Įkraunama...
Įkraunama...

Lietuvybė, patriotizmas, ksenofobija

QUOTE(paštininkė @ 2023 10 15, 16:01)
O jei bus tavo lygio: kokie tavo variantai? biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif

mano lygio ištaisys: psichiškai sveika
ir visi supras ir nereiks diskusijų smile.gif
Papildyta:
o ukrainiečių redaktoriai, įsidarbinę pas mus, jau visiškai nieko nebepastebės, gali paštininke būti rami mirksiukas.gif

o šiaip tai baisu baisu, dasigyvenom... https://madeinvilniu...-du-trecdaliai/
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2023 10 15, 16:34)
mano lygio ištaisys: psichiškai sveika

Ir bus neteisus, nes tai labai apibendrinta. Kartais to apibendrinimo užtenka, o kartais ne mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(paštininkė @ 2023 10 15, 15:50)

Taip labai nori mane nušaut?

Ir apskritai, Burbe, o kodėl tu dirbi UK savivaldybėj su neįgaliais žmonėmis, nuo kurių tau bloga? Gi galėtum nedirbt, kai vyras toks turtingas.

Ar kažką prisidirbus esi (prisimenu, kaip komentavai maistą benamiui), ar ten tavo ligos programos lokacijos?

Eik pasgydyti nenusikalbėjus. Jeibogu Vasaros 5 tavęs laukia.
Kaip tusurisai miesto šventę su neigqliais? As gi tau rasiau, kad mane trumpin a tokie skundikai, kaip tu, o ne tokie invalidai kaip tu.
Eik gydytis. Tu vis labiau ir labiau panašėji I Moontė.
Atsakyti
QUOTE(-burbanti- @ 2023 10 15, 16:39)
Eik pasgydyti nenusikalbėjus. Jeibogu Vasaros 5 tavęs laukia.
Kaip tusurisai miesto šventę su neigqliais? As gi tau rasiau, kad mane trumpin a tokie skundikai, kaip tu, o ne tokie invalidai kaip tu.
Eik gydytis. Tu vis labiau ir labiau panašėji I Moontė.

Tai kad, nepikta moteriške, tu jau man taip pusmetį rašai: vis šventėj, vis su tais neįgaliais, vis jie tau šlykštūs skundikai...

O kodėl tu tokioj pozicijoj UK sėdi?
Papildyta:
O su Moonte supanašėt man būtų garbė wub.gif
Atsakyti
QUOTE(paštininkė @ 2023 10 15, 16:44)
Tai kad, nepikta moteriške, tu jau man taip pusmetį rašai: vis šventėj, vis su tais neįgaliais, vis jie tau šlykštūs skundikai...

O kodėl tu tokioj pozicijoj UK sėdi?
Papildyta:
O su Moonte supanašėt man būtų garbė wub.gif

Tu esi skundikė realiame gyvenime, pati prisipažinai. Tu ir skundi, ir reikalauji kazkokiu spec. lengvatų sau. Prie ko cia tavo neveikiancios kojos, kai kalba eina qpie tavo šlyksčią natūrą?

O kodel as negaliu 'tokioj pozicijoj' sėdėti? Pavydu tau, kad as svetimoj śaly savovaldybeje sugebu dirbu, o tu Lietuvoje tik po archyvus kartais kapstaisi?

Eisit kartu su Moonte Molotovo kokteiliais Rusija apmetyti? biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -burbanti-: 15 spalio 2023 - 16:35
QUOTE(-burbanti- @ 2023 10 15, 17:27)
Tu esi skundikė realiame gyvenime  pati prisipažinai. Tu ir skundi, ir reikalauji kazkokiu spec. lengvatų sau. Prie ko cia tavo neveikiancios kojos?

O kodel as negaliu 'tokioj pozicijoj' sėdėti? Pavydu tau, kad as svetimoj śaly savovaldybeje sugebu dirbu, o tu Lietuvoje tik po archyvus kartais kapstaisi?

Eisit kartu su Moonte Molotovo kokteiliais Rusija apmetyti?  biggrin.gif

Klausyk, o ką tu prisidirbus esi, kad ten sėdi?

Šiaip tai visiškai apie neįgalius žmones, jų socialinę, kultūrinę, emancipacinę politiką nesupranti bigsmile.gif

Baisu, kaip Lietuvą UK kompromituoji. Fu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo paštininkė: 15 spalio 2023 - 16:36
Nu ką...cambala nuskausminta €12 000 + teismo išlaidos. Idomu kas vyko namuose pas ją po to. Jos diedas gi agresyvus snukelis.
Papildyta:
QUOTE(paštininkė @ 2023 10 15, 17:36)
Klausyk, o ką tu prisidirbus esi, kad ten sėdi?

Šiaip tai visiškai apie neįgalius žmones, jų socialinę, kultūrinę, emancipacinę politiką nesupranti bigsmile.gif

Baisu, kaip Lietuvą UK kompromituoji. Fu.

Kad tu visur kisi ta savo invalidumą, tai irgi niekam cia jau senai ne naujiena.
As gi rasiau apie tokius, kaip tu, priklius individus biggrin.gif .

Nepavydek, tu irgi noretum pasėdėti savovaldybėje biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -burbanti-: 15 spalio 2023 - 16:43
O tai ir aš turiu perspektyvų dėl tavęs, burbanti, ir ne tik rolleyes.gif biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(-burbanti- @ 2023 10 15, 17:42)
Nu ką...cambala nuskausminta €12 000 + teismo išlaidos. Idomu kas vyko namuose pas ją po to. Jos diedas gi agresyvus snukelis.

Atsakyti
QUOTE(paštininkė @ 2023 10 15, 17:42)
O tai ir aš turiu perspektyvų dėl tavęs, burbanti, ir ne tik rolleyes.gif  biggrin.gif

Mes irodysim, kad tu esi psichiskai neveiksni, nes archyvuoji personažų gyvenimus. biggrin.gif Tavo lengvatoms tada bus pyzdiec biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -burbanti-: 15 spalio 2023 - 16:45
QUOTE(-burbanti- @ 2023 10 15, 17:44)
Mes irodysim, kad tu esi psichiskai neveiksni, nes archyvuoji personažų gyvenimus.  biggrin.gif Tavo lengvatoms tada bus pyzdiec  biggrin.gif  biggrin.gif

O, dar ir taip. Puiku.

Man tikrai labai gėda dėl savivaldybės, kurioje tu dirbi.
Atsakyti
QUOTE(paštininkė @ 2023 10 15, 17:46)
O, dar ir taip. Puiku.

Man tikrai labai gėda dėl savivaldybės, kurioje tu dirbi.

Man tai gėda, kad gyvenime tu esi skundikė.
Atsakyti
QUOTE(-burbanti- @ 2023 10 15, 17:47)
Man tai gėda, kad gyvenime tu esi skundikė.

Savęs gėdytis nereiktų, bet jei jau taip atsitiko, kreipkis į psichikos pagalbos centrą mirksiukas.gif
Atsakyti