėliai smile.gif
Atsakyti