Įkraunama...
Įkraunama...

Lietuvybė, patriotizmas, ksenofobija

QUOTE(-burbanti- @ 2023 10 14, 14:45)
biggrin.gif  Tu esi nebuciuota ne del to, kad tu invalidė, bet del to, kad esi nepatraukli vyrams savo charakteriu.

Apie Rokio baigtuves pasakok, o ne apie mano charakterį. Jį turiu ir jis super mirksiukas.gif
Atsakyti
Musu senos iškrypėlės postas biggrin.gif biggrin.gif Ir dar ji saves neskaito ku.rva biggrin.gif :
"Dėl to 4 yra blogas variantas labai, o į gerą draugais tapusių žmonių kompaniją gi visada galima pasikviesti "berniokų" :)Tobulas santykis 1 moteriai bent 1-5 vyro biggrin.gif"
Atsakyti
QUOTE(-burbanti- @ 2023 10 14, 14:48)
biggrin.gif  psichiatriškai.

Musu paštinykės vidiniai demonai baigia ją suėsti.

Taip, aš esu psichiatriškai sveika, ko apie tave, Burbanti, nepasakysi. Tavo problemos ne psichologinės, o psichiatrinės. Na, bet svarbu mokėt su tuo gyvent.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo paštininkė: 14 spalio 2023 - 13:53
QUOTE(paštininkė @ 2023 10 14, 14:50)
Apie Rokio baigtuves pasakok, o ne apie mano charakterį. Jį turiu ir jis super mirksiukas.gif

Kas tave domina jo mirtyje?

O, kad tu nezenota ir niekas nenorejo nuo taves vaiko, tai ar ne tavo charakteris kaltas?
Atsakyti
QUOTE(-burbanti- @ 2023 10 14, 14:53)

O, kad tu nezenota ir niekas nenorejo  nuo taves vaiko, tai ar ne tavo charakteris kaltas?

Viskas. Pasakok.
Atsakyti

Jau kam apie tai kalbėt, o tau garsioji Rumšiškių k patylėt.

Tai apie Rokio baigtuves nepapasakosi?

Tai kad ji kleipedos gyresi 😁

Atsakyti
QUOTE(paštininkė @ 2023 10 14, 14:52)
Taip, aš esu psichiatriškai sveika, ko apie tave, Burbanti, nepasakysi. Tavo problemos ne psichologinės, o psichiatrinės. Na, bet svarbu mokėt su tuo gyvent.

Psichiatrinės biggrin.gif

Atsakyti
QUOTE(-burbanti- @ 2023 10 14, 14:53)

O, kad tu nezenota ir niekas nenorejo  nuo taves vaiko, tai ar ne tavo charakteris kaltas?

Aišku, kad jis biggrin.gif Ir ką, psichiatrine?

Taip, Burbanti, tavo problemos yra psichiatrinės, t.y. klinikinės.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo paštininkė: 14 spalio 2023 - 13:59
QUOTE(arbuzas77 @ 2023 10 14, 14:55)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="paštininkė" data-cid="73108910" data-time="1697282296"><div><p>Jau kam apie tai kalbėt, o tau garsioji <strong>Rumšiškių k</strong> patylėt.

Tai apie Rokio baigtuves nepapasakosi?</p></div></blockquote><p>Tai kad ji nuo kleipedos gyresi 😁</p>

Aisku, kad gyriausi Klaipeda. Daug geresnis miestas, nei sukakotas šūdlenkiškas Vilnius. Ir nereikia pastininkei pasqkinėti, tegul ji raso ka nori ir koki nori miestą. Nesikišk I bobų kudakav8mus, neprarask likusių trupinių tavo vyriškumo.
Papildyta:
QUOTE(paštininkė @ 2023 10 14, 14:53)
Viskas. Pasakok.

Kas 'viskas'? As neturiu jokiu istoriju, kaip išpašolvoninu augintinius is namų, as gi ne montekrista biggrin.gif

O vaiku neturi nes niekas nenorejo nuo taves vaiku ir tiek. Visa istorija
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -burbanti-: 14 spalio 2023 - 14:02
QUOTE(-burbanti- @ 2023 10 14, 15:00)
Aisku, kad gyriausi Klaipeda. Daug geresnis miestas, nei sukakotas šūdlenkiškas Vilnius. Ir nereikia pastininkei pasqkinėti, tegul ji raso ka nori ir koki nori miestą. Nesikišk I bobų kudakav8mus, neprarask likusių trupinių tavo vyriškumo.
Papildyta:

Kas 'viskas'? As neturiu jokiu istoriju, kaip išpašolvoninu augintinius is namų, as gi ne montekrista  biggrin.gif

Tik jau, psichiatrine, gėda papasakot, antžmoge unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(paštininkė @ 2023 10 14, 15:02)
Tik jau, psichiatrine, gėda papasakot, antžmoge unsure.gif

Invalidine invalide biggrin.gif , kas tave domina?
Atsakyti
QUOTE(-burbanti- @ 2023 10 14, 15:03)
Invalidine invalide  biggrin.gif , kas tave domina?

Rokio baigtuvės.
Papildyta:
QUOTE(arbuzas77 @ 2023 10 14, 14:55)
Tai kad ji nuo kleipedos gyresi 😁</p>

Ne, nuo Klaipėdos Montevertė.
Atsakyti