Įkraunama...
Įkraunama...

Lietuvybė, patriotizmas, ksenofobija

Taip, yra psichologiniai sutrikimai, yra psichiatrinės ligos, kaip pas Burbančią.

Ir nieko. Svarbu mokėt su tuo tvarkytis. Ir išgalėt tvarkytis. Nes kitaip - visi matom.

O tu, Monteverte, savo diagnozes pati žinai. Sveikatos tau 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(paštininkė @ 2023 10 13, 16:44)
Taip, yra psichologiniai sutrikimai, yra psichiatrinės ligos, kaip pas Burbančią.

Ir nieko. Svarbu mokėt su tuo tvarkytis. Ir išgalėt tvarkytis. Nes kitaip - visi matom.

O tu, Monteverte, savo diagnozes pati žinai. Sveikatos tau 4u.gif

ir? tai juk vadinama psichiškai sveiku, o ne psichiatriškai, lietuvninke tu baisi biggrin.gif
ieškodama kitų nebūtų diagnozių degraduoji tik pati mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2023 10 13, 16:54)
ir? tai juk vadinama psichiškai sveiku, o ne psichiatriškai, lietuvninke tu baisi biggrin.gif
ieškodama kitų nebūtų diagnozių degraduoji tik pati mirksiukas.gif

Na, ne. Psichologinės problemos yra vadinamos psichologinėmis. Psichiatrinės ligos - psichiatrinėmis. Lietuvių kalba yra talpi, Monteverte.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo paštininkė: 13 spalio 2023 - 16:00
QUOTE(paštininkė @ 2023 10 13, 16:58)
Na, ne. Psichologinės problemos yra vadinamos psichologinėmis. Psichiatrinės ligos - psichiatrinėmis. Lietuvių kalba yra talpi, Monteverte.

eik tu, ką tu sakai? mano naršyklė gal kokia kinų padielka, kad tokio termino neranda biggrin.gif
davai staigiai įkelk man bent 10 nuorodų iš google, kad tekste būtų žodžiai viernas po kito 'psichiatriškai sveikas' bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2023 10 13, 17:05)
eik tu, ką tu sakai? mano naršyklė gal kokia kinų padielka, kad tokio termino neranda biggrin.gif
davai staigiai įkelk man bent 10 nuorodų iš google, kad tekste būtų žodžiai viernas po kito 'psichiatriškai sveikas' bigsmile.gif

biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif

Tame ir reikalas, kad be Google dar daug šaltinių yra biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif

OI, prajuokinai. Tuo ir baigiu iki kažkada.
Atsakyti

Tu tame kaime esi zemiausia kasta, nes ku,rvos ne žmonės.
Papildyta:
Niekur kaimas pasukti negali, jis koju neturi. As suprantu, kad tavo pasaulyje namai turi vištos kojas - gqli lakstyti, bet realiame gyvenime taip nera biggrin.gif

Nereik apie save taip blogai atsiliept 😃😃😃 Visi mes ne šventieji 😉

Atsakyti
QUOTE(paštininkė @ 2023 10 13, 17:08)
biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif

Tame ir reikalas, kad be Google dar daug šaltinių yra biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif

OI, prajuokinai. Tuo ir baigiu iki kažkada.

nufotografuok iš knygų, staigiai tik, prisišnekėjus kvailysčių!
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2023 10 13, 17:21)
nufotografuok iš knygų, staigiai tik, prisišnekėjus kvailysčių!

o kam? Gi tam pačiam tavo žinių šaltinyje Google psichikos centrai nuo psichiatrinių ligoninių skiriasi. Na, kaip ir aišku, ar tau vis ne? biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif

Atsakyti
QUOTE(Amadėja* @ 2023 10 13, 17:19)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="-burbanti-" data-cid="73108678" data-time="1697194614"><div><p>Tu tame kaime esi zemiausia kasta, nes ku,rvos ne žmonės.
Papildyta:
Niekur kaimas pasukti negali, jis koju neturi. As suprantu, kad tavo pasaulyje namai turi vištos kojas - gqli lakstyti, bet realiame gyvenime taip nera vartotojo įkelta nuotrauka</p></div></blockquote><p>Nereik apie save taip blogai atsiliept 😃😃😃 Visi mes ne šventieji 😉</p>

Tu esi sena ku.rva, liaudiskai pasakius. Cia niekam ne naujiena. O koks epitetas tau labiau prie širdies?
Atsakyti
QUOTE(paštininkė @ 2023 10 13, 17:25)
o kam? Gi tam pačiam tavo žinių šaltinyje Google psichikos centrai nuo psichiatrinių ligoninių skiriasi. Na, kaip ir aišku, ar tau vis ne? biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif

bet nei psichiatras niekur niekada per tv, radiją ar straipsnyje (nes rastum citatą) niekada nėra pasakęs 'psichiatriškai sveikas' biggrin.gif tik 'psichiškai sveikas'
tai ties tavo apsidurninimu ir baikime, nebent nori tęsti biggrin.gif
Atsakyti

Tu esi sena ku.rva, liaudiskai pasakius. Cia niekam ne naujiena. O koks epitetas tau labiau prie širdies?

Nereik savo jausenų ir fantazijų į mane projektuot 😉

Atsakyti
QUOTE(Amadėja* @ 2023 10 13, 20:04)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="-burbanti-" data-cid="73108744" data-time="1697209902"><div><p>Tu esi sena ku.rva, liaudiskai pasakius. Cia niekam ne naujiena. O koks epitetas tau labiau prie širdies?</p></div></blockquote><p>Nereik savo jausenų ir fantazijų į mane projektuot 😉</p>

Swingerė yra tas pats, kas ku.rva. O tu jau ir sena be to.
Atsakyti