Įkraunama...
Įkraunama...

Lietuvybė, patriotizmas, ksenofobija

QUOTE(-burbanti- @ 2023 10 13, 14:17)
Tu gini ne personažą, o zmogu, ismet7si šunį iš namų. Tqi daug ka apie tave pasako. Apie tavo pasaulėžiūrą, atjautą, žmogiškumą.

O tai tavo vyras tau jau visai net minimalių psichoterapijos procedūrų neapmoka, kad šitaip kliedi nesustodama?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo paštininkė: 13 spalio 2023 - 13:20
QUOTE(paštininkė @ 2023 10 13, 14:19)
O tai tavo vyras tau jau visai net minimalių psichoterapijos seancų neapmoka, kad šitaip kliedi nesustodama.

Na ir vel...kur buvę, kur nebuvę - paštininkės visos godos užsibaigia svetimu moterų vyrais ir vaikais biggrin.gif

Tu taip nori nusukti kalba nuo temos apie tavo vertybes ir žmogiśkumą... supratom, supratom biggrin.gif bet blogas nusukimas, nes jis labiau apie tavo pačios neissipildziusias svajones, nei mus. 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -burbanti-: 13 spalio 2023 - 13:25
QUOTE(-burbanti- @ 2023 10 13, 14:21)
Na ir vel...kur buvę, kur nebuvę - paštininkės visos godos užsibaigia svetimu moterų vyrais ir vaikais  biggrin.gif

Tu taip nori nusukti kalba apie tavo vertybes ir žmogiśkumą, supratom, supratom  biggrin.gif

Nenori papasakot, kodėl leidai vyrui savo šunį Rokį nušaut?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo paštininkė: 13 spalio 2023 - 13:23
QUOTE(paštininkė @ 2023 10 13, 14:22)
Nenori papasakok, kodėl leidai vyrui savo šunį nušaut?

biggrin.gif biggrin.gif
Na va...ir uzsibaigė visi paštininkės smegenų vingiai.
.soriukas, tau reikia pagalbos. As nepasiruošusi tau padėti..
Atsakyti
QUOTE(-burbanti- @ 2023 10 13, 14:24)
biggrin.gif  biggrin.gif
Na va...ir uzsibaigė visi paštininkės smegenų vingiai.
.soriukas, tau reikia pagalbos. As nepasiruošusi tau padėti..

Tai nepapasakosi???
Atsakyti
QUOTE(paštininkė @ 2023 10 13, 14:25)
Tai nepapasakosi???

Tau nestriomna, kad atsitiktinai uzklyde zmonės I sia temą, skaitys tavo nepilno proto gliukas?
Tu laiminga bent taip gaudama dėmesio? Kad ir juoksis zmones, skaitydami tave, bet tqi bent kažkoks dėmesys? biggrin.gif
Papildyta:
Pakartosiu kelis postus, skirtus tau, kurių tu pleasantry.gif stebuklingqi pleasantry.gif nepamatei biggrin.gif :

1."Ant sviesos tai tu cia varei, ne mes - tu jos niką čia tampai, Maja pati prisipazino, kad ja rengė is emigranto pinigu, o tu.. nu ką tu? Apie tave nieko nera ka kalbeti, nes ты из себя ничего не представляешь"

2."Tu taip nori nusukti kalba nuo temos apie tavo vertybes ir žmogiśkumą... supratom, supratom biggrin.gif bet blogas nusukimas, nes jis labiau apie tavo pačios neissipildziusias svajones, nei mus. 4u.gif "
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -burbanti-: 13 spalio 2023 - 13:34
QUOTE(-burbanti- @ 2023 10 13, 14:30)
Tau nestriomna, kad atsitiktinai uzklyde zmonės I sia temą, skaitys tavo nepilno proto gliukas?
Tu laiminga bent taip gaudama dėmesio? Kad ir juoksis zmones, skaitydami tave, bet tqi bent kažkoks dėmesys?  biggrin.gif
Papildyta:
Pakartosiu kelis postus, skirtus tau, kurių tu   pleasantry.gif stebuklingqi   pleasantry.gif nepamatei  biggrin.gif :

"Ant sviesos tai tu cia varei, ne mes - tu jos niką čia tampai, Maja pati prisipazino, kad ja rengė is emigranto pinigu, o tu.. nu ką tu? Apie tave nieko nera ka kalbeti, nes ты из себя ничего не представляешь"

Ką aš ant ko "variau" tai pacitavau. Ir pacituosiu visada.

Gi ir Iš Šviesos rašė, kad tu apie ją nieko teisingo neparašei. Kaip ir apie mane, kaip ir apie kitas. Šmeiži, tyčiojiesi iš žmonių, kad vertingesnė pasijaustum.

Na, pasijausk, gal tai tau padės būti psichiatriškai sveikesnei.

Bet vis tik, kaip ten baigėsi su tavo šuniu Rokiu, ką?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo paštininkė: 13 spalio 2023 - 13:36
QUOTE(paštininkė @ 2023 10 13, 14:35)

Gi ir Iš Šviesos rašė, kad tu apie ją nieko teisingo neparašei. Kaip ir apie mane, kaip ir apie kitas. Šmeiži, tyčiojiesi iš žmonių, kad vertingesnė pasijaustum.

Tu gi cia iš Šviesos niką valkioji ištisai, ne mes biggrin.gif biggrin.gif

As nieko qpie nieka nerasau is lempos, o, kaip zmogus turintis stipru analitini mastymą, analizuoju rašančiūjų postus. As gi protingesnė uz tave ir daugumą teletabių, nesutinki? 4u.gif

O va paskutinis tavo sakinys tai nieko daugiau, kaip patvirtin8mas mano zodziu, kad esi nelabai protinga šeip jau 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -burbanti-: 13 spalio 2023 - 13:46
QUOTE(-burbanti- @ 2023 10 13, 14:44)
Tu gi cia iš Šviesos niką valkioji ištisai, ne mes  biggrin.gif  biggrin.gif

As nieko qpie nieka nerasau is lemnos, o , kaip zmogus turintis stipru analitini mastymą, analizuoju rašančiūjų postus. As gi protingesnė uz tave ir daugumą teletabių, nesutinki?  4u.gif

O va paskutinis tavo sakinys tai nieko daugiau, kaip patvirtin8mas mano zodziu, kad esi nelabai protinga šeip jau  4u.gif

biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Na taip, na taip unsure.gif

Tai apie savo šuns baigtuves nieko nenori parašyt? unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(paštininkė @ 2023 10 13, 14:46)
biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif 
Na taip, na taip unsure.gif

Tai apie savo šuns baigtuves nieko nenori parašyt? unsure.gif

Viskas? Išsidvėsei?
Reikėjo tau išeiti, kaip žadėjai - maždaug prieš valandą, tai bent nebutum tėškusis veidu į purvą.

Viskas, daugiau laiko neturiu kvailoms moterims. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(-burbanti- @ 2023 10 13, 14:50)
Viskas? Išsidvėsei?
Reikėjo tau išeiti, kaip žadėjai - maždaug prieš valandą, tai bent nebutum tėškusis veidu į purvą.

Viskas, daugiau laiko neturiu kvailoms moterims.  4u.gif

O tai kaip ten su Rokiu buvo?
Atsakyti
QUOTE(paštininkė @ 2023 10 13, 14:35)

psichiatriškai sveika? biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
omg, lietuvių lietuvė biggrin.gif nauji terminai gimsta forumuose biggrin.gif
taip ir patentuojam - paštininkė psichiatriškai sveika, kas dar džiaugiasi už ją? biggrin.gif
Atsakyti