Įkraunama...
Įkraunama...

Lietuvybė, patriotizmas, ksenofobija

boba rūgsta namie, lašinius augina, neva dėl vaiko gerovės, o šis valgyt jiems turi ruošt dar :D

Tu labai panaši su Idomucia, abu taip pat nusišnekėti, kai kalba eina apie vaikus ar šeimą. Tai tu rimtai nemanai, kad vaikus reikia mokinti valgyti daryti? 

Tu bent suvoki, kas yra vaikų gerovės ir kodėl vaikui su mama augti geriausia? 

Panašu, kad visai nesigaudai.

Atsakyti

Gerai, kai vyrai savo žmonas myli ne už papų stangrumą biggrin.gif
Blogai, kai boba turi arti fitness kas dieną, kad tik vyras neziuretu I gazeles biggrin.gif. O žiūri visi be isimties i gazeles, net aš žiūriu biggrin.gifbiggrin.gif

Blogai, jei pas tave kitos vertybės. Bet jei myli vyra už stovintį ir gerą presą , na tai manau normalu, toks tokį susiranda, jiem gerai. Blogai gal vaikams, nors gal irgi atitinkamos sielos į tokias šeimas ateina.

Atsakyti
Kaip galima zmogu myleti ttik už mėsą?

As suprantu, kad ne tik mesa svarbi, bet imkime pvz montekrista. Ji skundesi, kad vyras geliu visai nedovanoja, kad nedaro to ano. Jai sitoks jis didvyris, kad vaikus paziuri ar iseina kur. Ji tokio dalyko nezinojo, kad yra tevo ir vaiko diena, kai mama gali sau leisti stsipalaidyoti n7o vaiku ir vyro biggrin.gif . Tik man jai pradejus pasqkoti, atsimenu, kad tai yra gėris, ji tik po to pradejo tai praktikuoti.
Papildyta:
QUOTE(lutuke123 @ 2023 10 17, 14:02)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="Montekrista.back" data-cid="73109541" data-time="1697539340"><div><p>boba rūgsta namie, lašinius augina, neva dėl vaiko gerovės, o šis valgyt jiems turi ruošt dar biggrin.gif</p></div></blockquote><p>Tu labai panaši su Idomucia, abu taip pat nusišnekėti, kai kalba eina apie vaikus ar šeimą. Tai tu rimtai nemanai, kad vaikus reikia mokinti valgyti daryti? </p><p>Tu bent suvoki, kas yra vaikų gerovės ir kodėl vaikui su mama augti geriausia? </p><p>Panašu, kad visai nesigaudai.</p>

Jos sesuo ir gimine vqikus augino. Sito as nemeluoju, patikek. Ji vis rasydavo 'kam tuos vaikus isboginti savaitgaliui, nes norim pabuti dviese?'", nors nuo pirmadienio iki penktadienio sesuo juos augino uz kapeikas. Montwkrista net juokdavosi is jos, mol tegul valo mano vaikų šūdus, aš nevalysiu.

Ji nėra gera motina, bet cia garantuotai kazkas is vaikystes, kazkokios traumas susijusios su šeimos modeliu..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -burbanti-: 17 spalio 2023 - 13:16

žinoma, gražus kūnas tieisog užkerta kelią tikrai meilei :D Nes tikrai myli tik tos, be preso, tuos amžinai nėščius :D Kitaip tai ne ne :D

Atsakyti
QUOTE(Montekrista.back @ 2023 10 17, 15:29)
<p>žinoma, gražus kūnas tieisog užkerta kelią tikrai meilei biggrin.gif Nes tikrai myli tik tos, be preso, tuos amžinai nėščius biggrin.gif Kitaip tai ne ne biggrin.gif</p>

Neuzkerta nieko. Cia tu istisai svaigsti, kad tik lies kūną galima mylėti biggrin.gif . Mes gi sakom, kad meilė nėra vien mėsa.

Nu kiek tau reikes tai kartoti? Tu tokia tūpa.
Atsakyti

guoskis guoskis :) 

Atsakyti
Osho kažkada sakė, kad koks žmogus tokia ir meilė. Kai kuriems tai ir yra tik seksas tik pirma chakra, nes ji tik tiek sugeba. Bus kiti gyvenimai ir patobulės gal.

Papildyta:
bet kokie latviai saunuoliai, nukirtus sena azuola liepe nugriauti ir nama. Gal daugiau nebesikartos ten toks barbarizmas.

Skaitykite daugiau: https://www.15min.lt...m_medium=copied
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lutuke123: 17 spalio 2023 - 15:50

guoskis guoskis :)

O tu tikrai tiki tuom, kad netobulų formų žmonių negalima mylėti, norėti ir t.t.? 

Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2023 10 17, 16:49)
Osho kažkada sakė, kad koks žmogus tokia ir meilė. Kai kuriems tai ir yra tik seksas tik pirma chakra, nes ji tik tiek sugeba. Bus kiti gyvenimai ir patobulės gal.

Papildyta:
bet kokie latviai saunuoliai, nukirtus sena azuola liepe nugriauti ir nama. Gal daugiau nebesikartos ten toks barbarizmas.

Skaitykite daugiau: https://www.15min.lt...m_medium=copied

antra čakra seksualinė mirksiukas.gif

valio braliukams
o pas mus Ozo parke pastatė neteisėtai ir stovi gavėnas, niekas nieko negriauna
Atsakyti

antra čakra seksualinė mirksiukas.gif

valio braliukams
o pas mus Ozo parke pastatė neteisėtai ir stovi gavėnas, niekas nieko negriauna

Taip, bet kiti nei to nedatraukia, nes antroje jau ir kūrybinė energija, intuicija ir t.t. randi pas jas tai? 

Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2023 10 17, 14:02)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="Montekrista.back" data-cid="73109541" data-time="1697539340"><div><p>boba rūgsta namie, lašinius augina, neva dėl vaiko gerovės, o šis valgyt jiems turi ruošt dar biggrin.gif</p></div></blockquote><p>Tu labai panaši su Idomucia, abu taip pat nusišnekėti, kai kalba eina apie vaikus ar šeimą. Tai tu rimtai nemanai, kad vaikus reikia mokinti valgyti daryti? </p><p>Tu bent suvoki, kas yra vaikų gerovės ir kodėl vaikui su mama augti geriausia? </p><p>Panašu, kad visai nesigaudai.</p>

Na jei man buvo padarytas valgis is mamos atidave rupintis exei, tai kam man reikejo mokintis?
O kai reikejo tai ir ismokau, cia tikrai ne koks raketu mokslas kad reiktu rupintis mokinimu. Ypac dabar kai yra internetas, kur gali ne tik ishmokti ishsikepti kotleta bet padaryti ir raketa su bomba
Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2023 10 17, 18:15)
Na jei man buvo padarytas valgis is mamos atidave rupintis exei, tai kam man reikejo mokintis?
O kai reikejo tai ir ismokau, cia tikrai ne koks raketu mokslas kad reiktu rupintis mokinimu. Ypac dabar kai yra internetas, kur gali ne tik ishmokti ishsikepti kotleta bet padaryti ir raketa su bomba

vaikai būna patys nori pabandyti, išmokti
vyras pasakojo, kad kartą tėvams padarė kaip restoraną, suserviravo įrankius, staltiesę dengė, kažką pagamino ir pan.
ir nuo to netapo nei virėju, nei boba biggrin.gif tu perdaug sureikšmini nereikšmingus dalykus
Atsakyti