Įkraunama...
Įkraunama...

Lietuvybė, patriotizmas, ksenofobija

QUOTE(IDOMUCIA @ 2023 10 17, 20:49)
Nieko nesakysiu, ypach tau... Ten moteris viena dar isipainiojus ir manau, kazhkokie burimai...(kaip nebutu keista). Na geriau apie tai nekalbeti... Viskas

tai ne man to ir reikia (man jei būtų ant tiek įdomu, tai aš pati tave peržiūrėčiau mirksiukas.gif )
tai tiesiog info tau pačiam, kad jei yra rimtų problemų tarp tavo tėvų, tai jos perėjo ir tau. Ir visai nesvarbu kokio jos pobūdžio, nes ir magijos nereikia, kad gyvenimą sugadinti. Užtenka netinkamų partnerių, šiaip skaudžios situacijos (tarkime vaikas nuo prievartautojo) ir tas vaikas praktiškai 100 proc. gyvenime turės problemų su savimi, santykiuose ir pan.
Papildyta:
pypiecas gryns

Gintautas Kniukšta
1 d.
Kas toji „Silvestica Green Forest Lithuania, UAB“, kuri kerta mūsų Šimonių girią.
Neteisėtai. Saugomoje teritorijoje.
Praėjusiais metais ši įmonė uždirbo 30 milijonų 750 tūkstančius 960 eurų grynojo pelno(Grynasis pelnas – tai yra visos įmonės pajamos atėmus visas įmonės sąnaudas ir pelno mokesčius}.
Įdomiausia tai, kad SoDra (valstybinio socialinio draudimo fondo valdybos prie Socialinės apsaugos ir darbo ministerijos) duomenimis, įmonėje nuo 2019-04-18 dirba 0 darbuotojų.
Bandau aiškintis, kiek žmonių dirbo praėjusiais metais, kai įmonė uždirbo daugiau kaip 30 milijonų grynojo pelno? Nepatikėsite.
Randu atsakyma www.rekvizitai.vz.lt, kad „įmonėje Silvestica Green Forest Lithuania (draudėjo kodas 740944, mokesčių mokėtojo kodas 300081133) VALSTYBINIO SOCIALINIO DRAUDIMO FONDO VALDYBOS (Sodra) duomenimis 2023-10-16 dienos pradžioje apdraustųjų darbuotojų nebuvo“.
Dabar aplinkos ministras bando surasti „iešmininką“ Valstybinėje miškų tarnyboje, net prokuratūros paprašė aiškintis, kuris darbuotojas išdavė leidimą kirsti mišką saugomoje teritorijoje, bet nė žodeliu neužsimena kokie aitvarai „Silvestica Green Forest Lithuania“neša milijonus.
Atsakyti

Labai daug info duodi... Informaccija irgi labai svarbi.
Sakysim atskleidi, kad, tavo nuomone, atsiduoda moterys tik kokios nenormalios, o normali moteris atsiduos tik ish naudos.. tikedamasi malonumu ar pinigu ar kad ishplaus grindis.

Del tos mitybos, tai nebadavau, neturejau rupescio ishgyventi susirandnat maisto tai negaliu atsakyti i tokius palyginimus

Oioioj prasideda atsiduoti ir duoti, tai visiški, skirtingi žodžiai ir reikšmės, nekišk man į burną, kaip teletabės, ko nesakiau, visos tolesnės tavo išvados jau tavo fantazija, kuri prasidėjo nuo šio iškreipimo. 

Niekas nesako kad kva atsiduoda, sako ji duoda. Atsiduoti gali tik mylinti moteris. 

Pasimylėti tai nėra laukti naudos, jokios, tu nesupranti visai kas tai yra. Tai kaip šokis.

Ir vėl nusišneki.

Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2023 10 17, 21:40)
nekišk man į burną

Cia man ar savo vyrui rashai?
Atsakyti

O tu tikrai tiki tuom, kad netobulų formų žmonių negalima mylėti, norėti ir t.t.? 

kuoM tuoM 

Baik demonstruot savo primityvizmą

Atsakyti

Nu va, kaip gražu

[URL=https://www.part.lt/perziura/781ae4b8537a1f2ebdba17ee8cffd7d4319.jpg]781ae4b8537a1f2ebdba17ee8cffd7d4319.jpg[/URL]

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Montekrista.back: 18 spalio 2023 - 07:45

kuoM tuoM 

Baik demonstruot savo primityvizmą

Idėta nuotrauka patvirtina mano žodžius. Aš gi neklausiau ar įmanoma sukūsti, aš klausiau ar tu netiki meile, jei žmogus netobulas atrodo. Ir tu kiši nuotraukas, kur žmonės keičiasi, čia kad meilė ir aistra išliktų?   :D  :D  :D 

Atsakyti

Nu va, kaip gražu

[URL=https://www.part.lt/perziura/781ae4b8537a1f2ebdba17ee8cffd7d4319.jpg]781ae4b8537a1f2ebdba17ee8cffd7d4319.jpg[/URL]

Man gražu abu variantai.

Atsakyti

Gražu, kai du žmonės turi vieną tikslą. Palaiko vienas kitą. Antra foto, žinoma, gražesnė, jauni, stiprūs, sveiki.

Atsakyti

Gražu, kai du žmonės turi vieną tikslą. Palaiko vienas kitą. Antra foto, žinoma, gražesnė, jauni, stiprūs, sveiki.

Ne, ne gražesnė man, antroje vyresni, ar sveikesni dar klausimas, tiek daug išreikštų raumenų man nėra gražu, ypač pas moteris.

Jei bendras tikslas sportiškas kunas,  tai man liudna dėl tokių žmonių, bet bele jiem gražu, svarbu abu laimingi ir jiem gerai. 

Bet tu tik taip supranti santykius, meilę, aistrą, tu sakai, kad žmogus su viršvoriu negali būti geidžiamas, mylimas. Nes tu taip negalėtum, bet nesuvoki, kad kitiems yra kitaip. Aš ne norėčiau būti su tokiu žmogumi, kuris turėtų tokį požiūri ir būti nuolat įtampoje, kad jei pastorėsiu, jis manęs nenorės.

Atsakyti
O vat visgi, ir daiktų randama rolleyes.gif Nu ką aš sakiau? kaip taip nemylėti savo vaiko, kad jo atsiėmimas iš įtartinų sąlygų būtų kančia?

Vilniaus darželyje rastas įtartinas daiktas: įvestas planas „Skydas“
Atsakyti

joks ten klausimas, faktas, kad viršsvoris sveikatos neprideda.

Žmogaus kūnas-tvirtas, funkcionalus yra puikus.

Atsakyti
QUOTE(Montekrista.back @ 2023 10 18, 10:17)
<p>joks ten klausimas, faktas, kad viršsvoris sveikatos neprideda.</p><p>Žmogaus kūnas-tvirtas, funkcionalus yra puikus.</p>

o kaip tai susije su meile ir aistra? blink.gif

Didelis virsvoris zinoma nera sveika, bet vidutinis svoris sveikatos ar ilgaamziskumo irgi negarantuoja, kie veziu suserga noralaus svorio zmones pvz. ir t.t.
Kitaip sakant sveikas kunas nera tas pats, kas sitaip istreniruotas kunas, kam daznai reikia ne visai sveiku papildu ir intencyviu treniruociu. Bendrai sveikata nepirklauso nei nuo tobulo svorio, kuno liniju, nei nuo sportavimo kas diena po 3 val. kiekvienam viska slabai individualu. Ir tai niekiap nesirisa ar neturetu ristis su musu meile, aistra tam zmogui, o tau risasi tame ir esme, tuo mes ir skiriames.

tiesa dar vis nesuzinojai apie naujai ivedamus mokescius Lietuvoje? bigsmile.gif
Papildyta:
QUOTE(IDOMUCIA @ 2023 10 18, 07:26)
Cia man ar savo vyrui rashai?

nebeturi visai ka portingo parasyti?
Atsakyti