Įkraunama...
Įkraunama...

Lietuvybė, patriotizmas, ksenofobija

QUOTE(paštininkė @ 2023 10 15, 17:50)
Savęs gėdytis nereiktų, bet jei jau taip atsitiko, kreipkis į psichikos pagalbos centrą mirksiukas.gif

A jau ne 'psichiatrinės'? biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(-burbanti- @ 2023 10 15, 17:42)
Nu ką...cambala nuskausminta €12 000 + teismo išlaidos. Idomu kas vyko namuose pas ją po to. Jos diedas gi agresyvus snukelis.
Papildyta:

Kad tu visur kisi ta savo invalidumą, tai irgi niekam cia jau senai ne naujiena.
As gi rasiau apie tokius, kaip tu, priklius individus  biggrin.gif .

Nepavydek, tu irgi noretum pasėdėti savovaldybėje  biggrin.gif  biggrin.gif

4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(-burbanti- @ 2023 10 15, 17:50)
A jau ne 'psichiatrinės'?  biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif

Nesu tikra, kaip UK skirsto, bet tau ir psichiatrinė pagalba nepamaišytų po visko ką man dėl mano neįgalumo, neištekėjimo, neturėjimo vaikų parašei. Po visko, kaip išsityčiojai iš mano močiutės, kuri gelbėjo mano dieduką ir dar dėl daug ko...

Ne, žinai ką, o gal ir verta pradėt...
Atsakyti
QUOTE(paštininkė @ 2023 10 15, 17:56)
Nesu tikra, kaip UK skirsto, bet tau ir psichiatrinė pagalba nepamaišytų po visko ką man dėl mano neįgalumo, neištekėjimo, neturėjimo vaikų parašei. Po visko, kaip išsityčiojai iš mano močiutės, kuri gelbėjo mano dieduką ir dar dėl daug ko...

Ne, žinai ką, o gal ir verta pradėt...

O man tai px, kad mane vadini Runšiškių k.va biggrin.gif biggrin.gif As gi ne tokia debile, kaip tu, kad reaguočiau I personažu nusikalbejimus biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -burbanti-: 15 spalio 2023 - 16:58
QUOTE(-burbanti- @ 2023 10 15, 17:58)
O man tai px, kad mane vadini Runšiškių k.va  biggrin.gif  biggrin.gif  As gi ne tokia debile, kaip tu, kad reaguočiau I personažu nusikalbejimus  biggrin.gif  biggrin.gif

O gal rimtai pasikalbam teisme?
Atsakyti
QUOTE(paštininkė @ 2023 10 15, 17:59)
O gal rimtai pasikalbam teisme?

biggrin.gif biggrin.gif pirma pasitikrink "psichiatriškai" biggrin.gif , kad neprisidarytum sau gėdos ant visų mamkų biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -burbanti-: 15 spalio 2023 - 17:03
gerai.
Atsakyti
QUOTE(paštininkė @ 2023 10 15, 18:03)

biggrin.gif biggrin.gif
Bū...bū...bū...būūūūūū
biggrin.gif biggrin.gif

Paštinyke, tau rimtai su gqlvele biškį kū-kū biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(-burbanti- @ 2023 10 15, 18:05)
biggrin.gif  biggrin.gif
Bū...bū...bū...būūūūūū
biggrin.gif  biggrin.gif

Paštinyke, tau rimtai su gqlvele biškį kū-kū  biggrin.gif

Savo galvele rūpinkis ir savo postais.

O mes pagalvosim ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo paštininkė: 15 spalio 2023 - 17:55
QUOTE(paštininkė @ 2023 10 15, 18:55)
Savo galvele rūpinkis ir savo postais.

O mes pagalvosim ax.gif

Tu rasydama tokius dalykus, visiems parodai kokia esi, kaip rusai sako, недалёкая.
Qr tau tikrai 40+? biggrin.gif
Nes arba tau 18, arba tu rimtai esi truputeli nesveika biggrin.gif
Isižeidė, durnelė, dėl bbž ko. Ir kur? Internetineje erdveje biggrin.gif biggrin.gif
Tau viskas su galva gerai? biggrin.gif
Papildyta:
Man tai oi kaip patinka, kad teletabės niekaip negali be manęs biggrin.gif Paśtininkė net naują nikă susikūrė mano garbei, MANO GARBEI!!! kad galėtų nematūške mane kur.va išvadinti biggrin.gif . Bet durnikei nepasisekė pasislėpti už jo biggrin.gif

biggrin.gif biggrin.gif

The Teletubbies are still impacted by my performance in Supermama theatre biggrin.gif

vartotojo įkelta nuotrauka

Paštinyke, iśsidvėsei? Viskas? Nu tada as einu kepti katlietus biggrin.gif . Iki kito spektaklio biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -burbanti-: 15 spalio 2023 - 19:23

Esi daugintojų rėmėja ir tylėk. Paštininkė tau nieko rimtai neturi atsakyti - tik trolint. Su tavim apie gyvūnus kalbėt - savęs negerbt. Taškas.
Papildyta:
Tai aišku, ji apie kates nieko nenusimano. O ir šunys jos, negirdėjau, kad į parodas vežiotų, bet nesterilizuoti. Taip kaip tau atrodo, ne iš daugintojų pas ją?

Šunų neprivalo sterilizuoti, žinok, ty jie gali eiti į parodas, jei su dokumentais, o gali neiti. Mano dičkis nekastruotas, į parodas nesiruošiu eiti, dokus turi. Veisti, aišku, irgi ensiruošiu. Bet jei sugalvočiau dauginti, o parodų nebūčiau praėjus, šuniukai dokų negautų.

Atsakyti

Nenori papasakot, kodėl leidai vyrui savo šunį Rokį nušaut?

? Ta prasme nušaut? Šunį? Savo?

Atsakyti